NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
To će doći na svoje u drugih 45 minuta
ja i...nista novo, nista strano..nogomet je to..događa se damnFKKrajina je napisao/la:0-0. Onda igrac vise, zatim 2 gola od raspalog Celika sa igracem vise. O tome.Kevin je napisao/la:o čem tiFKKrajina je napisao/la:Gledao sam ja i gore ekipe od vas,nemoj da se brinete. Jest da je to bilo u Singapuru,ali dobro.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Odlična uvertira pred Zrinjski. Samo nam je ovo trebalo.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
'Raspali' Čelik razmontira Široki sa igračem manje. Toliko o tome.FKKrajina je napisao/la:0-0. Onda igrac vise, zatim 2 gola od raspalog Celika sa igracem vise. O tome.Kevin je napisao/la:o čem tiFKKrajina je napisao/la:Gledao sam ja i gore ekipe od vas,nemoj da se brinete. Jest da je to bilo u Singapuru,ali dobro.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- zivinaajkula
- Kontakt:
Kako su raspali ljudi imaju 4 . poraza u cijeloj sezoni?! 

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
eo ja se isto to pitamzivinaajkula je napisao/la:Kako su raspali ljudi imaju 4 . poraza u cijeloj sezoni?!

Dodjete na grbavicu ,razvalite zelju, odete u zenicu i sa igračem vise ne mozete raspalom celiku nista
:zvijezde:

Pa dobro nije propast svijeta,zabijte jedan i ona ce biti puno lakse na Pecari.Ali moram reci da ako ispadnete nama ce biti lakse,bar se nadam.Iako finala sa vama bi bila extra tekme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Objasni mi na osnovu cega je raspali imaju 4 poraza u sezoni i uvijek igraju u ligi rastereceno i nije tajna da igraju na kup ?qqlele je napisao/la:Dodjete na grbavicu ,razvalite zelju, odete u zenicu i sa igračem vise ne mozete raspalom celiku nista:zvijezde:
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas
Odradicete vi to rutinski kakav Celik.Malo ste se opustili nista strasno.
Nije nam ovo trebalo pred derbi u subotu,ali 2:0 se lako moze stici na nasem stadionu
SVI U MO!!!
SVI U MO!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Široki u potpunosti nadigran.
Čelik promasio dvije stopostotne prilike do crvenog kartona, a s igracem manje nastavljaju napadati i Široki pada bez ozbillnije prilike.
Moram priznati da sam vise ocekivao od vas.
Čelik promasio dvije stopostotne prilike do crvenog kartona, a s igracem manje nastavljaju napadati i Široki pada bez ozbillnije prilike.
Moram priznati da sam vise ocekivao od vas.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ako su se vama lahko popisali u cupove u dolini - ne mora znaciti da ce i Celik.Alipasino je napisao/la:Odradicete vi to rutinski kakav Celik.Malo ste se opustili nista strasno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja se sjecam da je Zrinja prije nekoliko sezona izgubio u kupu 3-0 u zenici pa smo ih u uzvratu ipak izbacili.Siroki moze ovo okrenuti kuci ali sad se nesto i celik pita.
malo si pogrijesio,bili smo dobili prvu kuci 2-0,pa izgubili gore 3-0 kada nas je vodio marjan bloudek 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ruzan poraz, al stizali smo protiv Celika bez problema kuci ovakve prednosti, tako da ocekujem i nadam se da se to moze napraviti ponovno jer ako moze Celik nama zabiti dva gola, ne vidim nijedan jedini razlog zasto mi kao najefikasnija momcad lige ne bi mogli isto to napraviti na Pecari, no, o tome kada dodje vrijeme za to, ne vjerujem da ce tada momci razocarati, to je nogomet, cestitke Celiku na pobjedi, gubile su i puno bolje momcadi od puno losijih u Kupu pa se to nije smatralo tragicnim, prvo treba zaboraviti na ovu utakmicu i odraditi susret sa Zrinjskim, pa cemo onda gledati kako proci u finale.
...Život za Široki...
a golova čelika...
špikić i džidić damir
špikić kod oba gola krivac, uz džidića za prvi..
igrač im daje gol između njih dvojice damn

špikić i džidić damir

špikić kod oba gola krivac, uz džidića za prvi..
igrač im daje gol između njih dvojice damn
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Prije 6-7 sezons ,dobili u uzvratu 3-0 i prosli na penale.Bio sam na tekmi i odlicno se sjecam ludila tu vecer.werly je napisao/la:malo si pogrijesio,bili smo dobili prvu kuci 2-0,pa izgubili gore 3-0 kada nas je vodio marjan bloudek
Moze siroki to okrenut ali ako mozete nastavite u ovom ritmu i u subotu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da ste dobro podcijenili protivika, nista vise...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Anpa, Cwirek, edinedin, Lokomotifa, MostarskiSin, Pact1921, ritam21, TefalTava i 61 gost.