FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 03 apr 2014, 19:36

hilmo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene najveci uspjeh bi bio da ovaj tim ostane na okupu pa cak ne bih i osvajanje kupa mjenjao za to... Gledajmo dugorocno u suprotnom cemo se nacekati titula.
I za mene vjeruj, ali kako se stvari odvijaju na izlaznim vratima je Osmanagić a bogami bi neki i Todoroviću da vide leđa. Ono što je izvjesno da Jajalo ide, Vule u penziju, vjerovatno ide i Delač. Ako izuzmemo Todorovića to je već četiri igrača manje, a onda na scenu stupa uprava i novih četiri pet igrača..... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ali nije vrijeme za to....
Idemo u Prijedor odigrati kao i sinoć što mislim da će biti dovoljno za pobjedu. Da li nešto mjenjati u sastavu, nek odluče oni koji su dobro plaćeni za to.

Pa dobro to za meni nisu odlasci(Osmanagic,Todorović),jer ako struka kaze da nisu igraci za Sarajevo onda nek idu.Vule ide u penziju i svoje je dao.Sad na utakmici sa Zrinjskim pricao sam sa nekim ljudiima iz BP koji kazu da se za Jajala jos nista ne zna,on je pod upitnikom.Fino mu je u Sarajevu,ima finu platu,moze jos napredovati,igrace u Evropi itd.itd.
Sa Duljevicem i Hebibovicem ima cemo jacu ekipu sigurno jos nekih 20-30 % ,mada ja ne sumnjam u jos 2-3 dobra pojacanja.
Sigurno da naša Uprava vec sada otprilike ima neku viziju, sa kojim igrackim kadrom ulazimo u slijedecu sezonu.Sve u svemu ima cemo lijepu ekipu za nerednu sezonu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 apr 2014, 19:40

Dzakmic je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kakve veze ima Osmanagic,Todor i Vule sa uigravanjem kad nisu prvotimci? Neka nama ostane okosnica tima Delac, Bandovic, Tatko, Dupe, Tadejevic, Puzigaca, Cimirot, Stojcev, Bilbija, Velkoski, Radovac, Handzic + Jajalo nadam se. Sto se mene tice svi ostali mogu da idu.
Bas tako, ja bih jos i Kovacevica ostavio koji moze posluziti kao solidan backup stoper, razlog vise sto sam za njegov ostanak , jeste i odlaza Vuleta, tako da ostajemo na Ameru i Tatku kao stoperima.
Moja greska. Normalno i Kovacevica ostaviti njega sam zaboravio potpuno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2014, 19:41

Sam sebe lažem, sve govorim rano je o tome govoriti a opet se uključujem u tu priču.. :) :)

S obzirom da sam i ja iza kulisa čuo da je Duljević naš igrač i to na tri godine, i ako računamo da će i Jajalo i Delač ostati onda nam treba samo jedan igrač a to je klasični desni bek.
E zato ima veze, jer bi dovođenje većeg broja igrača stvorilo lošu atmosferu u ekipi jer niko neće da sjedi na klupi..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 apr 2014, 19:45

Ja koliko sam upucen pored Duljevica i Hebibovic je nas.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 03 apr 2014, 19:46

hilmo je napisao/la:Sam sebe lažem, sve govorim rano je o tome govoriti a opet se uključujem u tu priču.. :) :)

S obzirom da sam i ja iza kulisa čuo da je Duljević naš igrač i to na tri godine, i ako računamo da će i Jajalo i Delač ostati onda nam treba samo jedan igrač a to je klasični desni bek.
E zato ima veze, jer bi dovođenje većeg broja igrača stvorilo lošu atmosferu u ekipi jer niko neće da sjedi na klupi..
napadac nama drug treba ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 apr 2014, 19:48

hilmo je napisao/la:Sam sebe lažem, sve govorim rano je o tome govoriti a opet se uključujem u tu priču.. :) :)

Da upravu si,ali bez jake klupe nema ni konkurancije u ekipi.Ono sto je bitno je ne gomilati pojacanja,vec dovoditi ciljana pojacanja,da nam se ne desava da imamo npr.4-5 zadnjih veznih,a jednog ili nijednog, dobrog desnog bocnog.Mislim da je Uprava izvukla neke pouke iz ove sezone,te da ce dobro razmisliti i procjeniti koga dovode.Mislim da je sa ovom dvojicom gore navedenih pojacanja,Uprava vec odradila dobar posao,ali vidjecemo kako ce to biti na zelenom tepihu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2014, 19:49

lucif3R666 je napisao/la: napadac nama drug treba ;)
Po meni ne treba, Velkoski i Bilbija su dovoljni s obzirom da uvijek igramo sa jednim špicem, a tu su još i Plakalo i Aganspahić, treba i njima dati priliku to su naša djeca nećemo ih valjda zapostaviti.
A taj Hebibović šta on igra?

