NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Skver
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Skver » 03 apr 2014, 15:02

Ma yebes presicu, sta je sinoc Daso reko' u kaficu ?
🔴⚫️

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 apr 2014, 15:03

Benjo , bar ti kao moderator ne bi trebo vrijedat.... Ugledaj se na moderatora iz Livna ;) Lijep pozz :D
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 apr 2014, 15:04

cesc4 je napisao/la:Benjo , bar ti kao moderator ne bi trebo vrijedat.... Ugledaj se na moderatora iz Livna ;) Lijep pozz :D
Gdje je ovde vrijeđanje? To što mi je smiješna izjava da Sloboda ima samo ime, i da govorim činjenicu šta je Sadiković do sad radio? Izvini bgt ako si se našao uvrijeđen :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 apr 2014, 15:14

Benjo_AFC86 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Benjo , bar ti kao moderator ne bi trebo vrijedat.... Ugledaj se na moderatora iz Livna ;) Lijep pozz :D
Gdje je ovde vrijeđanje? To što mi je smiješna izjava da Sloboda ima samo ime, i da govorim činjenicu šta je Sadiković do sad radio? Izvini bgt ako si se našao uvrijeđen :?
Kad Moussa kaze da Sloboda ima samo ime onda to nije ok ?
A kad Ciro kaze da ce **** mater svima to je ok ? :clap:

I kad se neko usprotivi ciri i slobodi ti banujes , a sve sto se tebi cini smjesnim ti napises i onda kazes gdje je tu vrijedanje , pa svaka cast ti kao moderator si nedodirljiv a ako se neko usprotivi Slobodi onda ide ban,finooo :clap:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 15:29

Bože dragi, zar još postoje ljudi koji ne shvataju kako Ćiro funkcioniše? zar postoje ljudi koji ozbiljno shvataju ono što je on izrekao: "Vi ste naša najveća snaga, ebat' ćemo im svima majku."?

pa frajer kroz čitavu svoju trenersku karijeru baca tako šuplje, da zadovolji masu, jer je opće poznato da takve stvari prolaze kod budala, a Balkan je Bog dao, prepun istih!

narodu moraš podilazit', govorit' ono što žele da čuju, itd .. pa ne bi Ćiro bio to što jeste, da nema karizmu ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 apr 2014, 15:32

cesc4 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Kad Moussa kaze da Sloboda ima samo ime onda to nije ok ?
A kad Ciro kaze da ce **** mater svima to je ok ? :clap:

I kad se neko usprotivi ciri i slobodi ti banujes , a sve sto se tebi cini smjesnim ti napises i onda kazes gdje je tu vrijedanje , pa svaka cast ti kao moderator si nedodirljiv a ako se neko usprotivi Slobodi onda ide ban,finooo :clap:
Prvo zabranjeno je mijesati se u rad moderatora, al kad vec prozivas, informisi se da je vise tuzlaka poslano na hlađenje nego svih ostalih zajedno mozda, los ti je izgovor, uostalom vrati se par stranica iza pa ces vidjeti tog sto je provocirao da je odma otisao.

Nemam namjeru vise ti se pravdati sta i kako, al eto dobre volje sam bio pa ti objasnio malo da se varas ;)

Ako ne mozes to skontati, onda shvacaj na svoj nacin, velika sam Fukara, Tuzlak, navijac Slobode, i samo njih branim svi ostali idu u Banovice. Zivio :cool: :geek:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 apr 2014, 15:34

Chinaglia je napisao/la:Bože dragi, zar još postoje ljudi koji ne shvataju kako Ćiro funkcioniše? zar postoje ljudi koji ozbiljno shvataju ono što je on izrekao: "Vi ste naša najveća snaga, ebat' ćemo im svima majku."?

pa frajer kroz čitavu svoju trenersku karijeru baca tako šuplje, da zadovolji masu, jer je opće poznato da takve stvari prolaze kod budala, a Balkan je Bog dao, prepun istih!

narodu moraš podilazit', govorit' ono što žele da čuju, itd .. pa ne bi Ćiro bio to što jeste, da nema karizmu ;)
Druze to sam naveo samo kao primjer... Davno sam ja shvatio to za Ciru .. Ciro je legenda postujem ga , postujem Slobodu, postujem Fukare vjeruj mi ;) Al na stranu sve to kad se jedna stvar nekome dopusta a nekome drugome ide ban zbog te iste stvari samo zato jer cijenjeni moderator(protiv kojeg nemam apsolutno nista) gotivi Slobodu.... Valjda shvatas sta sam htio reci.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 15:40

ne ulazim u te stvari oko banovanja, ko god zasluži, neka ga se banuje :D osjetio sam potrebu da odgovorim zbog tog što si spomenuo tu Ćirinu izjavu ..

