hilmo je napisao/la:I za mene vjeruj, ali kako se stvari odvijaju na izlaznim vratima je Osmanagić a bogami bi neki i Todoroviću da vide leđa. Ono što je izvjesno da Jajalo ide, Vule u penziju, vjerovatno ide i Delač. Ako izuzmemo Todorovića to je već četiri igrača manje, a onda na scenu stupa uprava i novih četiri pet igrača.....HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene najveci uspjeh bi bio da ovaj tim ostane na okupu pa cak ne bih i osvajanje kupa mjenjao za to... Gledajmo dugorocno u suprotnom cemo se nacekati titula.![]()
![]()
![]()
![]()
Ali nije vrijeme za to....
Idemo u Prijedor odigrati kao i sinoć što mislim da će biti dovoljno za pobjedu. Da li nešto mjenjati u sastavu, nek odluče oni koji su dobro plaćeni za to.
Pa dobro to za meni nisu odlasci(Osmanagic,Todorović),jer ako struka kaze da nisu igraci za Sarajevo onda nek idu.Vule ide u penziju i svoje je dao.Sad na utakmici sa Zrinjskim pricao sam sa nekim ljudiima iz BP koji kazu da se za Jajala jos nista ne zna,on je pod upitnikom.Fino mu je u Sarajevu,ima finu platu,moze jos napredovati,igrace u Evropi itd.itd.
Sa Duljevicem i Hebibovicem ima cemo jacu ekipu sigurno jos nekih 20-30 % ,mada ja ne sumnjam u jos 2-3 dobra pojacanja.
Sigurno da naša Uprava vec sada otprilike ima neku viziju, sa kojim igrackim kadrom ulazimo u slijedecu sezonu.Sve u svemu ima cemo lijepu ekipu za nerednu sezonu.