HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ubi me ovaj mobitel,**** tehniku kad volovi vuku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Norvezani kazu da ce biti suncanozrinja05 je napisao/la:E dobro a sad siroki.Yebem ti sunce vidi ne vremena u subotu.Nece biti 3000 .5 dana prije i poslije sunce samo u subotu kisurina

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Poprilicno ste lose odigrali veceras i samo se Dujkovicu trebate zahvaliti sto niste izgubili, ocekivao sam puno vise od vase ekipe. Mislim da ste osteceni za penal, mada se onaj vas igrac koji je srusen nije nesto previse zalio, vjerovatno ce se bolje vidjeti na snimku. Ako u Mostaru budete igrali kao veceras vjerujem da mi mozemo proci. Pa neka za 14 dana pobjedi bolji.
Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.
Vi ste uvijek bolji bolji bolji bolji bolji bolji a i ove sezone K i t a !!!!!amypitar je napisao/la:Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.
Lose ste drama odigrali, kad vam je izbacaj sa centra najbolja prilika bila sve vam je jasno.
Golman vas je spasio 2 do 3 cista gola + uz to smo imali stativu.
Sad su sanse 60 - 40 za vas .. al vidjet cemo u revansu
Golman vas je spasio 2 do 3 cista gola + uz to smo imali stativu.
Sad su sanse 60 - 40 za vas .. al vidjet cemo u revansu
-
- Kontakt:
Oni su strasno odigrali
Jarni pred otkazom kako imaju rezultate i igraju dobro..Samo da nam je ona jedna ušla ili da je imo muda pa svirao penal kao Olipiku protiv nas u Mostaru svašta bi bilo...Niti jedan derbi nisu dobili imaju više x nego Modrića birvaktile
. Jarni zna se šta te ceka u Mostaru :violina:

-
- Kontakt:
Želju u dvije utakmice jadnog niste mogli dobiti, Velež vas rasturi kuci, Borac umalo da vas dobije i pricate u višoj sili, kralju presmješan si! Samo me rezultati zanimaju a tu vašu šupljuamypitar je napisao/la:Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.

-
- Kontakt:
Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru
-
- Kontakt:
Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

Imali ste srece previse veceras, na prvu je izgledao penal 100 % , kasnje bas pratim cini mi se da je Basara pao, ni jedan protest nije bacio prema sudiji pa mi je to sumjivo biloZrinjskiMostar je napisao/la:Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

Ma jasta ste nego bolji,i vi ste favoriti i u uzvratu pod BB a mi cemo nezasluzeno proci dalje.
-
- Kontakt:
taj isti Željo vas ubio igrom u dvije utakmiceZrinjskiMostar je napisao/la:Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Protiv Olimpika odigrali 45 minuta dobro i ovo danas protiv nas i to je sve u ostalim utakmicama katastrofa i dižu se nakon odlično odigranih 75 minuta a opet nam nisu mogli gol dat,danas ste igrali dobro jer vas je "izribao" presjednik pa su vam igrači ginuli na terenu već iduću utakmicu će ih proći želja a da ne spominjemo do uzvrata,oni su bolji,oni su prvaci svemira i šire,ali i dalje ne znaju dat gol,idemo u uzvratu dabogda vi pogodili 8 stativa a mi dobili 1:0 pa pričajte bili smo boljizrinja05 je napisao/la:Ma jasta ste nego bolji,i vi ste favoriti i u uzvratu pod BB a mi cemo nezasluzeno proci dalje.

-
- Kontakt:
Ma da trebao je psovati majku sudiji vjerovatno bi uvažio njegov prigovor.aS_Roma je napisao/la:Imali ste srece previse veceras, na prvu je izgledao penal 100 % , kasnje bas pratim cini mi se da je Basara pao, ni jedan protest nije bacio prema sudiji pa mi je to sumjivo biloZrinjskiMostar je napisao/la:Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

Ne ! Jer ne mogu da vjerujem da je igrac pao u 16 m onako, da nije sviran penal ,a da se makar ne buni, ako je bio penal a vidjet cemo jel , a da nije reagovao , svaka mu cast onda
Pa i nije bilo baš tako jednostrano kao što se piše, ali da smo bili bolji, bili smo. Držali igru, stvorili par šansi koje smo trebali iskoristiti, nismo ih iskoristili i to je sva priča. Što se tiče vas, fizički ste spremna ekipa, imate par dosta brzih igrača, kao što je sedmica (ja mislim da je Simeunović), strašno brz igrač. Vaš golman imao par dobrih intervencija, jedna stativa, mislim da je bio penal koji se trebao svirati vama, ali nisam bio u dobroj poziciji da vidim, treba sačekati snimak (osim toga suđenjem sam zadovoljan). Igrači Zrinjskog ispraćeni aplauzom na AFH, fer i sportska atmosfera i nadmetanje i to je ono zbog čega mi je drago. Sve u svemu, šanse su nam još uvijek podjednake, a bilo bi isto tako i da smo pobijedili sa golom razlike. Nadam se fer i sportskoj atmosferi u Mostaru i neka bolji prođe dalje!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Bordo grad hvala na normalnom i realnom izvjescu.Ovo je primjer kako ljudi koji vole a ocito i razumiju nogomet normalno komuniciraju.Pozz.
svaka cast na realnom postubordograd je napisao/la:Pa i nije bilo baš tako jednostrano kao što se piše, ali da smo bili bolji, bili smo. Držali igru, stvorili par šansi koje smo trebali iskoristiti, nismo ih iskoristili i to je sva priča. Što se tiče vas, fizički ste spremna ekipa, imate par dosta brzih igrača, kao što je sedmica (ja mislim da je Simeunović), strašno brz igrač. Vaš golman imao par dobrih intervencija, jedna stativa, mislim da je bio penal koji se trebao svirati vama, ali nisam bio u dobroj poziciji da vidim, treba sačekati snimak (osim toga suđenjem sam zadovoljan). Igrači Zrinjskog ispraćeni aplauzom na AFH, fer i sportska atmosfera i nadmetanje i to je ono zbog čega mi je drago. Sve u svemu, šanse su nam još uvijek podjednake, a bilo bi isto tako i da smo pobijedili sa golom razlike. Nadam se fer i sportskoj atmosferi u Mostaru i neka bolji prođe dalje!

Dijelimo isto mišljenje, jer mislim da je danas Zrinjski odigrao predefanzivno i da bi sigurno palo par golova da to nije bio slučaj, jeste da smo bili blizu svakako da postignemo bar jedan gol ali eto, Bože moj. A sve to što pišeš je potpuno normalno sve dok je na nivou individualaca jer takvih ima svugdje, pritisak učini svoje. Da li će se barem utakmica iz Mostara prenositi ili ćemo opet morati čitati kako igramo?werly je napisao/la:svaka cast na realnom postubit ce i u mostaru sve normalno kao i vazda samo nekad suci znaju dizat tenzije pa koja pogrdna psovka poleti sa tribina.po meni sanse i dalje 50-50 jer mislim da ce sarajevo zabiti gol na uzvratu a zrinjski na svome terenu igra za gol vise tako da ceka nas dobra utakmica
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.