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 19:50

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja koliko sam upucen pored Duljevica i Hebibovic je nas.
Kako nije. Jedva cekaju da dodu. Samo se ceka kraj sezone..

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 03 apr 2014, 19:54

hilmo je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la: napadac nama drug treba ;)
Po meni ne treba, Velkoski i Bilbija su dovoljni s obzirom da uvijek igramo sa jednim špicem, a tu su još i Plakalo i Aganspahić, treba i njima dati priliku to su naša djeca nećemo ih valjda zapostaviti.
A taj Hebibović šta on igra?
Takodjer mislim da nam treba napadac i to jedan sidraš, a ii Velkoski i Bilbija cesto pocinju obojica od prve minute, tako u slucajnu nepovoljnog rezultata nemamo koga ubaciti s klupe. Aganspahic nek jos nastupa za juniore , nek se tamo dokazuje, mlad je on , ima vremena za njega, a sto se tice Plakala msm da nije kvalitet kakav nama treba, samim time sto se nije mogao u Slobodi izboriti za mjesto, probati ga opet poslati na neku posudbu .

Hebibovic je igrao prvi polusezonu na desnom beku, dok trenutno igra desno krilo, par puta sam ga gledao ovve sezone i bio je vise nego dobar u tim utakmicama.
Zadnja izmjena: Dzakmic, dana/u 03 apr 2014, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 apr 2014, 19:55

monsen je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ja koliko sam upucen pored Duljevica i Hebibovic je nas.
Tako si i za Duljevica pricao.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 19:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Ma da, isto ko sto racunate da ce Jajalo ostati, a lik hod na utakmici, ono zalaganje 25%...kako da ne..

Edit: Gdje to pise da je Duljevic potpisao, osim sto vi mastate ?
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 03 apr 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 apr 2014, 19:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
monsen je napisao/la:

Nije mi jasno kako ti se da sa njim raspravljati. :puke:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 apr 2014, 20:03

+ Bekić

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 20:04

GameFKS je napisao/la:
+ Bekić

+ Jasmin Mesanovic.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 apr 2014, 20:12

GameFKS je napisao/la:
+ Bekić

Tesko ce Bekic , on navodno ima ponuda iz regiona,a prate ga Dinamo i Hajduk,te neke ekipe iz Belgije.Ali ako ostane u Premijer ligi, onda bi mogao postati nas igrac.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2014, 20:14

Dzakmic je napisao/la: Takodjer mislim da nam treba napadac i to jedan sidraš, a ii Velkoski i Bilbija cesto pocinju obojica od prve minute, tako u slucajnu nepovoljnog rezultata nemamo koga ubaciti s klupe. Aganspahic nek jos nastupa za juniore , nek se tamo dokazuje, mlad je on , ima vremena za njega, a sto se tice Plakala msm da nije kvalitet kakav nama treba, samim time sto se nije mogao u Slobodi izboriti za mjesto, probati ga opet poslati na neku posudbu .

Hebibovic je igrao prvi polusezonu na desnom beku, dok trenutno igra desno krilo, par puta sam ga gledao ovve sezone i bio je vise nego dobar u tim utakmicama.
Počinju zajedno zato što je Velkoski najbolje riješenje za lijevo krilo u ovom trenutku, dolaskom Duljevića (kad se i ako to ozvaniči) se to riješilo tako da će se njih dvojica boriti za prvih 11. Što se tiče Plakala nije mogao u Tuzli zadovoljiti zato što nemaju vremena za čekanje, potreban im je instant povratak u PL. Ja vjerujem da u njemu ima mnogo potencijala samo mu treba dati priliku i malo se strpiti sa njim.
Gore si spominjao da odlaskom Vuleta u penziju ostajemo oskudni na mjestu stopera, ali eventualnim dolaskom desnog beka Barić postaje konkurencija za stopera.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 apr 2014, 20:28

amypitar je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
+ Bekić

Tesko ce Bekic , on navodno ima ponuda iz regiona,a prate ga Dinamo i Hajduk,te neke ekipe iz Belgije.Ali ako ostane u Premijer ligi, onda bi mogao postati nas igrac.
ma naš igrač

