Nakon sto sam odgledao 60+ utakmica NETS-a ove sezone i mnogo puta bio osamucen tokom dana zbog 3 sata sna, pocinju mi bit' dragi,pa se malo brinem za sebe
Fakat,osim Thortona koji je nevidjena budala,svi su ok ( cak mi je i Blatche postao ok,valjda sam se navikao na popularni "Blatcheness"

) i cini mi se da su ujedinjeni u zelji da naprave nesto vise u PO..iako je to bilo naucna fantastika do nove godine,ovih zadnjih 20-ak utakmica pokazuje da ako budu kompletni u PO mozda mogu i nesto vise napraviti..rekao bi da cak mogu osvojiti prsten sto je vjerovatno mnogima smijesno ali mislim da nije nemoguce..a ne smijem ni zamisliti koliko bi bio sretan i ponosan da jedan nas igrac ima osvojenu NBA titulu ( mastam )
Sto se tice Mirze,nakon pocetka i pripremnog perioda gdje je igrao u petorci sa Jaricem

uspio je postati glavni igrac s klupe u nekim utakmicama ( do Dallasa ) onda jedna kriza,malo veca,ali cini se da je vratio formu tamam kad treba..Odbranu popravlja iz utakmice u utakmicu i nema vise onih ispada kad i mene bude stid za njega...
Vidjecemo kako ce biti u PO,ja se nadam da ce dobiti priliku,sve iznad 10min u prosjeku bio bih zadovoljan..Ako ne opet je OK,imao je sasvim solidnu sezonu,u poredjenju sa proslom fantasticnu