HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 02 apr 2014, 21:05

Ubi me ovaj mobitel,**** tehniku kad volovi vuku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 apr 2014, 21:17

zrinja05 je napisao/la:E dobro a sad siroki.Yebem ti sunce vidi ne vremena u subotu.Nece biti 3000 .5 dana prije i poslije sunce samo u subotu kisurina

Norvezani kazu da ce biti suncano :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 02 apr 2014, 21:36

Poprilicno ste lose odigrali veceras i samo se Dujkovicu trebate zahvaliti sto niste izgubili, ocekivao sam puno vise od vase ekipe. Mislim da ste osteceni za penal, mada se onaj vas igrac koji je srusen nije nesto previse zalio, vjerovatno ce se bolje vidjeti na snimku. Ako u Mostaru budete igrali kao veceras vjerujem da mi mozemo proci. Pa neka za 14 dana pobjedi bolji.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 apr 2014, 21:41

Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 02 apr 2014, 21:43

amypitar je napisao/la:Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.
Vi ste uvijek bolji bolji bolji bolji bolji bolji a i ove sezone K i t a !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 apr 2014, 21:59

Lose ste drama odigrali, kad vam je izbacaj sa centra najbolja prilika bila sve vam je jasno.

Golman vas je spasio 2 do 3 cista gola + uz to smo imali stativu.

Sad su sanse 60 - 40 za vas .. al vidjet cemo u revansu

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 apr 2014, 22:21

Oni su strasno odigrali :lol: Jarni pred otkazom kako imaju rezultate i igraju dobro..Samo da nam je ona jedna ušla ili da je imo muda pa svirao penal kao Olipiku protiv nas u Mostaru svašta bi bilo...Niti jedan derbi nisu dobili imaju više x nego Modrića birvaktile :D. Jarni zna se šta te ceka u Mostaru :violina:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 apr 2014, 22:25

amypitar je napisao/la:Bas me briga sto ce neki reci da je navijacki,ali smo za klasu bolja ekipa od vas.Ali eto vi se borite za duplu titulu,e **** ovu ligu.
Želju u dvije utakmice jadnog niste mogli dobiti, Velež vas rasturi kuci, Borac umalo da vas dobije i pricate u višoj sili, kralju presmješan si! Samo me rezultati zanimaju a tu vašu šuplju :nene:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 02 apr 2014, 22:29

Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 apr 2014, 22:32

lafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru
Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobiti :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 apr 2014, 22:36

ZrinjskiMostar je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru
Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobiti :D
Imali ste srece previse veceras, na prvu je izgledao penal 100 % , kasnje bas pratim cini mi se da je Basara pao, ni jedan protest nije bacio prema sudiji pa mi je to sumjivo bilo :think:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 02 apr 2014, 22:44

Ma jasta ste nego bolji,i vi ste favoriti i u uzvratu pod BB a mi cemo nezasluzeno proci dalje.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 apr 2014, 22:46

taj isti Željo vas ubio igrom u dvije utakmice ;) a ovaj isti Zrinjski ce akoBogda da vas prode lagano ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 02 apr 2014, 22:49

zrinja05 je napisao/la:Ma jasta ste nego bolji,i vi ste favoriti i u uzvratu pod BB a mi cemo nezasluzeno proci dalje.

Protiv Olimpika odigrali 45 minuta dobro i ovo danas protiv nas i to je sve u ostalim utakmicama katastrofa i dižu se nakon odlično odigranih 75 minuta a opet nam nisu mogli gol dat,danas ste igrali dobro jer vas je "izribao" presjednik pa su vam igrači ginuli na terenu već iduću utakmicu će ih proći želja a da ne spominjemo do uzvrata,oni su bolji,oni su prvaci svemira i šire,ali i dalje ne znaju dat gol,idemo u uzvratu dabogda vi pogodili 8 stativa a mi dobili 1:0 pa pričajte bili smo bolji :wave: .

