NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2014, 20:25

baltazar1 je napisao/la:
**** je napisao/la:Ovdje je sramota kad izneseš svoj stav ILI JOŠ GORE TO JE PROVOKACIJA ,,,a on je Kadić ne bi trebo nosit kapitensku traku Nk Bratstvo Gračanica iz jednostavnog razloga,,,mene stvarno ne interesuje kako se on osjeća,svako odgovara za svoje greške i slažem se može se svakom desit ali rijetko onom ko pazi,,,,

Baltazar nisi objektivan,,,SRAM TE BILO..
gazda moj, nit je mjesto, nit je vrijeme da se raspravlja o nečijoj životnoj sudbini i kako je do nečega došlo...ako te baš interesuje neki detalj za "taj slučaj" pitaj na PP, meni ne pada na pamet ovdje dalje o tome govoriti, mislim da bi bilo OK

@zla2

zbog mnogih Tuzlaka koje poznajem, zbog Tuzle kao grada, zbog mali milion drugih razloga, ne pada mi na pamet da padam na tvoje maloumne provokacije i da ulazim u raspravu ili nešto sl. jedan ili dva-tri idiota meni nikada ne mogu pokvariti opštu sliku, ono što osjećam za taj grad i te ljude

živ i zdrav bio...see ya

a što se tiče tekme, nek pobjedi bolji a bolji će na kraju dobiti aplauz u Gračanici, tako je bilo i tako će biti ;)
Eh zbog toga se i ponosim, mal smo mi grad i klub ali brate dragi ako je neko bolji pruzi ruku i cestitaj (Vitez,Gradina) a ne kao neki klubovi na cijem stadionu ti treba da se poklopi los dan domacih igraca i jos da sudija ne moze navuc pa da im uvalis kakav eurogol i da odneses tri boda ... I naravno najebes zbog toga ;)
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 02 apr 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 apr 2014, 20:28

ako prodate ovih 3500 karte, a moguce da hocete jer i mi cemo pomoci ko i u Lukavcu hehe, Slobodu ce na 3 zadnje tekme gledati skoro 18.000 ljudi :cool:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 apr 2014, 20:31

ma glupe ljudi rasprave počinju...utakmica će biti tvrda, pravi komšijski derbi, sportska borba, pa ko je bolji, sretniji, spretniji neka pobjedi

mi sigurno nismo bez šansi, sa druge strane Sloboda je po meni favorit, imaju dobre igrače, dobrog trenera, u sjajnoj su formi, kako reče Denis danas, imaju dvije ekipe

dalje, uložili su toliko u ovoj polusezoni koliko Bratstvo neće u narednih 5 godina, imaju stadion, imaju navijače, imaju ime i tradiciju, imaju super predsjednika koji obećava kule i gradove i milione, imaju Ćiru, pa samo budala može reći nešto protiv Slobode...na kraju krajeva i ljudi iz saveza će ih drugačije gledati, jer ko ne bi volio Slobodu sa Ćirom i predsjednikom Husićem koji obećava milionska ulaganja u ekipu gledati u PL???

na nama je da se borimo, da odigramo hrabru utakmicu i da pokušamo pobjediti...nek bude sve fer i korektno i neka bude lijep dan

ovo zadnje mi je najbitnije :D
Undici stelle - ACM 1899

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 02 apr 2014, 20:46

Znamo Mi godinama ko je i šta je Sloboda za sve ostale klubove na kantonu ali de neka mi neko kaže kako je Daso trebao reći znate šta je protiv Slobode ćemo igrati sa juniorima jer Sloboda treba da pobjedi pa da na stadionu bude 150 gledalaca jer ljudi dragi niko nevoli takve utakmice nego ova igraćemo pošteno do 70 ili 80 minute zavisi od rezultata a poslije toga čuću se sa Jasminom jer moramo pobjediti Jedinstvo jer bez te pobjede nismo pomogli.Zato budimo fer napravimo ambijent za pravi ugođaj svih koji dođu na Luke ima mjesta za 4000 hiljade jer bit će otvoren i box sigurno uživajmo svi i daje bogdom na kantonu više Dasa,Azmira i Muja a manje zmija,pacova i osoba koje vole samo sebe sretno svima i da Vas Bog sačuva taksirata a igrače od povreda .

