Al jazira nemoj majke ti
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
možda oznaka da je to nastavak utakmice jer su nastavljali od 10.minutevivaILchelik je napisao/la:Zna li neko sta znaci ova zvjezida ?
Bila je nedavno i kad su igrali Zeljo Sarajevo
Kurvešina preda čim je Errani uhvatila ritam. Bilo joj je fino dok je uzimala brejkove na početku, dok je Italijanka igrala ležerno. Ode mi 25% dobitka.johnnyyK je napisao/la:Errani - Bertens
Bertens predala
Isti smodonCorleone1892 je napisao/la:Nek na Parku Prinčeca ostane x, Real još jedan i Aberden neki win i eto meni para![]()
Eto i ja sam ko i ti, danas otvorio račun i evo krenuo sa 2 kerme i uložio na ove gore navedene paroveOtelo je napisao/la:Isti smodonCorleone1892 je napisao/la:Nek na Parku Prinčeca ostane x, Real još jedan i Aberden neki win i eto meni para![]()
![]()
Jos ja samo cekam Antwerp ali dobro je. Danas sam dobio 16km tako da sad broj 23km na racunu a poceo sedmicu sa 2km
Isti samMoggiano je napisao/la:Ja cekam jos samo Aberdeen,valjda uvale ovim levatima
valjda uvale, zadnji su na tabeli imaju -kusur bodova bktMoggiano je napisao/la:Ja cekam jos samo Aberdeen,valjda uvale ovim levatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.