Ajde da se slozhimo ti i ja jednom.DANTES je napisao/la: oni koji stalno govore riječ kompleks su puni istog...

Nego, @DANTES, nikada te nisam pitao: zashto ti svako malo koristish istu tu rijech

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ajde da se slozhimo ti i ja jednom.DANTES je napisao/la: oni koji stalno govore riječ kompleks su puni istog...
Fin odgovor svakako.DANTES je napisao/la:oni koji stalno govore riječ kompleks su puni istog...dscile je napisao/la:Inace samo citam teme na ovom forumu, ali sada sam se odlucio registrovati da prozborim koju. Cisto zbog naroda koji kao i ja, cita ove teme sa strane.. pa da ne steknu pogresan utisak.
Ja ne mogu vjerovati koliko su navijaci JSD Partizan iskompleksirani (ne samo ovdje na forumu, nego generalno) i ne mogu prihvatiti cinjenicu da je oboren rekord.]
ja sam ti ko hirurzi... imam kompleks Boga...MaGiCa je napisao/la:Ajde da se slozhimo ti i ja jednom.DANTES je napisao/la: oni koji stalno govore riječ kompleks su puni istog...![]()
Nego, @DANTES, nikada te nisam pitao: zashto ti svako malo koristish istu tu rijech![]()
Sad bar znamo od čega boluje.marconato je napisao/la:Kakav likdamn
[youtube][/youtube]
Oduvek i jeste bolovao. Zvezda mu je upropastila detinjstvo, kao i mnogim njegovim vrshnjacima.Raul_64 je napisao/la:Boluje od Zvezdinih titula.
Neiskusno, moj Raule. Skoro pa k'o odbrana BvBa vecheras na Bernabeuu.pare na dukljanina.
pravi sam srećnik jer sam rođen krajem 80-ih... nažalost izgleda tebe sreća nije mazila... kucka jedna prevrtljivaMaGiCa je napisao/la:Oduvek i jeste bolovao. Zvezda mu je upropastila detinjstvo, kao i mnogim njegovim vrshnjacima.Raul_64 je napisao/la:Boluje od Zvezdinih titula.
No, to je duga pricha.![]()
Neiskusno, moj Raule. Skoro pa k'o odbrana BvBa vecheras na Bernabeuu.pare na dukljanina.
Ajde malo odmori od mojih postova, mozheDANTES je napisao/la: pravi sam srećnik jer sam rođen krajem 80-ih... nažalost izgleda tebe sreća nije mazila... kucka jedna prevrtljiva
ne može.... ovo ti je forum ako nisi shvatio... pišeš da se diskutuje, ali valjda to ne moram da ti objašnjavam... moraš shvatiti da ne misle svi isto ko i ti, i da je tvoj stav ili mišljenje ili provokacija aksiom...MaGiCa je napisao/la:Ajde malo odmori od mojih postova, mozheDANTES je napisao/la: pravi sam srećnik jer sam rođen krajem 80-ih... nažalost izgleda tebe sreća nije mazila... kucka jedna prevrtljiva![]()
Niti ti neko drma kavez, niti te neko priziva u drushtvo.
DANTES je napisao/la: ne može.... ovo ti je forum ako nisi shvatio...
Ne mogu ja da odgovoram shta ce publika da viche, nije ni on u Severnoj Koreji da ga svi vole...pišeš da se diskutuje, ali valjda to ne moram da ti objašnjavam... moraš shvatiti da ne misle svi isto ko i ti, i da je tvoj stav ili mišljenje ili provokacija aksiom...
Odgovorio sam mu onako kako je zasluzhio, a odgovorio sam i tebi - kako si zasluzhio.kad smo kod kaveza krug se zatvorio... @sasa je to tebe često pitao... šta si mu ono odgovarao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.