Onda da je dosao bjelopoljac dobio bi nas jer smo bili raspad. Stojim pri tome da ste prosjecna ekipa koja je popusila od Zelje i imala srece protiv Borca i Sarajeva. Dobili ste mladost,vitez i radnik i to kuci. Ako ti to ulijeva samopouzdanje toliko pred zadnje kolo onda svaka castmarioo8888 je napisao/la:Kad krmak i ostali provocirali na vašoj stranici onda se svađajte a ne ovdje,ima pravo pisati šta hoće,pa bola koliko sam se ja puta trebao javiti na vašoj stranici na svakakve gadosti što ste napisali pa nisam nijednom,1 post imam na vašoj stranici a tu sam vam čestitao na odličnoj igri ovdje kad ste bod uzeli,dok vi visite ovdje svaki dan,ovaj loza mostarka ima 9 postova 8 na našoj stranici,ne kažem ima idiota,ali isto tako ih ima i u vas što više jedini normalan i sasvim korektan lik što sam primjetio na vašoj stranici je onaj Zizu,a to da nas prcaš to je zanimljivo samo tebi i tvojima i samo je za vas to prcanje ne dira nas to nimalo,barem ne mene.Opet vas ovo čeka zadnje kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Poštujem prijatelju,naravno svak ima svoje mišljenje dali smo im po 5 golova i to me veseli i prikazana igra majstore,protiv Borca je bilo loše,ali kako se kaže bodove piši igru briši jučer smo igrali taktički,naravno da nisam uvjeren 100 % da ćemo vas dobit zadnje kolo,ali normalno da ću se nadat i to govorit,jašta nego će bit pakleno teško,nisi nas gledao da i ti možeš reći da nismo nešto i kada igramo loše imamo 2 uvjerljivo najbolja krila u državi (nije što su naši realno govorim) Crnov i Simeunović i u napadu Stevo možemo dati gol uvijek iz ničega i garantujem ti da nije gradski derbi da bi vas 100 % uzeli,ali ovako će bit zajebano,ali nadat se nema drugeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Onda da je dosao bjelopoljac dobio bi nas jer smo bili raspad. Stojim pri tome da ste prosjecna ekipa koja je popusila od Zelje i imala srece protiv Borca i Sarajeva. Dobili ste mladost,vitez i radnik i to kuci. Ako ti to ulijeva samopouzdanje toliko pred zadnje kolo onda svaka castmarioo8888 je napisao/la:Kad krmak i ostali provocirali na vašoj stranici onda se svađajte a ne ovdje,ima pravo pisati šta hoće,pa bola koliko sam se ja puta trebao javiti na vašoj stranici na svakakve gadosti što ste napisali pa nisam nijednom,1 post imam na vašoj stranici a tu sam vam čestitao na odličnoj igri ovdje kad ste bod uzeli,dok vi visite ovdje svaki dan,ovaj loza mostarka ima 9 postova 8 na našoj stranici,ne kažem ima idiota,ali isto tako ih ima i u vas što više jedini normalan i sasvim korektan lik što sam primjetio na vašoj stranici je onaj Zizu,a to da nas prcaš to je zanimljivo samo tebi i tvojima i samo je za vas to prcanje ne dira nas to nimalo,barem ne mene.Opet vas ovo čeka zadnje kolo

Ma bola stipu ih,moraju ljudi o nečemu pisati.Mi smo im duševna hrana ali ja ih razumjem ,lako je nama pričati i pisati kad se naš klub bori za prvaka,igra polufinale kupa,kad je osigurao nastup u europi,kad se mlađe kategorije također bore za titule ,kad nam slijedi derbi na kojem će biti 5-6 tisuća ljudi itd.marioo8888 je napisao/la:Kad krmak i ostali provocirali na vašoj stranici onda se svađajte a ne ovdje,ima pravo pisati šta hoće,pa bola koliko sam se ja puta trebao javiti na vašoj stranici na svakakve gadosti što ste napisali pa nisam nijednom,1 post imam na vašoj stranici a tu sam vam čestitao na odličnoj igri ovdje kad ste bod uzeli,dok vi visite ovdje svaki dan,ovaj loza mostarka ima 9 postova 8 na našoj stranici,ne kažem ima idiota,ali isto tako ih ima i u vas što više jedini normalan i sasvim korektan lik što sam primjetio na vašoj stranici je onaj Zizu,a to da nas prcaš to je zanimljivo samo tebi i tvojima i samo je za vas to prcanje ne dira nas to nimalo,barem ne mene.Opet vas ovo čeka zadnje kolo

