AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2014, 22:52

Sve je to fino, al' dajte nekad neku paru i na ekipu. :P

Veceras Alex dobro odigrao, nadam se da cemo ga nekako uspjeti dovesti (navodno je sve bilo dogovoreno, ali me brine sto se man u. ukljucio u borbu). Covjek ima 31 godinu, moze se tu odigrati jos 2-3 sezone na visokom nivou, bar dok onaj mali Doria ne stasa u dobrog igraca.

Pastore takodjer velika zelja, i on se uveliko povezivao s nama, ali mislim da nema nista od toga. Pogotovo nakon vecerasnjeg poteza, broj musterija ce pretpostavljam porasti tako da mi odmah u startu ispadamo. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 22:56

Ne znam koliko je otprilike cijena onog Mkhitaryana, (nadam se da sam dobro napisao) iz Dortmunda.
Večeras je bio jedan od lošijih na terenu ali mi se generalno sviđa kao igrač, jako dobar tehničar, baš mislim da bi nam legao u sredini terena.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 10:59

Meni on nije nista posebno. Dobro, mozda nisam neki mjerodavni sud jer sam pregledao tek nekih desetak utakmica Dortmunda, ali nemoguce da je uvijek prosjecan bas kada ja gledam. :mrgreen:

Nasi vjerovatno misle da smo sa Hondom i Kakom dobro popunjeni na sredini terena, ali je cinjenica da je to daleko od istine. Jedan veznjak neminovan, ali pitanje da li je to nasim uopste na pameti.
Ustvari, mozda se odluce na povoljnije rijesenje tipa Adam Maher (sto i ne bi bilo lose), ali mi je nekako Pastore (i slicni njemu) prva zelja. Dakle, provjereni igraci.

There is competition for the 30% stake in Milan between UAE's Emirates and Russia's Gazprom.
znaci, ovo o prodaji dionica bi napokon mogla biti istina :opaopa:

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 03 apr 2014, 11:33

rope11 je napisao/la:Meni on nije nista posebno. Dobro, mozda nisam neki mjerodavni sud jer sam pregledao tek nekih desetak utakmica Dortmunda, ali nemoguce da je uvijek prosjecan bas kada ja gledam. :mrgreen:

Nasi vjerovatno misle da smo sa Hondom i Kakom dobro popunjeni na sredini terena, ali je cinjenica da je to daleko od istine. Jedan veznjak neminovan, ali pitanje da li je to nasim uopste na pameti.
Ustvari, mozda se odluce na povoljnije rijesenje tipa Adam Maher (sto i ne bi bilo lose), ali mi je nekako Pastore (i slicni njemu) prva zelja. Dakle, provjereni igraci.

There is competition for the 30% stake in Milan between UAE's Emirates and Russia's Gazprom.
znaci, ovo o prodaji dionica bi napokon mogla biti istina :opaopa:
Sve se vise suska oko prodaje i pisao sam ranije ako se to sad ne uraid onda ne znam kad ce :)

Ev nesto preuzeto sa fb:

"Barbara Berlusconi putuje sljedeći tjedan u Dubai sastati se sa vlasnikom kompanije Fly Emirates.
Razgovarat će o obnavljanju ugovora AC Milana i Fly Emiratesa (Milan trenutno dobiva 12-15 milijuna eura godišnje) te o eventualnoj kupnji dionica kluba od strane iste kompanije te izgradnji novog stadiona.
Podsjetimo, Fly Emirates kompaniju vodi obitelj Al Maktoum, koja je na sličan način sudjelovala u kupnji dionica Manchester Citya te na taj način doprinjela izgradnji Etihad stadiona.
Barbara želi pronaći investitora koji bi kupio manjinski dio dionica kluba u iznosu od 150-200 milijuna eura kako bi se započela izgradnja stadiona."
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 11:50

Barbari treba brate spomenik podici. :bow:
Otkako se zena odlucila intenzivnije baviti Milanom, pocele su se desavali dobre stvari. Jedina koja nije udarena u glavu.

Ocekujem vracanje Maldinija, novi stadion je ionako skoro pa svrsena stvar... jos samo da oca natjera da ulaze u klub. :mrgreen:
Mislim, sve je to fino, Casa Milan, novi stadion, ali bih radije da najvecu paznju preusmjere na stvaranje kvalitetne ekipe. :angel:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2014, 14:39

rope11 je napisao/la: Jedina koja nije udarena u glavu.
Al' se zato aktivno udara negdje drugo :tralala:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 15:13

Hoce joj se, moze joj se. :cool:

neka se krha s kim hoce i gdje hoce, samo da nastavi sa aktivnoscu oko kluba. :violina:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 apr 2014, 18:53

Sastav igrača koji bi mogli napustiti Milan na ljeto

Taarabt,Rami,Vergara,Niang :plac:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 03 apr 2014, 18:58

Titova-Juga je napisao/la:Ne znam koliko je otprilike cijena onog Mkhitaryana, (nadam se da sam dobro napisao) iz Dortmunda.
Večeras je bio jedan od lošijih na terenu ali mi se generalno sviđa kao igrač, jako dobar tehničar, baš mislim da bi nam legao u sredini terena.
30 miliona, Dortmund ne bi pristao na manje, doveli su ga ove sezone
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2014, 19:23

Milanu treba konstantna WC 10-ka, a Mkhitaryanu upravo fali konstantnost da bi postao igrače svjetske klase. Odigra jednu utakmicu genijalno, doslovno briljira i napravi takve poteze od kojih ostaneš " :o ". Onda zareda 3-4 utakmice u kojima postane nevidljiv i beskoristan na terenu. Ne hvala, prvo neka se dokaže u BVB-u. U stvari, ne znamo zašto uopće maštati o Armencu, on je za Rossonere misaona imenica zbog tržišne cijene.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 20:24

