Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
I Marca i As su to prenijeli,neka fala mu,ko bi trpio hrvatske medije onda 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
vec vidim naslove "real madrid na raketni pogon ..." 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/modric ... 37672.aspx
Modrić i Ronaldo na "Raketin" pogon? Real kontaktirao Rakitićevog brata

Modrić i Ronaldo na "Raketin" pogon? Real kontaktirao Rakitićevog brata

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Raketin brat je njegov menadzer. naravno da bi ljudi u Hrvatskoj s.vrsavali zbog toga, ali ja ne bi volio da se to dogodi. Dosta da mi Modric igra u omrazenom klubu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
znao samsuhi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/modric ... 37672.aspx
Modrić i Ronaldo na "Raketin" pogon? Real kontaktirao Rakitićevog brata![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Izgleda da imam problema samo sa ovim tvojim bezzareznim tekstovimaLenBias je napisao/la:procitaj onda kad savladas citanje, nema zurbe :violina:Consigliere je napisao/la:Care, ne mogu ti ja ovo citati ovako...![]()

Ma ovo sa Rakiticem je vec tradicionalno povezivanje igraca koji eksplodira u jednoj sezoni sa Realom ili Barcelonom. Strasno bi se iznenadio kad bi se desio ovaj transfer, ali sa onom nasom budalom u lozi, nikad nisi siguran.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
suhi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/modric ... 37672.aspx
Modrić i Ronaldo na "Raketin" pogon? Real kontaktirao Rakitićevog brata![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Valjalo bi. U trenucima kada Rakitic fenomenalno odigra imali bi ponovo masu cistih primjera izvitoperenog razuma i ekstremne subjektivnosti od strane Saurmana. Bilo bi drustveno korisno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
RickBlaine je napisao/la:Valjalo bi. U trenucima kada Rakitic fenomenalno odigra imali bi ponovo masu cistih primjera izvitoperenog razuma i ekstremne subjektivnosti od strane Saurmana. Bilo bi drustveno korisno.

Nije Perez lud valjda da kupuje jos jednog veznjaka. Valjda

Lillard je napisao/la:RickBlaine je napisao/la:Valjalo bi. U trenucima kada Rakitic fenomenalno odigra imali bi ponovo masu cistih primjera izvitoperenog razuma i ekstremne subjektivnosti od strane Saurmana. Bilo bi drustveno korisno.![]()
Nije Perez lud valjda da kupuje jos jednog veznjaka. Valjda.
Jedan CM dolazi 100% ,samo je pitanje ko,prijeko potreban igrac za ovu formaciju sto karlito fura.
Pa jbte Alonso, Modric, Illara, Khedira. Ko ti treba vise?
Llara je daleko od pravog igraca,alonsa polako treba mjenjati,a khedirina forma je upitna kad se vrati.
Znao sam da je Illara pogresna kupovina . Sad ga treba cekat :sat: .
Nije toliko pogresna koliko realu fali timske igre da se s tim pokrije nedostatak kvalitete pojedinaca ili forme itd..
ILLara je previse defanzuivni igrac sto Real nije imao i dobro dodje kad se brani rezultat .. momak solidno igra kad udje i nije pogresna kupovina. treba njemu jos vremena i prilike da pokaze sta zna :sat: Casemiro nije imao priliku za igru i zao mi ga je 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Njegov mozak je defanzivan,on je doveden da mjenja alonsa ,po prirodi je defanzivni playmaker, za ovaj drugi dio svoje pozicije je odlican ako cemo gledati razigravanje stopera nasih.
Treba još jedan veznjak.7-8 igrača treba konkurisati za 3 pozicije u sredini 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Real od iduce sezone mora nauciti igrati bez alonsa i to su cinjenice,a za to treba pojacanje ,jer ovi sto imaju ne mogu ga zamjeniti ni 10%. Kazo ce biti prodan vjerovatno,llara nije pokazao da se moze na njega racunati kao na tu zamjenu,isca i di mariu ne mozes tu racunati,dakle logicno,treba jedan WC CMKawhi je napisao/la:Treba još jedan veznjak.7-8 igrača treba konkurisati za 3 pozicije u sredini

Xabi je DM u ovoj formaciji i Illarra je imao par odličnih tekmi.Meni je žao što nije više igrao da Xabo bude odmoran za kraj sezone,a ne da bude najgori u El Clasicu i svakoj jačoj tekmi.suhi je napisao/la:Real od iduce sezone mora nauciti igrati bez alonsa i to su cinjenice,a za to treba pojacanje ,jer ovi sto imaju ne mogu ga zamjeniti ni 10%. Kazo ce biti prodan vjerovatno,llara nije pokazao da se moze na njega racunati kao na tu zamjenu,isca i di mariu ne mozes tu racunati,dakle logicno,treba jedan WC CMKawhi je napisao/la:Treba još jedan veznjak.7-8 igrača treba konkurisati za 3 pozicije u sredini
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A sta je llara kad igra bgti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.