kingwazza je napisao/la:dosadan si
Nije mi namjera, a može bit' da se samo ne slažeš sa mojim mišljenjem.
Cartman je napisao/la:Ovaj lik nije u stanju napisat recenicu bez smileya.
Smaje su tu

, da se koriste, ili?
Nitro je napisao/la:Ne d'o Bog da imamo normalan vezni red i da smo u formi pa uvalili bi im bar 3 komada.
A šta bi tek bilo da je Bajo imao volje šaltnuti u dominaciju, samo dominaciju.
red devil88 je napisao/la:Podasmo ga mi sinoc überbayernu , ja se samo pitam kad nastupaju ti slojevi dominacije
Po potrebi.
red devil88 je napisao/la:ono sinoc bila überdominacija ali neka blaga u kojoj oni imaju 2 prave sanse
Bila je
blaga dminacija, a ona je i prva, najniži stepen prijenosa, malo je falilo da šaltnu u
dominaciju, no nije se imalo volje.
Treći stepen je
superdominacija, do koje ipak ne bih želio da dođe, jer bi značilo da je Mancho izdržao do 70.min.
A jašta je nego blaga dominacija, kako drukčije opisati 70%posjeda i duplo više šuteva, i nekoliko puta više pasova?
I da, ova 4 nivoa dominacije si ti samo izmislio kao izgovor kad Bayern slabije odigra pa da pokušaš opravdat slabu igru.
3, 3 nivoa dominacije, upamtite više.
Ništa ja nisam izmislio, to su činjenice, samo sam im dao nazive.
Žele ono što je imala Barca prije par godina, kopiraju ih u potpunosti. Čak je počelo hvalisanje s posjedom
Ne kopiramo nikog, jer imamo više mobilnosti nego što je imala Barca
duge lopte, prekidi, a i posjed je veći nego ga Barca ikad imala.
Koliko je Barca u finalu 2009 i 2011 protiv vas imala?
I kada sve to vidimo možemo reći da je Bayern uistinu strašan, a ako još odbranimo titulu, e onda će ovo s pravom biti najbolja generacija koja je ikad fudbala igrala.
Mancho je dobar, fali par pojačanja, neko na sredini ko zna sačuvati loptu, umrtviti igru,
ali daleko od ovog Bayerna, kao i bilo koja druga ekipa.
Vidimo se u srijedu valjda...