a to nikad nije ništa značilo, a posebno ne kod nas. i ovo nas u vrhu što ima je sve u 5 grama, a ne deka.jahija je napisao/la:Podera čelik onog od koga smo mi primili 3 komada.
sve zavisi od inspiracije i kako ko kome leži. čelik je jedva veleža prošao, a sad mlatne širokog sa igračem manje.
pitari su kao u vrhu a od 8 utakmica dobili samo 2. mi isto.
očito je da niko nema apsolutno spremnu i kompletnu ekipu i da se svi krpe nekako.
ranijih sezona smo mi bili ti koji smo imali kompletnu ekipu na svim pozicijama i bili spremni 100%, pa smo mogli svaku utakmicu odigrati na istom nivou. sad smo na tom nivou koji je prošle i ranijih godina bio od 2 do 5 mjesta, gdje su čelik, sarajevo, široki, zrinjski, borac i olimpic. dobiješ zrinjskog pa ne dobiješ slaviju.
to je rad nazor i sa polovičnim igračima (nespremnim, sklonim povredama i ograničenog znanja), a valjda ćemo se nekako skrpiti i dobiti čelika, što bi već donijelo neku stabilnost, posebno što je to šansa da ostanemo sami na vrhu ili sami sa još jednom ekipom. to bi bila druga pobjeda u nizu i odlična uvertira za gostovanje olimpicu