FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 03 apr 2014, 12:15

exbabilon je napisao/la:Cuj nije zadovoljan kako je igrao na pripremama zadnje dvije utakmice. :roll:
Sadikovic nije sekunde priprema prosao, pa dobija minute pofino, ovog ni na klupi nema. Kukamo kako nemamo lijevo krilo, a jedini igrac kojem je to prirodna pozicija nije ni u rosteru. Boze, Boze...
Sadiković samo kraj priprema nije bio u pogonu, sve ostalo jeste. A ovo što igra je dosta korektno za igrača od 19 godina i u kojeg mi trenutno ulažemo.

Valjda Dino bolje vidi šta se dešava na treninzima i svako ko je bilo šta trenirao zna da je trening taj koji odlučuje o ekipi. Koliko god da si dobar ako nisi dobar na treningu onda ne treba da igraš, inače se pristup treningu čitave ekipe dovodi u pitanje.

Hajmo oko ovih sitnih stvari ne praviti frku i praviti se pametni. Brković nije igrač koji će donijeti neku značajnu prednost u odnosu na neke mlade igrače koji imaju potencijal. Da je Brković igrao protiv Slavije ili Radnika, možda bi bio bolji, al isto tako možda bi bio i gori od ovih koji su igrali. Nije to igrač za kojeg znaš 100% da će pružiti više (ma nisam ni 60% siguran da bi bolje igrao od onih koji su igrali), pa da žališ što je igrao junior a on nije.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 apr 2014, 12:29

Nemamo mi sta misliti o tome bi li on bio bolji od ostalih da je igrao. Trebao je dobiti priliku poslije bolesti da vidimo sta i kako. Trening jeste mjerilo, ali po tome ni ovi koji igraju ne zasluzuju da igraju, vjeruj mi. Rijetki od njih izgaraju kako treba. Ne mozes me ubijedit da se momku ne treba ukazati prilika, jednostavno mora dobiti pola sata u nekoj utakmici, doci u kontakt s loptom na velikoj sceni da se svi uvjerimo u njegov kvalitet ili nekvalitet. Amar je davno govorio da ima nesto u njemu, brz, povisok, tezak za cuvanje, drzak u duelu... Mozda imamo igraca koji moze popraviti igru, koji za 20 minuta-pola sata moze unijeti zivost. Ova klupa koja je do sad bila i igraci koji su ulazili s klupe nisu donijeli nikakav napredak u igri. Uostalom, taman da je ne znam ti kakav, mogao je igrati u Trebinju na lijevom krilu umjesto Svrake.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 apr 2014, 12:45

koju poziciju igra onaj Fejzic sto je usao zadnju utakmicu protiv Leotara....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 apr 2014, 13:13

I ja se slazem da treba dobiti sansu momak,ili je trebao vec dobiti ,ne moze dijete od 18godina dobit a on ne,ok ja sam za to da ulazemo u djecu nasu,da ih guramo ali i on je mlad,treba ga gurat i gurat,pa i Srdjana su mnogi ismijavali,kad je dobio pravu sansu i iskorisio ju je .
Zeljeznicar! 1921 !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 03 apr 2014, 13:17

phily je napisao/la:koju poziciju igra onaj Fejzic sto je usao zadnju utakmicu protiv Leotara....
stoper
Einigkeit und Recht und Freiheit

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 apr 2014, 14:11

Pustite se ljudi šuplje, ko bi trebao igrati ko ne.Imamo strucni štab u kojem je pet ljudi,imamo sportskog direktora i svi oni zajedno ne znaju ko trbs igrati, a mi znamo.
Ne pistoji trener koji će raditi protiv sebe.Stavice one za koje procjeni da u tom trenutkuogu najbolje.
Brkovicev problem je igra u oba smjera, vracanje, , jednostavno, odgovornost u igri
Protiv Sirokog u Medjugorju, u vise nsvrata, pisti svog igrača, ne prati ge, igraci ga zovu, Dino vrišti, on laganini.Vidio sam na toj utakmici ds su mu nale šanse da se naigra.
Malo se je trzno u zadnje vrijeme, ali ne unam je li zo dovoljno.
Dado je druga priča. Uspije li fizički ojačati a zadrzati pokretljivost i brzu rekciju, Dado je za dbjje godine u A reprezentaciji.