Pa nije valjda da je ovaj Didac jos uvijek nas igrac? Skroz sam zaboravio na njega, a i na malog Salomona. kuknjava
TRAORE?!?!?!? Pa zar on nije vec prodan? kuknjava

Znaci, jos jedni u nizu koji se vracaju na ljeto i koje ni bog sebi ne zeli uzeti. Pored Matrija, Nocerina postoje likovi tipa Constant i Zaccardo koji NE ZELE da idu jer se njihovim zenama svidja u Milanu. :beba:
Haj sto ce oni ostati (ionako nece igrati), ali sto ti ne mozes nikoga novog dovesti dok pojedine ne prodas (a nece ih niko). E blago nama. :crazy:
Ali neka, to je sve plod gomilanja bespotrebnih i jeftinih igraca. Sta smo posijali, to cemo znjeti. :opaopa:

FORZA MILAN !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 03 apr 2014, 21:27

Essien and Muntari will miss the matches vs. Genoa, Catania and possibly also Livorno (due to injuries).
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 apr 2014, 22:18

IlProfessore je napisao/la:Essien and Muntari will miss the matches vs. Genoa, Catania and possibly also Livorno (due to injuries).
Taman, gledat cemo ofanzivniji vezni red.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 apr 2014, 22:20

Ko je sve igrac Milana pa dobro i opstanak izborimo. Što se mene tiće svi nabrojani mogu ići, osim Gabriela i možda Vergere, mada ni on nije odigrao ni jednu utakmicu za Paramu.

Slucajno naletih na jednu zanimljivu izjavu kapitena Primavere Pacifika

“I always try to build up the team and transmit enthusiasm. Last season I got back playing when they team were starting to do well and we did well from January onwards and we did well in Viareggio as well, losing in the final to Anderlecht. We’re in the final again and so are they so we want to get some pay back which would be important for me personally. I won’t be with the club next season and I’m hoping to play in Serie B. I finished school last year so all my time is spent with the game now. I train alone in the morning and with the team in the afternoon. I went on loan to Novara and enjoyed my time there before coming back here. I have a great relationship with Inzaghi but that goes for all the team as well. We’d do anything for him. He’s transmits a lot of enthusiasm and builds up the team a lot, that’s one of his best qualities”.

znaći kapiten naših juniora koji su osvojili Viaregio kup se nada da bi mogao iduce sezone igrati Seriju B. Toliko brinemo o našim mladim igracima. Momku je izgleda već receno da nema šanse da zaigra pored majstora kao bonera, zapata, zakardo, mexes, rami.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 22:29

E jest nam dugo trajao ovaj Essien. :roll:

Ja podrzavam posudbe da se igraci razvijaju (ako su vec premladi i nemaju mjesta u prvoj postavi), ali ne vidim smisla slati ih negdje gdje nece igrati. Evo bas gledam, Vergara i Salomon ravno nula nastupa u svojim timovima.
Zao mi ih je, mozda momci stvarno imaju talenta, ali ga nisu uspjeli pokazati. Niti nece, bar ne u Milanu. :yawn:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 apr 2014, 22:39

Ja bi Pacifiku dao priliku do kraja sezone ispred Bonere, Zaccarda, pa čak i Mexesa.
Govorio sam to vec, Sedorfu najviše zamjerim sto mladim igračima daje manje sanse nego sto je punoglavac davao.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 apr 2014, 22:52

mozda im seedorf ne daje prilike isto ko i ostali jer ne valjaju a opet mozda je razlog u tome sto je pod pritiskom pa ne smije da rizikuje da stavlja mlade igrace

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 apr 2014, 22:52

Ali ko za tog Pacifika uopste moze garantovati da je super klasa? Koliko ste ga puta uopste vidjeli kako igra? Ja iskreno samo jednom, ali ne mogu reci da sam previse vidio. :mrgreen:
Ne treba sad kriviti ni Pippa ni Seedorfa zasto ga ne forsiraju u prvu postavu, mozda je momak samo prosjek. Doduse, nije da je Constant sta bolji, ali dobro...

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 apr 2014, 23:08

Pa momak je kapiten naše primavere, to nam daje neku garanciju da momak ima talenta. Klupo je nekako reci ko nam garantuje da ce biti klasa. Treba mu dati priliku u Milanu! Odigrao je jednu u takmicu na audi kupu protiv San paola i bio je sasvim solidan. Osvojio kup sa mladima. Dovoljna osnova da zaigra za prvi tim.
Dakle od momka može nešto biti.
Za Boneru, Zapatu, Zakarda i Mexesa imamo 100% granaciju da su loši i da od njih neće biti ništa.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 apr 2014, 23:08

rope11 je napisao/la:Ali ko za tog Pacifika uopste moze garantovati da je super klasa? Koliko ste ga puta uopste vidjeli kako igra? Ja iskreno samo jednom, ali ne mogu reci da sam previse vidio. :mrgreen:
Ne treba sad kriviti ni Pippa ni Seedorfa zasto ga ne forsiraju u prvu postavu, mozda je momak samo prosjek. Doduse, nije da je Constant sta bolji, ali dobro...
O tome ja i govorim, puna nam ekipa hamelja i ako se sad ne moze pruzit sansa mladim igracima ne znam kad moze. Ne tvrdim ja da ce oni postat vrhunski igraci ali brate nek od njih 7-8 iskoce 2-3 dovoljno. I opet ponavljam, gori od Bonere, Zaccarda, Birse...ne mogu biti.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.