Ja mislim da bi "pastrmka" postao "shark" kad bi njegovi "rođeni" imali ovakve rezultate ali život je prede nama,zar ne brato.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Drago mi je sto si shvatio sta zelim da ti kazem. Protiv jacih ekipa se niste nesto pokazali dok ste ove slabije ubili. Ne kazem da ste losa ekipa ali nismo ni mi da bi mogao tvrdit da cete nas mlatnut. Kod nas su bekovi beton na jednoj Dare a na drugoj strani Leta tako da sumnjam da ce se ta krila bas naigrat. Sve u svemu kao navijac dajem vecu prednost mom klubu jer igramo kuci i ovo ce biti 150% od svakog igraca. Moze bit svasta ali sumnjam
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
CroUltras je napisao/la:Pa nije valjda pastrmki i novome kolegi lozi drazi Sarajevo od gradskog rivala Zrinjskog :srca:
Brata puno ste bili u mraku 50 godina pa smo izgubi osječaj i ljubav prema vama ,štaćeš trebaće vremena da vas zavolimo ponovo.
Valjda vam neće ponovo isključit struju...mrak je užasan.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nebi brato pastrmka je isao od Edinburga Dortmunda i cijele juge dok si ti imao par godina. Dozivio fine trenutke sa svojim klubom i jedino te mogu zalit sto ti nikada to neces osjetit. Libo me taki za zrinjski ali ono stvarno me libozrinja05 je napisao/la:Ma bola stipu ih,moraju ljudi o nečemu pisati.Mi smo im duševna hrana ali ja ih razumjem ,lako je nama pričati i pisati kad se naš klub bori za prvaka,igra polufinale kupa,kad je osigurao nastup u europi,kad se mlađe kategorije također bore za titule ,kad nam slijedi derbi na kojem će biti 5-6 tisuća ljudi itd.marioo8888 je napisao/la:Kad krmak i ostali provocirali na vašoj stranici onda se svađajte a ne ovdje,ima pravo pisati šta hoće,pa bola koliko sam se ja puta trebao javiti na vašoj stranici na svakakve gadosti što ste napisali pa nisam nijednom,1 post imam na vašoj stranici a tu sam vam čestitao na odličnoj igri ovdje kad ste bod uzeli,dok vi visite ovdje svaki dan,ovaj loza mostarka ima 9 postova 8 na našoj stranici,ne kažem ima idiota,ali isto tako ih ima i u vas što više jedini normalan i sasvim korektan lik što sam primjetio na vašoj stranici je onaj Zizu,a to da nas prcaš to je zanimljivo samo tebi i tvojima i samo je za vas to prcanje ne dira nas to nimalo,barem ne mene.Opet vas ovo čeka zadnje kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Ja mislim da bi "pastrmka" postao "shark" kad bi njegovi "rođeni" imali ovakve rezultate ali život je prede nama,zar ne brato.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ja sam također mislio da vi ovdje nećete imati nikakve šanse pa šta bi,malo je reć zaslužili pobjedu,normalno da ne mogu tvrdit da ćemo vas dobit,ali očekujem pobjedu normalno,možda se Crnov i neće naigrat,ali bogami Denija nijedan bek u ovoj ligi ne može zaustaviti,neka bude fer i korektno i nek pobjedi ZrinjskiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Drago mi je sto si shvatio sta zelim da ti kazem. Protiv jacih ekipa se niste nesto pokazali dok ste ove slabije ubili. Ne kazem da ste losa ekipa ali nismo ni mi da bi mogao tvrdit da cete nas mlatnut. Kod nas su bekovi beton na jednoj Dare a na drugoj strani Leta tako da sumnjam da ce se ta krila bas naigrat. Sve u svemu kao navijac dajem vecu prednost mom klubu jer igramo kuci i ovo ce biti 150% od svakog igraca. Moze bit svasta ali sumnjam