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 03 apr 2014, 20:40

hilmo je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la: Takodjer mislim da nam treba napadac i to jedan sidraš, a ii Velkoski i Bilbija cesto pocinju obojica od prve minute, tako u slucajnu nepovoljnog rezultata nemamo koga ubaciti s klupe. Aganspahic nek jos nastupa za juniore , nek se tamo dokazuje, mlad je on , ima vremena za njega, a sto se tice Plakala msm da nije kvalitet kakav nama treba, samim time sto se nije mogao u Slobodi izboriti za mjesto, probati ga opet poslati na neku posudbu .

Počinju zajedno zato što je Velkoski najbolje riješenje za lijevo krilo u ovom trenutku, dolaskom Duljevića (kad se i ako to ozvaniči) se to riješilo tako da će se njih dvojica boriti za prvih 11. Što se tiče Plakala nije mogao u Tuzli zadovoljiti zato što nemaju vremena za čekanje, potreban im je instant povratak u PL. Ja vjerujem da u njemu ima mnogo potencijala samo mu treba dati priliku i malo se strpiti sa njim.
Gore si spominjao da odlaskom Vuleta u penziju ostajemo oskudni na mjestu stopera, ali eventualnim dolaskom desnog beka Barić postaje konkurencija za stopera.
Sve to stoji u vezi Velkoskog i Bilbije, al eto ne bi lose bilo imati jos jednog sidraša.A ovo u vezi Plakala se ne mogu sloziti, kod nas je situacija takva da ni mi nemamo vremena za cekanje, nama je hitno potreban trofej, bilo kup , bilo liga.Imam osjecaj da ce krenuti nabolje ukoliko osvojimo kup ili ligu.Raja je gladna trofeja, pritisak je na igracima, nezz koliko bi se Plakako kao mlad igrac mogao nositi sa pritiskom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2014, 20:44

Bilbija klupa al pod hitno hebem mu mater i igru ledjima idi u **** i ti i gradjenje i kretanje,isto Karica da gledam al pljunuto s tim sto je onaj mrljo djelio neke asistencije.Ili da igramo sa dva spica pa da on bude tu,ovako nema smisla,pravog spica gusimo na krilu gdje nemoze prikazati pola od onoga sto treba(Krste)frajer koji je puno brzi,pokrentniji,vidjeli smo i da ima bolju realizaciju jednostavno se gusi radi sistema i kurceve formacije,kojom automatski gubimo 2 igraca pricam o ovome koji je los do sada i koji bi morao na klupu ili nesto drugo,i pricam o ovome koji se gusi na krilu.Kristalno jasne stvari i vrlo logicne koje slijepac samo moze da nevidi

Travancic moze igrati ali na Bracinom turniru,plafon 20 minuta i mejt frajer,Vusljanin odlicno igrao kad je usao i treba da bude prva opcija za tu poziciju

Meni je jucerasnja utakmica jedna od boljih sto je Sarajevo odigralo ove sezone samo sto je falilo da se grize u nekim momentima tipa pred kraj kad nam je Zrinjski sakrio loptu ko da su Barcelona,gledano 90 minuta sigurno i najbolja utakmica,gdje s obzirom na sistem takmicenja naravno nisi mogao jurcati tek takogdje si u jednoj zdravoj i normalnoj igri napravio xy zicera,e sad sto nas **** realizacija pa nas je to kostalo o tom po tom,ali utakmica ko utakmica za ovaj sistem takmicenja odradjena za 10 po meni i kazem najboljih 90 minuta sto sam ja gledao ove sezone...i uopste nesmatram rezultat ko rezultat los,takva smo ekipa da nikoga necemo poderati niti ce nas neko poderati,meni i dole mirise na nulu najvise,s tim sto se nadam da mozemo zabiti gol..proslo smo Viteza sa dvije nule,prosli smo komsije,pa sto nebi i ove,ja sam optimista ako iole ponovimo sinosnju igru dole
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2014, 20:52

storm_raider je napisao/la:Ma nisu nigdje nestali ti ljudi, nego su dosla neka nova djeca zeljna sranja...na obje strane.
King je tu ;) :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: b00t, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, rimljanin90 i 27 gostiju.