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 apr 2014, 20:56

MarcoPolo je napisao/la:Znamo Mi godinama ko je i šta je Sloboda za sve ostale klubove na kantonu ali de neka mi neko kaže kako je Daso trebao reći znate šta je protiv Slobode ćemo igrati sa juniorima jer Sloboda treba da pobjedi pa da na stadionu bude 150 gledalaca jer ljudi dragi niko nevoli takve utakmice nego ova igraćemo pošteno do 70 ili 80 minute zavisi od rezultata a poslije toga čuću se sa Jasminom jer moramo pobjediti Jedinstvo jer bez te pobjede nismo pomogli.Zato budimo fer napravimo ambijent za pravi ugođaj svih koji dođu na Luke ima mjesta za 4000 hiljade jer bit će otvoren i box sigurno uživajmo svi i daje bogdom na kantonu više Dasa,Azmira i Muja a manje zmija,pacova i osoba koje vole samo sebe sretno svima i da Vas Bog sačuva taksirata a igrače od povreda .
:nene: :nene: providan si ko i onda kad si bježo iz Živinica,,,, :lol: :lol:,,,

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2014, 00:32

@ guja otrovnica
necu vise nikakav komentar s tobom da imam ,sramota ,a ti udri po svom nek su ti djeca zdrava i ziva :cry:

SLOBODNJACI.... velikoj vecini vas svaka cast na navijanju i podrzavanju svoga kluba , ali imate nekolicinu ???????? tako da ...u subotu samo ocekujem fino vrijeme i naravnoi dobru utakmicu. Koliko god da ste dobri spremni smo za vas i sumnjaam da cete dobiti utakmiciu , ako izvucete bod dobri ste ;) ne ulazim u raspravu poslije danasnj presice i treninga sumnjam da mozete ista napraviti ... o tom po tom , ne zelim raspravu....
Kada sada vidim da Celik ide u finale kupa i u evropu ,znam da imamo snagu da se i obracunamo sa slabijim ekipama ,uz duzni respekt prema Slobodi, ali ni Celik nas nije dobio na domacem terenu pa necete ni vi abd :stop:

Fanovi ...danas u 16.00 zadnji trening pred utakmicu ;) vidimo se
Tuzlaci ,komsije nase drage , utakmica visokog rizika , al idemo na sve ili nista i naravno
DOBRO DOSLI
narocito ljudi tipa @ gorki ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 00:39

ovi iz Lukavca kažu da Sloboda nema nikakvih šansi da Sloboda pobjedi, poginut' će na terenu, bla, bla, Sloboda pobjedi .. ovi iz Bihaća govore kako protiv njih ne možemo kupiti, kako će pokazati da su bolja ekipa, ako suđenje bude regularna, eto, dobili su 6 sudija, izgubili meč, nisu pogledali prema našem golu .. sad evo i vi, poslije presice ste sigurni da Sloboda neće pobjediti, bla, bla .. kako vam ne dosadi?

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2014, 00:42

Chinaglia je napisao/la:ovi iz Lukavca kažu da Sloboda nema nikakvih šansi da Sloboda pobjedi, poginut' će na terenu, bla, bla, Sloboda pobjedi .. ovi iz Bihaća govore kako protiv njih ne možemo kupiti, kako će pokazati da su bolja ekipa, ako suđenje bude regularna, eto, dobili su 6 sudija, izgubili meč, nisu pogledali prema našem golu .. sad evo i vi, poslije presice ste sigurni da Sloboda neće pobjediti, bla, bla .. kako vam ne dosadi?
Ma samo ti navali fali jos samo ono otrcano "prekucacemo ligu ..4 komada da im zabijemo ...7,8:0 itd :shock:
mir djete s tobom...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 apr 2014, 00:45

jarane, ja se najčešće zezam, uvijek sam spreman na šalu i na provokaciju, kako na svoj, tako i na tuđi račun, al' ovo što vi pišete, nije ni šala, ni provokacija .. vi ste mrtvi ozbiljni, da l' ste svjesni kakve gluposti pišete?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 apr 2014, 01:16

Chinaglia je napisao/la:jarane, ja se najčešće zezam, uvijek sam spreman na šalu i na provokaciju, kako na svoj, tako i na tuđi račun, al' ovo što vi pišete, nije ni šala, ni provokacija .. vi ste mrtvi ozbiljni, da l' ste svjesni kakve gluposti pišete?
i prosle godine smo ih trebali pobjediti,pa nas ljudi ubise,manje na terenu,vise sakama :D
salu na stranu,mi se mozemo okliznuti i na najmanji kamen,samo svrstvo,strpljivo,1-0 je dovoljno,imace podrsku ogromnu,iznevjeriti nas NESMIJU :thumbup:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2014, 08:17

slika

Bice fino ovo ulaznice se uzimaju po 4,5 komada :clap: :clap: :clap:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2014, 08:52

evo koga interesuje...ja imam 20-ak minuta materijala sa pres konferencije ali nemam načina da vam pustim :(