Prvenstva se osvajaju u tzv.malim utakmicama što nama ide u prilog.Ovo što si napisao je realno , ali ako mislite napasti eto promaje pozadi a Deni i Amer su osjetljivi na promaju.Ja vjerujem da će vaši igračigristi protiv nas ali će biti i pod pritiskom a ove godine ste kući zbog toga taraba ali dobro, derbi je nešto posebno.Mi se do tada imamo čime baviti a vi se pripremajte.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Drago mi je sto si shvatio sta zelim da ti kazem. Protiv jacih ekipa se niste nesto pokazali dok ste ove slabije ubili. Ne kazem da ste losa ekipa ali nismo ni mi da bi mogao tvrdit da cete nas mlatnut. Kod nas su bekovi beton na jednoj Dare a na drugoj strani Leta tako da sumnjam da ce se ta krila bas naigrat. Sve u svemu kao navijac dajem vecu prednost mom klubu jer igramo kuci i ovo ce biti 150% od svakog igraca. Moze bit svasta ali sumnjam
Mora da je buking slab čim ti je fitilj ovako kratak ,ali dobro.Pa recimo da sam ja doživio da gledam svoju repku na Wembliju i da razbucamo engleziće i ostavimo ih doma u suzama a da ne pričam o fešti u pabu i ludilu u punom "kockastom" metrou nakon toga ,neprocjenjivo.......Tko je bio , a bilo nas je dosta iz Mostara znat će o čemu pišem.Neki su odavno trebali shvatiti da život ide dalje .Bistro pastrmka ,bistro.Nebi brato pastrmka je isao od Edinburga Dortmunda i cijele juge dok si ti imao par godina. Dozivio fine trenutke sa svojim klubom i jedino te mogu zalit sto ti nikada to neces osjetit. Libo me taki za zrinjski ali ono stvarno me libo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kakve veze reprezentacija ima s klubskim uspjesima. Ja ti govorim za Velez. A kad smo kod repke nezaboravni Pariz i korteo od 15 000,da ne pricam o tripovima u Belgiju dva puta,prvo u Amsterdam RLD kurave i shopove,Njemacka,Norveska,Ceska itd da ne nabrajam. Mostarci su uvijek bili uz svoju repku pa cak i na mundijalu u Italiji ciji sam sudionik i sam bio dvije tekme. Bistro zrinjkec bistro i ne oblaci carape na japanke vidis da ima paparazzo potjera

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Zaboravio si napomenuti kako si ludovao po mahali kad je Turska dobila HrvatskuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakve veze reprezentacija ima s klubskim uspjesima. Ja ti govorim za Velez. A kad smo kod repke nezaboravni Pariz i korteo od 15 000,da ne pricam o tripovima u Belgiju dva puta,prvo u Amsterdam RLD kurave i shopove,Njemacka,Norveska,Ceska itd da ne nabrajam. Mostarci su uvijek bili uz svoju repku pa cak i na mundijalu u Italiji ciji sam sudionik i sam bio dvije tekme. Bistro zrinjkec bistro i ne oblaci carape na japanke vidis da ima paparazzo potjera![]()

Doktor baluna...
-
- Kontakt:
Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakve veze reprezentacija ima s klubskim uspjesima. Ja ti govorim za Velez. A kad smo kod repke nezaboravni Pariz i korteo od 15 000,da ne pricam o tripovima u Belgiju dva puta,prvo u Amsterdam RLD kurave i shopove,Njemacka,Norveska,Ceska itd da ne nabrajam. Mostarci su uvijek bili uz svoju repku pa cak i na mundijalu u Italiji ciji sam sudionik i sam bio dvije tekme. Bistro zrinjkec bistro i ne oblaci carape na japanke vidis da ima paparazzo potjera![]()
pa kako ćeš ti navijati za bih kad si prije rata navijao za jugoslaviju?