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 apr 2014, 22:56

aS_Roma je napisao/la:
Imali ste srece previse veceras, na prvu je izgledao penal 100 % , kasnje bas pratim cini mi se da je Basara pao, ni jedan protest nije bacio prema sudiji pa mi je to sumjivo bilo :think:
Ma da trebao je psovati majku sudiji vjerovatno bi uvažio njegov prigovor. :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 apr 2014, 22:58

Ne ! Jer ne mogu da vjerujem da je igrac pao u 16 m onako, da nije sviran penal ,a da se makar ne buni, ako je bio penal a vidjet cemo jel , a da nije reagovao , svaka mu cast onda

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 02 apr 2014, 23:27

Pa i nije bilo baš tako jednostrano kao što se piše, ali da smo bili bolji, bili smo. Držali igru, stvorili par šansi koje smo trebali iskoristiti, nismo ih iskoristili i to je sva priča. Što se tiče vas, fizički ste spremna ekipa, imate par dosta brzih igrača, kao što je sedmica (ja mislim da je Simeunović), strašno brz igrač. Vaš golman imao par dobrih intervencija, jedna stativa, mislim da je bio penal koji se trebao svirati vama, ali nisam bio u dobroj poziciji da vidim, treba sačekati snimak (osim toga suđenjem sam zadovoljan). Igrači Zrinjskog ispraćeni aplauzom na AFH, fer i sportska atmosfera i nadmetanje i to je ono zbog čega mi je drago. Sve u svemu, šanse su nam još uvijek podjednake, a bilo bi isto tako i da smo pobijedili sa golom razlike. Nadam se fer i sportskoj atmosferi u Mostaru i neka bolji prođe dalje!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 02 apr 2014, 23:38

Bordo grad hvala na normalnom i realnom izvjescu.Ovo je primjer kako ljudi koji vole a ocito i razumiju nogomet normalno komuniciraju.Pozz.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 02 apr 2014, 23:41

bordograd je napisao/la:Pa i nije bilo baš tako jednostrano kao što se piše, ali da smo bili bolji, bili smo. Držali igru, stvorili par šansi koje smo trebali iskoristiti, nismo ih iskoristili i to je sva priča. Što se tiče vas, fizički ste spremna ekipa, imate par dosta brzih igrača, kao što je sedmica (ja mislim da je Simeunović), strašno brz igrač. Vaš golman imao par dobrih intervencija, jedna stativa, mislim da je bio penal koji se trebao svirati vama, ali nisam bio u dobroj poziciji da vidim, treba sačekati snimak (osim toga suđenjem sam zadovoljan). Igrači Zrinjskog ispraćeni aplauzom na AFH, fer i sportska atmosfera i nadmetanje i to je ono zbog čega mi je drago. Sve u svemu, šanse su nam još uvijek podjednake, a bilo bi isto tako i da smo pobijedili sa golom razlike. Nadam se fer i sportskoj atmosferi u Mostaru i neka bolji prođe dalje!
svaka cast na realnom postu ;) bit ce i u mostaru sve normalno kao i vazda samo nekad suci znaju dizat tenzije pa koja pogrdna psovka poleti sa tribina.po meni sanse i dalje 50-50 jer mislim da ce sarajevo zabiti gol na uzvratu a zrinjski na svome terenu igra za gol vise tako da ceka nas dobra utakmica

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 02 apr 2014, 23:51

werly je napisao/la:svaka cast na realnom postu ;) bit ce i u mostaru sve normalno kao i vazda samo nekad suci znaju dizat tenzije pa koja pogrdna psovka poleti sa tribina.po meni sanse i dalje 50-50 jer mislim da ce sarajevo zabiti gol na uzvratu a zrinjski na svome terenu igra za gol vise tako da ceka nas dobra utakmica
Dijelimo isto mišljenje, jer mislim da je danas Zrinjski odigrao predefanzivno i da bi sigurno palo par golova da to nije bio slučaj, jeste da smo bili blizu svakako da postignemo bar jedan gol ali eto, Bože moj. A sve to što pišeš je potpuno normalno sve dok je na nivou individualaca jer takvih ima svugdje, pritisak učini svoje. Da li će se barem utakmica iz Mostara prenositi ili ćemo opet morati čitati kako igramo?
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.