Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Od kako se Strotman povrijedio, ovako su igrali
----------------Pjanić-Tadei-------------------
--Gervinho--------Toti---------Naingolan--
--------------------Destro---------------------
Tadei tu čuva leđa Miretu, Naingolan i Gervinho trče po terenu ko navijeni gore dole.
Možemo i mi ovako nekako u reprezentaciji pod uslovom da imamo nekog destruktivca pored Pjanića, Besic, Zahi, Rahimic, a moze i Seo.
Gervinho i Naingolan=Hajrovic i Lulic, mogu trčati!
Misimović između njih dva i gore u vrhu Dzeko.
Amin
Tadei tu čuva leđa Miretu, Naingolan i Gervinho trče po terenu ko navijeni gore dole.
Možemo i mi ovako nekako u reprezentaciji pod uslovom da imamo nekog destruktivca pored Pjanića, Besic, Zahi, Rahimic, a moze i Seo.
Amin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igraju i Xavi i Pirlo zadnje vezne. Ali to ne znaci da imaju ulogu da trce za nekoga kao sto ti zamisljas nego da organizuju igru, na slican nacin kao Medo ili Pjanic. Sta bi ti, da izbacimo Misketa i da Pjanica gurnemo naprijed. A iza njega par igraca da nabijaju loptu prema naprijed. To je ta super taktika koja garantuje uspjeh.stokton je napisao/la:U seriji A ne igra protiv luksemburga, latvije i ostalih amatera, ali tebi je to izgleda sve isto, uglavnom samo vama papetoljubcima i Safetu je OK što Pjanke i Medo igraju zadnjeg veznog i ostale taktičke inovacije velikog maga.calcio je napisao/la:Pjanic u reprezentaciji na osam utakmica nakupi golova i asistencija kao u Romi za cijelu sezonu. To je sigurrno zbog toga jer igra defanzivnije. I zbog toga sto mora trcati iza penzionera Misimovica (koji je bio nas treci strijelac u kvalifikacima).
@calcio,
Prvo uđeš na Misketovu temu i vidiš šta @stokton misli o njemu, nakon toga ti rasprava sa njim neće padati na um.
Prvo uđeš na Misketovu temu i vidiš šta @stokton misli o njemu, nakon toga ti rasprava sa njim neće padati na um.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke Miretu na današnjoj predstavi. Još jednom nas je oduševio svojom igrom i po ko zna koji put začepio usta kritičarima.
Pa niko nije rek'o da Mire ne zna igrat' lopte. Bravo tisuhakrpa je napisao/la:Čestitke Miretu na današnjoj predstavi. Još jednom nas je oduševio svojom igrom i po ko zna koji put začepio usta kritičarima.

Allegri je gospodin!
- DonCorleone
- Kontakt:
Cuj zadnji vezni da budu Pjana i Medo, halal ti cufte sta sve covjek nece procitati :violina: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 apr 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
mujezin je napisao/la:Od kako se Strotman povrijedio, ovako su igrali
Amin

pa sine dragi, jesil ti ikad ofgledo utakmicu rome?
Ja to nigdje nisam spominjao. Ovdje je uvijek bilo kritika na račun njegove igre, a Mire je danas odigrao sjajno i pokazao da te kritike ne drže vodu.Carli je napisao/la:Pa niko nije rek'o da Mire ne zna igrat' lopte. Bravo tisuhakrpa je napisao/la:Čestitke Miretu na današnjoj predstavi. Još jednom nas je oduševio svojom igrom i po ko zna koji put začepio usta kritičarima.
- calcio
- Kontakt:
Ma znam, zapazio sam i ovdje ga naziva penzionerom i omalovazava. Ali eto...Virtu4l je napisao/la:@calcio,
Mislim da ne postoji trener na svijetu koji ne bi u nasoj repki igru gradio na Pjanicu..Dobrim dijelom to se vec desava,s tim da bi mu ja na SP dao potpuno odrjesene ruke a iza ledja mu stavio def. veznog kao korektora..
On je po vokaciji klasicni organizator igre,moze odigrati kvalitetno i kao ofanazivni vezni..Defanzivni vezni nije i nikad nece ni biti u pravom smislu te rijeci..U Romi istina nekad zna igrati poprilicno povuceno,ali i tada opet ima zadatak iskljucivo da gradi igru,dok def. zadatke obavljaju De Rossi,Strootman i Radja..
Ako se Miske moze uklopiti u formaciju onda neka i Misketa,ako ne mislim da bi trebao preseliti na klupu..A uklopiti se ,protiv jacih protivnika,moze samo ako igramo sa jednim napadacem..Inace tesko..
On je po vokaciji klasicni organizator igre,moze odigrati kvalitetno i kao ofanazivni vezni..Defanzivni vezni nije i nikad nece ni biti u pravom smislu te rijeci..U Romi istina nekad zna igrati poprilicno povuceno,ali i tada opet ima zadatak iskljucivo da gradi igru,dok def. zadatke obavljaju De Rossi,Strootman i Radja..
Ako se Miske moze uklopiti u formaciju onda neka i Misketa,ako ne mislim da bi trebao preseliti na klupu..A uklopiti se ,protiv jacih protivnika,moze samo ako igramo sa jednim napadacem..Inace tesko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Kontakt:
Nije to sa danasnje utakmice.fixator je napisao/la:
8,6
sretan rodjo care![]()

