Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 apr 2014, 14:55

Tako je babuka! :clap: :cool:

To je ono što pričam utakmicu za utakmicom, da je očgledno da Mirza radi na svojoj defanzivnoj igri, i da se to iz utakmice u utakmicu sve više osjeti. I naravno to je nešto što me najviše raduje, jer samo zbog stalnih povreda defanzivaca on sebi može iznaći minute u igri, i to je sam očigledno skontao i to koristi. Samo da ga još igrači u napadu prihvate kao nekoga ko ima perfektan šut i to je to. Očigledan je i gubitak straha od ulaska u reket, pa smo sinoć bili svjedoci jednog strašnog poteza u reketu, i sve to dokazuje da Mirza sve više i više napreduje i zbog toga jedan veliki naklon do poda i jedan veliki :clap: !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 02 apr 2014, 16:57

Mirza sinoc odigrao jako dobro. Napravio potez utakmice, igrao sjajnu odbranu, hvatao skokove i sto je najvaznije kontrolirao sut i ubacio 10 poena. Jos uvijek ne dobija lopti koliko treba i kada bi se to popravilo mislim da bi Mirza mogao biti puno ucinkovitiji. Sinoc je nekoliko puta bio sam u dobroj poziciji za sut, ali nije dobijao loptu. Gledam danas na YT klipove njegovih poena i stvarno je fascinantno koliko je Deron uzeo asistencija preko Mirzine grbace :)

Veceras igraju sa NYK u 01:00.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 apr 2014, 17:16

U zadnje vrijeme slabije gledam Mirzine utakmice uzivo iz objetivnih razloga,ali obavezno pratim statistiku,ucinak,gledam ove klipove..Suma sumarum svega je to da je on pokazao i dokazao da moze igrati u NBA-u,bilo u Nets-ma ili neki drugom klubu,ali moze..To je i sam rekao nedavno cini mi se..Bravo Mirza :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 apr 2014, 17:30

Nakon sto sam odgledao 60+ utakmica NETS-a ove sezone i mnogo puta bio osamucen tokom dana zbog 3 sata sna, pocinju mi bit' dragi,pa se malo brinem za sebe :D :D
Fakat,osim Thortona koji je nevidjena budala,svi su ok ( cak mi je i Blatche postao ok,valjda sam se navikao na popularni "Blatcheness" :D ) i cini mi se da su ujedinjeni u zelji da naprave nesto vise u PO..iako je to bilo naucna fantastika do nove godine,ovih zadnjih 20-ak utakmica pokazuje da ako budu kompletni u PO mozda mogu i nesto vise napraviti..rekao bi da cak mogu osvojiti prsten sto je vjerovatno mnogima smijesno ali mislim da nije nemoguce..a ne smijem ni zamisliti koliko bi bio sretan i ponosan da jedan nas igrac ima osvojenu NBA titulu ( mastam )

Sto se tice Mirze,nakon pocetka i pripremnog perioda gdje je igrao u petorci sa Jaricem :crazy: uspio je postati glavni igrac s klupe u nekim utakmicama ( do Dallasa ) onda jedna kriza,malo veca,ali cini se da je vratio formu tamam kad treba..Odbranu popravlja iz utakmice u utakmicu i nema vise onih ispada kad i mene bude stid za njega...

Vidjecemo kako ce biti u PO,ja se nadam da ce dobiti priliku,sve iznad 10min u prosjeku bio bih zadovoljan..Ako ne opet je OK,imao je sasvim solidnu sezonu,u poredjenju sa proslom fantasticnu :salut: :salut:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 apr 2014, 19:00

simicz je napisao/la:[youtube][/youtube]

peti :)

Ovako je bio levatio Omerhodzica na predzadnjem E:P :bih: :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 apr 2014, 19:31

mirzatele je napisao/la:Nakon sto sam odgledao 60+ utakmica NETS-a ove sezone i mnogo puta bio osamucen tokom dana zbog 3 sata sna, pocinju mi bit' dragi,pa se malo brinem za sebe :D :D
Fakat,osim Thortona koji je nevidjena budala,svi su ok ( cak mi je i Blatche postao ok,valjda sam se navikao na popularni "Blatcheness" :D ) i cini mi se da su ujedinjeni u zelji da naprave nesto vise u PO..iako je to bilo naucna fantastika do nove godine,ovih zadnjih 20-ak utakmica pokazuje da ako budu kompletni u PO mozda mogu i nesto vise napraviti..rekao bi da cak mogu osvojiti prsten sto je vjerovatno mnogima smijesno ali mislim da nije nemoguce..a ne smijem ni zamisliti koliko bi bio sretan i ponosan da jedan nas igrac ima osvojenu NBA titulu ( mastam )

Sto se tice Mirze,nakon pocetka i pripremnog perioda gdje je igrao u petorci sa Jaricem :crazy: uspio je postati glavni igrac s klupe u nekim utakmicama ( do Dallasa ) onda jedna kriza,malo veca,ali cini se da je vratio formu tamam kad treba..Odbranu popravlja iz utakmice u utakmicu i nema vise onih ispada kad i mene bude stid za njega...

Vidjecemo kako ce biti u PO,ja se nadam da ce dobiti priliku,sve iznad 10min u prosjeku bio bih zadovoljan..Ako ne opet je OK,imao je sasvim solidnu sezonu,u poredjenju sa proslom fantasticnu :salut: :salut:
Priznaj, kad je dotrcao da bije king Jamesa :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 02 apr 2014, 23:09

veceras MIRZET aBd 26 poena,8 skokova i blokada :sat:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 apr 2014, 23:21

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 02 apr 2014, 23:24

Koliko dođe sati ovo 7 :00 Pm ? damn

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 apr 2014, 23:30

Freaza je napisao/la:Koliko dođe sati ovo 7 :00 Pm ? damn
1, dakle jos sat i 30 minuta valja biti budan do pocetka tekme :D.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 apr 2014, 23:43

Da vas počastim sa fantasticnom vijesti da ce nas ljubimac Marcus igrati nocas :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 apr 2014, 23:46

E i ja cu veceras aBd biti uz naseg mirzu nakon poprilicno vremena :)

Sretno "mirzete" :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 apr 2014, 23:48

nerkolfc je napisao/la:Da vas počastim sa fantasticnom vijesti da ce nas ljubimac Marcus igrati nocas :mrgreen:
Kako mi se covjek pos.ra na merak damn

Nadam se da ce Mirza veceras nastaviti gdje je sinoc stao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 02 apr 2014, 23:52

ma jednom kad se zajuni na polaganje kuk ce polozit,nsta ne brinite damn

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 apr 2014, 23:54

emir79 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nakon sto sam odgledao 60+ utakmica NETS-a ove sezone i mnogo puta bio osamucen tokom dana zbog 3 sata sna, pocinju mi bit' dragi,pa se malo brinem za sebe :D :D

Priznaj, kad je dotrcao da bije king Jamesa :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jedan od razloga,sigurno :thumbup: :thumbup:

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 03 apr 2014, 00:15

hajde @mirza brate brifiraj nas, ko je večeras out?
#Ynwa

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 apr 2014, 00:20

Marcus Thornton - back - probable
Andrei Kirilenko - ankle - out indefinitely
Kevin Garnett - back - out indefinitely
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 00:27

prošle noći sam se iznervirao i otišao spavat' na poluvremenu, sve jer mu nisu dodavali, daj Bože da smradovi promjene stav

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 03 apr 2014, 00:34

Ponovo HD prijenos :)

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 03 apr 2014, 00:37

Vedatore svaka cast :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, TripleThreat i 15 gostiju.