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 apr 2014, 16:32

Prolazim kraj stadiona i u toku je trening, a tresti muzika na razglasu. Valjda provjera za subotu, sta li vec?
Ono sto mi je bilo zanimljivo, pjeva Dino Merlin "Sve je laz, sto se oko nas, u krug vrtiiiii , ti budi dalekoooo itd." :lol:

PL i Nusretov Klub Bratstvo :beba:

:wave:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 apr 2014, 17:15

Dragi prijatelji iz Gračanice,
nevjerovatno se veselim subotnjoj utakmici. Karte su već nabavljene, podnevni dolazak u Gračanicu, koja pivkana i lagano na tekmu pa tko bude bolji.

Nadam se da će u subotu biti još jedan pravi spektakl nakon Lukavca i Tušnja te da ćemo pokazati ostatku države koji je najfudbalskiji katon i regija u državi. :cool:
tuzlanska Sloboda

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 apr 2014, 17:16

Hocel se moc uzet karta pred utakmicu ?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 apr 2014, 17:22

@Zlajci slazem se s tobom... Ko bude bolji neka pobjedi ali prije sve jedna fer koreknta utakmica uz dobro sudenje i dobro navijanje ; :thumbup:

@Mago hoce ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 apr 2014, 18:55

kako ja dobijam informaciju odozdo,vec je preko 600 karti u rukama nasih navijaca i simpatizera,plus na dan utakmice....bice pakleno,nek pobjedi bolji :bih:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 03 apr 2014, 19:35

Interviju bivseg igraca Bratstva A lmira Halilovica u vezi subotnje utakmice

http://fksloboda.ba/vijesti/933-halilov ... au-pobjedu" onclick="window.open(this.href);return false;

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2014, 19:47

wienultras je napisao/la:kako ja dobijam informaciju odozdo,vec je preko 600 karti u rukama nasih navijaca i simpatizera,plus na dan utakmice....bice pakleno,nek pobjedi bolji :bih:
eh super ali ako vi imate 600, gracanlije su nda danas uzele 5000 ,a sumnjam da ih je toliko pusteno u prodaju ;)
jb te svako ziv danas trazi ulaznicu ,od-do.... al nema veze samo da vrijeme posluzi.....

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2014, 19:57

sutra od 8 sati na dva štanda u centru grada prodaja ulaznica...u subotu do 12 u gradu te naravno na stadionu prije početka tekme
Undici stelle - ACM 1899

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 03 apr 2014, 20:33

Chinaglia je napisao/la:Bože dragi, zar još postoje ljudi koji ne shvataju kako Ćiro funkcioniše? zar postoje ljudi koji ozbiljno shvataju ono što je on izrekao: "Vi ste naša najveća snaga, ebat' ćemo im svima majku."?

Boze dragi,oprosti mu ,jer znam da kod nekolicine navijaca iz klubova koji igraju protiv SLOBODE (MAJKE ili MAME) pocivaju na onom svijetu.Zadovojavati masu koja je uz i oko njega bacanjem takvih supljih jednostavno " B O L I ",ako nerazumijes doce dan Boziji kad ces me razumiti. Hvala

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 apr 2014, 20:46

ALBOX je napisao/la:
qqlele je napisao/la:
nemoj mi tih gračaničkih furki molim te,.zaobidji me u sirokom luku..
nemoj ni ti meni tih kalesijskih ,vec lagano odskakuci sa ove teme :wave:
?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 03 apr 2014, 21:05

GazijaKalesija je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
qqlele je napisao/la:
nemoj mi tih gračaničkih furki molim te,.zaobidji me u sirokom luku..
nemoj ni ti meni tih kalesijskih ,vec lagano odskakuci sa ove teme :wave:
?
Gazija, oprosti mu ba....

On drugacije ni ne zna razgovarat bez da upotrijebi neke uvrede.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.