Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bayern , muke
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Znači 3-0, ha?

Ja ne bih nikog od ovih ekipa što su u boljoj situaciji.Najdraže bi mi bilo da Barca prođe jer je previše da nas i u ligi i ovdje dobiju dvaput.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Barca/Atletico.mirzatele je napisao/la:Koga prizeljkujemo u polufinalu ?
- Consigliere
- Kontakt:
Care, ne mogu ti ja ovo citati ovako...LenBias je napisao/la:ponavljam, lik je zabio dva komada, DVA KOMADA, i meni je to sasvim dovoljno da nemam obraza da mu ista prigovorim za tu utakmicu, kraj price, tacnije on je jedina osoba kojoj ne mozes prigovoriti na zadnjem klasiku, sevillu nisam ni spomenuo, tu su jednostavno svi losi bili, samo se ronaldo trudio, trcao itd i na kraju sam izgorio od zelje, sto se konkurencije tice apsolutno se slazem da je treba biti ali to treba kupiti nekog malo manje poznatog spanca koji ce biti sretan i jedva cekati da dobije minute da zaigra ali ne nekog radi reda nego pristojnog za male pare sto se sigurno moze naci, ne mora biti nada, talenat itd, provjereno nesto jer mi se ne gleda opet situacija benz i gonzalo gdje su oba van forme a vala ni ova benz i morata gdje ovaj mladi panj veze nema i samo se prica o tome kako je on djete reala, treba dobiti sansu, veliki talenat bla bla a on panjina ona mrtva, znaci provjereno nesto iz klubova ranga osasuna, granada, villareal i slicnih, moze cak i iz strane lige ali da je iz kluba istog takvog ranga, takvu opciju nismo imali i mislim da vrijedi probati jednu sezonu, da, znam da je nemoguce fakticki da se to desi, nije real madrid takav tim i svjestan sam toga ali onako govorim sta bi bilo dobro probati, low risk high reward opcija pa da vidimo i tako na cemu smo, nadam se da sam bio jasanConsigliere je napisao/la:Kakav kosarkaski ucinak? Covjek je imao 8 odlicnih prilika protiv Barcelone i Seville a iskoristio je dvije od kojih je jedna bila poklon od Valdesa. Znaci, u prelomnim utakmicama sezone nije bio na nivou. Ja ne kazem da ima losu sezonu jer to nije istina, ali malo zdrave konkurencije u vrhu napada nam ne bi skodilo. Posebno kad se zna da se imalo sredstava, i da 99% igraca ne bi odbilo poziv sa Bernabeua. Dakle, trebala je volja i malo mozga

Veceras ipak rutinski. Mi maksimalno motivirani, a BVB realno ni sjena ekipe od prosle sezone zbog raznoraznih razloga. Zadnja linija odlicna, posebno Carvajal i Pepe, svi su bili na nivou, cak me i Coentrao nije puno nervirao

A, za tribine? Ma, ovo je nesto vandredno bilo. Prvo sam pomislio da je neki problem u transportu mozda bio, ali evo izgleda da je prava oluja bila danas u Madridu. Cudno je bilo vidjeti stolice, ali ako je ovaj podatak od 73 000 tacan, sasvim solidna posjeta s obzirom na okolnosti
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Najpozitivnije me iznenadio Carvajal,strasan je bio.I naprijed i nazad.Covjek u 90. minuti opali sprint kao da je utakmica tek pocela.Sudjelovao je u svakom napadu i stizao sve u odbrani.Odlican mec.
Pepe je bukvalno bio predominantan veceras.On i Ramo su bili sjajni i mislim da je vrijeme da njihova forma ponovo krene uzlaznom putanjom sad kad je to najbitnije.Isco je jako dobro nadomjestio izostanak Di Marie i mislim da mu je ovo ponajbolja utakmica od kad je u Madridu.
Rutinski odradjen mec,prilike iskoristene i u revans idemo sa velikom zalihom.
Pepe je bukvalno bio predominantan veceras.On i Ramo su bili sjajni i mislim da je vrijeme da njihova forma ponovo krene uzlaznom putanjom sad kad je to najbitnije.Isco je jako dobro nadomjestio izostanak Di Marie i mislim da mu je ovo ponajbolja utakmica od kad je u Madridu.
Rutinski odradjen mec,prilike iskoristene i u revans idemo sa velikom zalihom.
Koliko se odbrana bolje ponaša kad je Casillas na golu. Nadam se da će zauzet svoje mjesto i u Primeri.
Hala Madrid!
procitaj onda kad savladas citanje, nema zurbe :violina:Consigliere je napisao/la:Care, ne mogu ti ja ovo citati ovako...![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
FIFA también investiga de oficio a Real Madrid y Atlético
El motivo, el mismo por el que ha sido sancionado el Barcelona. La FIFA cree que se le da a los jugadores prmiso de residencia y se les tramitan las fichas incumpliendo su normativa.
Eto, mogli bi i nama zabraniti transfere ako sam dobro skontao cijelu ovu vijest AS-a, pa ako to urade biće veliki belaj za napadača.
El motivo, el mismo por el que ha sido sancionado el Barcelona. La FIFA cree que se le da a los jugadores prmiso de residencia y se les tramitan las fichas incumpliendo su normativa.
Eto, mogli bi i nama zabraniti transfere ako sam dobro skontao cijelu ovu vijest AS-a, pa ako to urade biće veliki belaj za napadača.
- tyler durden
- Kontakt:
Nema od toga nista. Nije Real ciganski klub ko Barca.Cap17an je napisao/la:FIFA también investiga de oficio a Real Madrid y Atlético
Pepe: Otjerali bi me iz Španije da sam nagazio Busquetsa
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ostaje samo nada da će ga nagazit jednom.Ozil10 je napisao/la:Pepe: Otjerali bi me iz Španije da sam nagazio Busquetsa
Koji ku*ac ramo izvodi slobodne
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Ostaje samo nada da će ga nagazit jednom.Ozil10 je napisao/la:Pepe: Otjerali bi me iz Španije da sam nagazio Busquetsa

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Hahhahhah koji konj majko moja.Ozil10 je napisao/la:[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Ostaje samo nada da će ga nagazit jednom.Ozil10 je napisao/la:Pepe: Otjerali bi me iz Španije da sam nagazio Busquetsa

Hala Madrid!
Idiot. Najveća sramota koja je nosila dres Real Madrida. I pravo je čudo da takav prosječni stoper sa takvim mentalitetom i ponašanjem i dalje igra na Santiago Bernabeuu. Odavno je trebao ostati na klupi, šteta što je Mourinho otišao, jer je Varane doktor za njega u svakom segmentu igre.
Osim kad govorimo o udaranju protivnika.
Osim kad govorimo o udaranju protivnika.
Evo ga opet u napadu na portugalca.
Ostat ce Pepe jos najmanje dvije sezone u Madridu,budi siguran u to.

Ostat ce Pepe jos najmanje dvije sezone u Madridu,budi siguran u to.

Pa neka ostane što se mene tiče do kraja njegove karijere. Ima na klupi dovoljno mjesta za njega, Moratu i slične.
samo sto je pepe daleko iznad prosjeka na svojoj poziciji dok morata na svojoj moze komotno prodavati peceno kestenje po ulicama 

http://realmadridbih.com/naslovna/real- ... -rakitica/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.