Bio si brzi od mene a Papac ima malo vise veze sa Širokim nego Dzeko ali eto. Sto se poreza i ostalog vezano uz to tiče svi se klubovi mogu ugledat u Široki.Eborg je napisao/la:Svejedno. Ako vec govorimo ko je koga formirao, ne bi oni ni dosli u Siroki Brijeg da tamo nisu nesto naucili i bili solidni u svom uzrastu.
Nije Baljic produkt Bursaspora vec Zeljeznicara i Sarajeva niti je Cristiano Ronaldo produkt Man Utda vec Sportinga.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mijesas ''ponikao'' i ''formiran''. Njih je Široki Brijeg formirao i ''lansirao'' dalje, a to gdje su ponikli, je ipak druga stvar.Eborg je napisao/la:Svejedno. Ako vec govorimo ko je koga formirao, ne bi oni ni dosli u Siroki Brijeg da tamo nisu nesto naucili i bili solidni u svom uzrastu.
Nije Baljic produkt Bursaspora vec Zeljeznicara i Sarajeva niti je Cristiano Ronaldo produkt Man Utda vec Sportinga.
Kako god, nebitno.
Ja sam i dalje za getoizaciju. Poskidati i zastave i skinuti sve ovlasti, polit benzinom i uzgat!
...Život za Široki...
Pa zar nije dosta paljenja ja sam treći iz iste porodice koji jednu te istu kuću gradi iznova u zadnjih 100 godina.A ti bi još palio boze sačuvaj.ŠB_Fidelis je napisao/la:Mijesas ''ponikao'' i ''formiran''. Njih je Široki Brijeg formirao i ''lansirao'' dalje, a to gdje su ponikli, je ipak druga stvar.Eborg je napisao/la:Svejedno. Ako vec govorimo ko je koga formirao, ne bi oni ni dosli u Siroki Brijegda tamo nisu nesto naucili i bili solidni u svom uzrastu.
Kako god, nebitno.
Ja sam i dalje za getoizaciju. Poskidati i zastave i skinuti sve ovlasti, polit benzinom i uzgat!

Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 apr 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma hajd i Dubrovnik je nazalost na to kroz povijest navikao. 

...Život za Široki...
Dubrovnik se tome učio u zadnje vrijeme a okolica Stoca kroz povijest zato ovdje paljenje i getoiziranje nije lijepo spominjati u nikakvom kontekstu ali ajde promjenit ćeš se i ti nekad valjdaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma hajd i Dubrovnik je nazalost na to kroz povijest navikao.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema promjene dok stoka iz Zapadne Hercegovine se ne nauci nekom redu i nauci konformirati se generalnom misljenju. Getoizacija, medijski izolirati, gospodarski odsijeci, politicki izopciti, ograditi zicom.
:gore:

...Život za Široki...
Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma to se oni malo sale nista ozbiljno I nisi losi ljudi. Malo se agresivno brane ponekad I to je sve
Ma to se oni malo sale nista ozbiljno I nisi losi ljudi. Malo se agresivno brane ponekad I to je sve
kompleksas ti je u gaćamaCartman je napisao/la:Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
nađi moj zadnji post..je li pišem išta osim uza Pandžu i Papca?

čuj ja kompleksaš, a vi ovdje pišete o zabranjivanju Širokom ovo, ono itd itd damn

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
A i ti se Dubrovnik pališ ko fićo na guranje. Opusti se vidiš da se čovjek zezaadubrovnik je napisao/la:Dubrovnik se tome učio u zadnje vrijeme a okolica Stoca kroz povijest zato ovdje paljenje i getoiziranje nije lijepo spominjati u nikakvom kontekstu ali ajde promjenit ćeš se i ti nekad valjdaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma hajd i Dubrovnik je nazalost na to kroz povijest navikao.
Kompleksas na kvadrat.Kevin je napisao/la:kompleksas ti je u gaćamaCartman je napisao/la:Vidis da ovaj Kevin kompleksas kolo vodi.delija je napisao/la:Pa ebemu više i Široki, de živi bili te diskusije preselite negdje drugo. Jbt ljudi nikad da prestanu.
nađi moj zadnji post..je li pišem išta osim uza Pandžu i Papca?![]()
čuj ja kompleksaš, a vi ovdje pišete o zabranjivanju Širokom ovo, ono itd itd damn

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Normalno da je Sala u pitanju ali mislis da bi mu ja odgovarao da imam I trunke primisli da je ozbiljan. Ove momke iz Sirokog bi trebalo uposliti da sire ljubav prema BIH nogometnoj repki u njihovom klubu oni su ipak navijaci repke makar tajni inace ne bi ovdje dolazili. A malo sale nije na odmet.

uđem na temu da vidim ima li sta novo za nase mlade reprezentativce, a ono sto se pise nigdje veze sa temom imate PP pa raspravljajte koliko vas je volja........
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nije los novi spisak juniora kao da se I Karacic popravlja. Ili mozda cita forum.
Pa ovaj Mujagic svako kolo gol ili dva. Sta je ovo , ja ga gledao protiv Sarajevo momak 15 godina , a visok 190nesto ... strasan potencijal
Mislim da je on igrao za Borac Jelah prije Želje,ako je to taj.Dobar igrač.Buba00 je napisao/la:Pa ovaj Mujagic svako kolo gol ili dva. Sta je ovo , ja ga gledao protiv Sarajevo momak 15 godina , a visok 190nesto ... strasan potencijal
it's football day
Otkad ja pisem o Zeljinoj 98. generaciji...kpja je sastavljenja od talentovane djece iz cijele BiH... Najvise u njoj igraca sa strane... Dugo se bolja genracija nece pojaviti... pa bolja je cak i od Gojakove genetacije... samo ne znam sto Sake nije zvao Behrama ubjedljivo najboljeg igraca koji odskace vise od svojih vrsnjaka nego Gojak...
Dakle jedino Zeljo nastavlna sa svojim trendovima mladih igraa i davanje sanse istima... umjesto dovodjenja polovnjaka...kal ostali klubovi... Eto Behram ce vec od ljeta poceti trenirati sa prvim timom..
Dakle jedino Zeljo nastavlna sa svojim trendovima mladih igraa i davanje sanse istima... umjesto dovodjenja polovnjaka...kal ostali klubovi... Eto Behram ce vec od ljeta poceti trenirati sa prvim timom..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.