Ali sigurno je dobio slicne ocjene
p.s. Evo sad sam skontao, tako su poceli onu utakmicu koja je prekinuta a danas je nastavljena. Mozda je do toga.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sa ovim si sto posto upravu. Ovo je bitna tacka, ne mogu svi igrati. Ako Miske treba igrati (Pjana je svakako utemeljen), onda moras imati dva zadnja vezna, shodno tome -> jedan napadac, ne moze i jare i pare.Rios je napisao/la: Ako se Miske moze uklopiti u formaciju onda neka i Misketa,ako ne mislim da bi trebao preseliti na klupu..A uklopiti se ,protiv jacih protivnika,moze samo ako igramo sa jednim napadacem..Inace tesko..
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nemamo ni pojma koliko mozemo biti sretni sto je bas Pjana nas igrac .. igrac Repke i igrac koji ce zasigurno ostavit veliki trag u nogometu gdje god da igra.
Majstor

Majstor

FC Bayern !!!!!
Pa moze i ne mora dva def vezna..Jednostavo,moja je logika bar takva,Miske bi igrao ono sto igra Totti u Romi,tog nekog poluspica koji ima jako jako malo def. zadataka..Imali bi,umjesto dva napdaca,jednog poluspica i napadaca klasicnog.. :gore:DonCorleone je napisao/la:Sa ovim si sto posto upravu. Ovo je bitna tacka, ne mogu svi igrati. Ako Miske treba igrati (Pjana je svakako utemeljen), onda moras imati dva zadnja vezna, shodno tome -> jedan napadac, ne moze i jare i pare.Rios je napisao/la: Ako se Miske moze uklopiti u formaciju onda neka i Misketa,ako ne mislim da bi trebao preseliti na klupu..A uklopiti se ,protiv jacih protivnika,moze samo ako igramo sa jednim napadacem..Inace tesko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Misketa gotivim ko brata svoga ali mislim da mora preseliti na klupu i ostaviti Pjaniću da kolo vodi sa Lulićem na lijevoj i Hajrovićem na desnoj strani. Ukoliko zagusti i ako vidimo da nam sredina ne štima, onda jednog od krilnih izbaciti i Misketa uvaliti. Iza Pjanića postaviti Salihovića, Bešića ili možda Kolašinca koji će gušiti protivničke napade, pa da vidimo gdje smo 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Pjana je cini mi se jedno prije godinu dana igru digao na visi nivo. Pojacao igru u odbrani i popravio i jos par stvari.
Momak u principu zadnih godinu u Romi bira koje utakmice zeli da igra 100% a koje pod rucnom. Moze mu se i opet je najbitnij igrac Rome i niko mu nisa ne moze. Momak je povucenim stilom i kvalitetom stekao ugled i ime.
Intervju koji prociah u AVazu godi bosanskoj dusi. Fino dijete i na zemlji (ZA RAZLIKU OD NEKIH DRUGIH ZVIJEZDA). Prica Pjana kako je isao da navija na tekme repke , a ja se sjetih onog poznatno Ibrinog komentara "ma ko j. navijace". Koja kulturna i civilizacijska razlika i poimanje sporta i repke.
Momak u principu zadnih godinu u Romi bira koje utakmice zeli da igra 100% a koje pod rucnom. Moze mu se i opet je najbitnij igrac Rome i niko mu nisa ne moze. Momak je povucenim stilom i kvalitetom stekao ugled i ime.
Intervju koji prociah u AVazu godi bosanskoj dusi. Fino dijete i na zemlji (ZA RAZLIKU OD NEKIH DRUGIH ZVIJEZDA). Prica Pjana kako je isao da navija na tekme repke , a ja se sjetih onog poznatno Ibrinog komentara "ma ko j. navijace". Koja kulturna i civilizacijska razlika i poimanje sporta i repke.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ono sto je najgore oko Misketa trenutno je to sto izgleda kao da nece uopste da se potrudi da potvrdi da je za prvih 11. Protiv Egipta izgledao ko da je stavio koju kilu, a ne izgubio.
kojeg crnog Egipta Zgembo??? gdje si ga vidio na toj utakmici?ZgemboAdislic je napisao/la:Ono sto je najgore oko Misketa trenutno je to sto izgleda kao da nece uopste da se potrudi da potvrdi da je za prvih 11. Protiv Egipta izgledao ko da je stavio koju kilu, a ne izgubio.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pogrjesio sam. Ali znam da je na zadnjoj utakmici koju je igro za repku bio jedan replay gdje mu je se salo na sisama ljuljalo ko da mu je grudnjak trebao.hroni je napisao/la:kojeg crnog Egipta Zgembo??? gdje si ga vidio na toj utakmici?ZgemboAdislic je napisao/la:Ono sto je najgore oko Misketa trenutno je to sto izgleda kao da nece uopste da se potrudi da potvrdi da je za prvih 11. Protiv Egipta izgledao ko da je stavio koju kilu, a ne izgubio.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Lavcina, Proximic, Sheyi, zastitaIdentiteta i 61 gost.