FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 02 apr 2014, 22:52

jahija je napisao/la:Podera čelik onog od koga smo mi primili 3 komada.
a to nikad nije ništa značilo, a posebno ne kod nas. i ovo nas u vrhu što ima je sve u 5 grama, a ne deka.

sve zavisi od inspiracije i kako ko kome leži. čelik je jedva veleža prošao, a sad mlatne širokog sa igračem manje.

pitari su kao u vrhu a od 8 utakmica dobili samo 2. mi isto.

očito je da niko nema apsolutno spremnu i kompletnu ekipu i da se svi krpe nekako.

ranijih sezona smo mi bili ti koji smo imali kompletnu ekipu na svim pozicijama i bili spremni 100%, pa smo mogli svaku utakmicu odigrati na istom nivou. sad smo na tom nivou koji je prošle i ranijih godina bio od 2 do 5 mjesta, gdje su čelik, sarajevo, široki, zrinjski, borac i olimpic. dobiješ zrinjskog pa ne dobiješ slaviju.

to je rad nazor i sa polovičnim igračima (nespremnim, sklonim povredama i ograničenog znanja), a valjda ćemo se nekako skrpiti i dobiti čelika, što bi već donijelo neku stabilnost, posebno što je to šansa da ostanemo sami na vrhu ili sami sa još jednom ekipom. to bi bila druga pobjeda u nizu i odlična uvertira za gostovanje olimpicu

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 02 apr 2014, 23:29

Molgi bi mi u subotu bit kompletni, i pobijedit :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2014, 23:39

Konacno cemo imati i klupu sa koje moze neko donijeti prevagu!Hajmo plaviiiiiiii :opaopa:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 23:42

Ne brinem se za ja ovu subotu, mene brinu naredne subote...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 23:46

Sta je sa onim Brkovicem,zna li neko? Bio je ono bolestan nesto,al se oporavio koliko ja znam..Gdje je sad..Ne vidim ga ni na klupi vise.. :think:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 02 apr 2014, 23:48

Evo sad sam slušao babuku Osima na BHT-u, snimak dodjele nagrade Večernjakovog pečata, kakav je ono gospodin, mora se ustati kad se spominje njegovo ime.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 apr 2014, 00:10

Rios je napisao/la:Sta je sa onim Brkovicem,zna li neko? Bio je ono bolestan nesto,al se oporavio koliko ja znam..Gdje je sad..Ne vidim ga ni na klupi vise.. :think:
Igro danas na prijateljskoj protiv Radnika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2014, 00:11

Virtu4l je napisao/la:Ne brinem se za ja ovu subotu, mene brinu naredne subote...
Jel ti ovo izjava od prije tekme sa Sirokim ? Nekako ti velka ta krila pa down na 0:3. :) Trebo si biti nocas sa ublehasem Amarom na BP da vidis kako se razvaljuje tim koji je vas razvalio i to sa 10 igraca.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 00:13

bparena je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne brinem se za ja ovu subotu, mene brinu naredne subote...
Jel ti ovo izjava od prije tekme sa Sirokim ? Nekako ti velka ta krila pa down na 0:3. :) Trebo si biti nocas sa ublehasem Amarom na BP da vidis kako se razvaljuje tim koji je vas razvalio i to sa 10 igraca.
:clap: Sta ima Barselona. Primit ce te tri komada brat bratu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 apr 2014, 00:14

monsen je napisao/la:
bparena je napisao/la:
:clap: Sta ima Barselona. Primit ce te tri komada brat bratu.
heheheheh haj valjda cemo :) lp iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rios

Post Postao/la Rios » 03 apr 2014, 00:15

fczeljo je napisao/la:
Rios je napisao/la:Sta je sa onim Brkovicem,zna li neko? Bio je ono bolestan nesto,al se oporavio koliko ja znam..Gdje je sad..Ne vidim ga ni na klupi vise.. :think:
Igro danas na prijateljskoj protiv Radnika
Hajd nadam se da ce i on konkurisati ozbiljnije za prvi tim..Nije bio los igrac kad je dolazio iz Veleza..Svaki igrac nam zlata vrijedi u ovom trenutku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2014, 00:17

protiv Olimpika setnja :)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 03 apr 2014, 00:26

bistrikboy je napisao/la:
protiv Olimpika setnja :)
Dodu nam pare ionako, nek daju bodove i nesto love kuknjava

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 apr 2014, 00:32

ma mi do kraja mozda izgubimo bod samo na derbiju i to je to ostalo uzimamo :opaopa:
=\_1921_/=

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 apr 2014, 00:36

Siroki je pokazao određenu slabost, sad kad bi odigrali nerjeseno sa Zrinjskim to bi bilo extra.

A nama sljede nimalo laka utakmica sa Celikom, ako Bog da slavimo protiv Olimpika da ima da poginu za bodove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 apr 2014, 00:37

I ako bih volip da vas mlatnemo kao i ove hercegovce danas mislim da je to tesko ocekivati.Nasi su umorni 4 tekma u 14 dana,nemamo puno igrača u rotaciji i bazirani smo na KUP.Vjerovatno ćemo kombiniraati sastav a osim duela starih rivala nema drugog motiva i nafura.Lijep pozz.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 apr 2014, 00:57

Hadžiahmetović što je igrao u drugom poluvremenu, jel to onaj naš junior što je igrao za juniorsku reperzentaciju i što je neko na forumu pisao da navodno neče da potpiše za prvi tim, zna li ko šta više.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 apr 2014, 09:30

samocelik je napisao/la:I ako bih volip da vas mlatnemo kao i ove hercegovce danas mislim da je to tesko ocekivati.Nasi su umorni 4 tekma u 14 dana,nemamo puno igrača u rotaciji i bazirani smo na KUP.Vjerovatno ćemo kombiniraati sastav a osim duela starih rivala nema drugog motiva i nafura.Lijep pozz.
Zeljo igrao cetiri godine za redom finala kupa, pa niko nije rekao da su umorni. Tek ove godine se to pojavilo. :)

Vidjet cemo, volio bih da se pokusate nadigravati, pa ko koga.. :)

@Elegant - Nemoj se previse nadati remiju Sirokog u Subotu. Jucer su napravili kiks, jer su podcijenili Celik. Vjerujem da im se to vise nece dogoditi u ovim kljucnim, ali u ovim gdje su duplo jaci, mozda im se dogodi...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 apr 2014, 10:00

Hadziahmetovic je kadet, povremeno trenira sa prvim timom i et jucer je odigrao drugo poluvrijeme protiv Radnika.
Inače ima stipendijski ugovor sa Zeljom, nije htio potpisati profesionalni ugovor ka su potpisali Cutahija i ona dvojica stopera.
Na ljeto bi se trebala rijesiti ta situacija s njim.
Sto se tiče Brkovica, nema nikakve misterije, ne radi dobro, Dino nije zadovoljan kako radi na treninzima, nihe zadovoljan kako je odigrao zadnje utakmice ne pripremama, a imao je jako puno orilika za igru.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 apr 2014, 12:01

Cuj nije zadovoljan kako je igrao na pripremama zadnje dvije utakmice. :roll:
Sadikovic nije sekunde priprema prosao, pa dobija minute pofino, ovog ni na klupi nema. Kukamo kako nemamo lijevo krilo, a jedini igrac kojem je to prirodna pozicija nije ni u rosteru. Boze, Boze...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.