Gdje si gledao taj pregled.Ja sam vidio sinoć u p,ederalnom dnevniku bile 2-3 šanse i to je sve a o penalu nigdje ni govora ni spomena.marioo8888 je napisao/la:Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.
Titova vojska Veleza da navija za BiH,nemoguce1452 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakve veze reprezentacija ima s klubskim uspjesima. Ja ti govorim za Velez. A kad smo kod repke nezaboravni Pariz i korteo od 15 000,da ne pricam o tripovima u Belgiju dva puta,prvo u Amsterdam RLD kurave i shopove,Njemacka,Norveska,Ceska itd da ne nabrajam. Mostarci su uvijek bili uz svoju repku pa cak i na mundijalu u Italiji ciji sam sudionik i sam bio dvije tekme. Bistro zrinjkec bistro i ne oblaci carape na japanke vidis da ima paparazzo potjera![]()
pa kako ćeš ti navijati za bih kad si prije rata navijao za jugoslaviju?

Doktor baluna...
-
- Kontakt:
Edit.pogrešan snimakzrinja05 je napisao/la:Gdje si gledao taj pregled.Ja sam vidio sinoć u p,ederalnom dnevniku bile 2-3 šanse i to je sve a o penalu nigdje ni govora ni spomena.marioo8888 je napisao/la:Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.

Gledaj im ove greške,šteta što nije Bekić stigo
Zadnja izmjena: marioo8888, dana/u 03 apr 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Penal ko suza 100% gledao sam i ja...zrinja05 je napisao/la:Gdje si gledao taj pregled.Ja sam vidio sinoć u p,ederalnom dnevniku bile 2-3 šanse i to je sve a o penalu nigdje ni govora ni spomena.marioo8888 je napisao/la:Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.
Hvala !!marioo8888 je napisao/la:EVo " onclick="window.open(this.href);return false;zrinja05 je napisao/la:Gdje si gledao taj pregled.Ja sam vidio sinoć u p,ederalnom dnevniku bile 2-3 šanse i to je sve a o penalu nigdje ni govora ni spomena.marioo8888 je napisao/la:Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.
LozaMostarka je napisao/la:Odledili se iz epruvete i pokupili znak orla iz jedne od predgrupa Red-Army.
Mogli ste nešto novo izmisliti.
Ultrasi su samo grupica bivših Red-Army koji su malo odlutali pod uticajem politike.
vidim da puno znaš i da si jako pametan ali da si bar još korektan ja bi ti čestitao ali nisi.
eaglesi podgrupa red armija kao takva nije nastala...i to ako si stariji od 30 godina znaš. naravno ako si iz mostara.
eaglesi su bili "raja" kod prve osnovne i postojali su puno prije ove podgrupe baš kao što je bila i carina,dolina grka,victory,rudnik,harlem i mnoge druge. dio tih eaglesa koji je pratio velež izradio je zastavu sa imenom svoje raje ali nisu bili samo oni ti famozni eaglesi bilo ih je još koji su iz iste raje ali nisu pratili utakmice. rat u mostaru odnjeo je svašta ali jedino sto je ostalo su stara imena naselja i raja...chs,avenija,zealots....pa su tako danas neke nove generacije koje zive u tom naselju a prate naš klub zadržale ime odakle dolaze.
ali đaba mi tebi objašnjavat išta kad kažeš "mogli su bar promjenit grb" a zovu se EAGLESI

to je sigurno urođena inteligencija

-
- Kontakt:
Šta ih se hvataš koji k,samo ih zoveš ponovno na stranicu vidiš da su otišli,uživaj u ovome lijepom što nam Zrinjski daje.Nebitni su ne spominji ih.
Burazeru šta mi postavi,negdje si fulio nije ovo ta tekma mada se dobro i ovoga podsjetiti.marioo8888 je napisao/la:Edit.pogrešan snimakzrinja05 je napisao/la:Gdje si gledao taj pregled.Ja sam vidio sinoć u p,ederalnom dnevniku bile 2-3 šanse i to je sve a o penalu nigdje ni govora ni spomena.marioo8888 je napisao/la:Taman gledam ovaj pregled,pa jebote ne može bit da nije ono sudija vidio,čist penal,već bi bili 90% u finalu,ali eto jbg ne možemo ništa vratit,Deni nije najbolje reagirao 1 na 1 i imali smo još 2-3 poluprilike,Dujka odličan,jesmo bili u podređenom položaju,ali ne toliko kao što predstavljaju oni u ostalom šta su očekivali da ćemo mi biti bolji na Koševu,gdje će napadat i bit bolji ako neće kući.ovo je pravi " onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.