[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2014, 09:33

prodaja počinje danas u centru grada. Prodaja će se vršiti danas i sutra te u subotu...da ne postavljam neke linkove, koga nešto interesuje neka pita na PP

slika
Undici stelle - ACM 1899

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 03 apr 2014, 11:03

Slusam ovu press konferenciju i na pitanje novinara prema Denisu Sadikovicu da li ce Suljic krenuti od prbe minute on je to nesto tiho pa imao je pauzu i tako,on i dalje Smajlovica kuje u zvijezde,pa Denise ti ces bit jedini negativan u slucaju kiksa bratstva,u ovoj utakmici Suljic mora poceti utakmicu sa Smajlovicem smo nista gledo sam i u kaknju sam bio ono je sramota kako je odigro tamo a i ovo do sad nista,pa zahvaljujuci Suljicu ti si i dalje trener,mi navijaci smo dosta trpili Smajlovica tako ako opet krene S majlovic prije Suljica treba odmah otjerat Denisa pa znamo i mi sta je fudbal,on ako ne stavi Suljica nesto muti sa Slobodom a kakav je ovdje svijet ne bi mu bio u kozi.

P meni sastav za subotu: Mitrovic-Salkic-Šuša-Kadic-Pantic

Mousa-Mevkic-Jahic- Šmigalovic

Mrkovic----Suljic

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2014, 11:14

ado78 je napisao/la:Slusam ovu press konferenciju i na pitanje novinara prema Denisu Sadikovicu da li ce Suljic krenuti od prbe minute on je to nesto tiho pa imao je pauzu i tako,on i dalje Smajlovica kuje u zvijezde,pa Denise ti ces bit jedini negativan u slucaju kiksa bratstva,u ovoj utakmici Suljic mora poceti utakmicu sa Smajlovicem smo nista gledo sam i u kaknju sam bio ono je sramota kako je odigro tamo a i ovo do sad nista,pa zahvaljujuci Suljicu ti si i dalje trener,mi navijaci smo dosta trpili Smajlovica tako ako opet krene S majlovic prije Suljica treba odmah otjerat Denisa pa znamo i mi sta je fudbal,on ako ne stavi Suljica nesto muti sa Slobodom a kakav je ovdje svijet ne bi mu bio u kozi.

P meni sastav za subotu: Mitrovic-Salkic-Šuša-Kadic-Pantic

Mousa-Mevkic-Jahic- Šmigalovic

Mrkovic----Suljic
kakvo tjeranje, na kraju krajeva i ja očekujem Suljića od prve minuta ali mislim da je ipak trener koji najbolje poznaje stanje u ekipi...ko može garantovat da će Sulja biti 100% spreman jer je bio povrijeđen, uostalom taj Sulja, koliko god ga ja gotivim u Tuzli je promašio gol za 1:1

slažem se da je Smajlović u krizi, nije zabio na pripremama, nije u prvenstvu, znači već nekoliko mjeseci ne zna za gol!!! ali svejedno, Smajlović zna igrati i možda baš on sa svojim iskustvom bude prevaga protiv Slobode...igrat će sigurno i jedan i drugi, a kada, kako, vidjet ćemo ;)
Undici stelle - ACM 1899

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 apr 2014, 12:39

Nisam znao da i Daso voli Slobodu, rece covjek lijepo.
🔴⚫️

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 03 apr 2014, 12:45

baltazar1 je napisao/la:evo koga interesuje...ja imam 20-ak minuta materijala sa pres konferencije ali nemam načina da vam pustim :(

[youtube][/youtube]

Sadiković samo pravi nekakve face tipa :crazy: :think: :hmmmm: :lolno: :wtf: :roll:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2014, 13:08

očekivao sam veliku potražnju za kartama ali ovoliko, možda i nisam

znači, cijelo jutro poruke preko FB i maila, a o SMS porukama i pozivama, da i ne pričam

i što je još luđe, niko ne uzima jednu-dvije, svi traže 4-5-6-7 karata

kamo sreće da Slobodaa i Ćiraa puna i PL i a i ova Prva
Undici stelle - ACM 1899

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 03 apr 2014, 14:55

Zanimljiva pres konferencija ali na istoj nema predsjednika kluba niti kapitena ekipe a sekretara koji bi trebo bit glavni operativac nema ni na vidiku,,,al zato je tu počasni predsjednik :lol: :lol: zamjenik kapitena priča o tradiciji ko da su Sloboda i Bratstvo u ligi 20 zajedno a ne dvije sezone...kaže frajer tradicija je na nasoj strani,,, :lol: :lol:

Biće gusto,biće 0 : 2.. :clap: :clap:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 apr 2014, 14:59

Sloboda sam ima ime :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:

Jao sta sve necu cuti majko draga :mrgreen:

Sadikovicu koliko trazis love, samo reci , ubaci kojeg tatinog sina da igra pa onda pobjegni iz kluba k'o sto si i naucio :puke: :puke:

Realno ovo je pretjerivanje čisto.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 26 gostiju.