jahija

Post Postao/la jahija » 03 apr 2014, 16:09

slika

Pokazao se čovjek i prezadovoljni su u samsunsporu sa njim, mi uvjek napravimo pravog i dobrog igrača. ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 03 apr 2014, 17:04

Kako je lijepo vidjeti Adilovica i Viscu kako nose svoje ekipe do ulaska u prvu ligu,Sehica kako brani za sampiona Azerbejdzana,Bekrica kako hara po Iranu,Stiliceve majstorije u Poljskoj...
P.S. sta je sa Dialibom, u kakvoj je formi zna li iko ?
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 03 apr 2014, 17:34

jahija je napisao/la:slika

Pokazao se čovjek i prezadovoljni su u samsunsporu sa njim, mi uvjek napravimo pravog i dobrog igrača. ;)
Eto bas smo ga mi napravili.........

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 apr 2014, 18:19

Evo ga Adil-beg opet pogodio za vodstvo Samsunspora.. :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 apr 2014, 18:43

Hoće li više ta subota :crazy:
Ja te volim, volim Željo..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 apr 2014, 18:49

Evo Dedić,Čović i Adilović nece igrati za Čelik protiv nas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 apr 2014, 19:04

jahija je napisao/la:slika

Inace, svakoj drugoj publici ce covjeka da valja, samo za nase vele strucnjake je kloc...

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 19:17

Stvarno tusite vise s tim Adilovicem koji je otisao davnih dana. Dajte nesto sto je buducnost, desavali se nesto, a ne o proslosti da pisemo. Adilovic, pa Adilovic, isto kao da imamo nesto od toga. Neki su ga kudili, neki su ga hvalili, on je otisao, slomiste iskreno.
Nego hoce li protiv Celika igrati B.Colic i Kvesic od pocetka ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 apr 2014, 19:38

Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?

EDIT: Skont'o sam.

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 03 apr 2014, 19:42

DukeOfWellington je napisao/la:Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?
Imao sam ja. Pokušaj mislim da imas negdje opciju da prijavis to da ti je vec neko na tvom profilu pa ti dodje nesto na meil i onda se prijavis opet normala. Mislim da ti nije niko usao na profil il nesto tome slicno vec samo problem je u tome sto se nisi bio zadnji put fino odjavio ili nesto tome slicno.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 apr 2014, 19:45

kukac je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Kad hoću da se prijavim (ne registrujem, nego prijavim) na zeljo.tv javlja mi "neko je već prijavljen sa ovim korisničkim imenom". Ima li neko sličan problem?
Imao sam ja. Pokušaj mislim da imas negdje opciju da prijavis to da ti je vec neko na tvom profilu pa ti dodje nesto na meil i onda se prijavis opet normala. Mislim da ti nije niko usao na profil il nesto tome slicno vec samo problem je u tome sto se nisi bio zadnji put fino odjavio ili nesto tome slicno.
Skont'o sam kasnije, bezveze al' hajd.

Sutra u 11 press, taman da vidimo kako funkcioniše. Ovi iz dijaspore nek kažu kakav je prijenos utakmice.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 apr 2014, 19:47

Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu! :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 apr 2014, 19:50

AsharaK je napisao/la:Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu! :-)
Ne može, Arena kupila prava.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 apr 2014, 19:54

DukeOfWellington je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Omogućiti prijenos utakmica na ŽeljoTV. Staviti 7km za gledanje utakmice pa onda plati ili idi na Grbavicu! :-)
Ne može, Arena kupila prava.
nisu valjda sve kupili. Mozda bi mogli domace tqio prenositi i naplatiti preko mob. Par km.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B i 11 gostiju.