nemoj ni ti meni tih kalesijskih ,vec lagano odskakuci sa ove temeqqlele je napisao/la:
nemoj mi tih gračaničkih furki molim te,.zaobidji me u sirokom luku..

Moderator/ica: GracanicaAA
nemoj ni ti meni tih kalesijskih ,vec lagano odskakuci sa ove temeqqlele je napisao/la:
nemoj mi tih gračaničkih furki molim te,.zaobidji me u sirokom luku..
U prevodu?**** je napisao/la:Kadija i njegova statistika,,,a prošla sezona i Jedinstvo..drži ga haman amnezija hebe ga vrijeme provedeno u tvorzi![]()
,Musa priča o Slobodi a čovjek naš govori ko Tarzan,,,,i kad se na to nadoveže počasni predsjednik sa jedno 3 promila alkohola u krvi dobiješ sliku i priliku kluba
![]()
Vidim cesc dobro si upoznat sa stanjem u klubu sto je dobro makar neko nas obavjesti o necemu,po meni ovu utakmicu ako ne pocne suljic to je najveca greska sadikovica pa evo smajlovic je ovdje ured godinu dana,covjek samo zabio podgrmecu i konjcu na strani nije vjerovatno pogledeo na gol,stvarno ako sulja ne bude igro mozda i denis sta muti ustvarni odma pocet ga j.....t u subotu da nam ne prosipaju tu tuzlansku skolu,gledam sliku ove press konferencije otkud tu omerovic i musa zar ne treba tu da bude kapiten šuša i npr eto bio je zamjenik kadija u svakom klubu je kapiten sa trenerom na press konferenciji,malo mi to ne logicki ali bitno je da se sta bilo dogadja.cesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
ps. sudija je premijerligaski al mi nisu htjeli reci ko
GracanicaAA je napisao/la:Gorki vidis da je on pjan..... Nesto sto nema veze s vezom pise.
susa ne voli pricatiii ovako pa je Kadija bio u svojstvu kapitena a moussa i damir su bili tu zato sto je moussa jedan od najdrazih igraca publici a damir je nase dijeteado78 je napisao/la:Vidim cesc dobro si upoznat sa stanjem u klubu sto je dobro makar neko nas obavjesti o necemu,po meni ovu utakmicu ako ne pocne suljic to je najveca greska sadikovica pa evo smajlovic je ovdje ured godinu dana,covjek samo zabio podgrmecu i konjcu na strani nije vjerovatno pogledeo na gol,stvarno ako sulja ne bude igro mozda i denis sta muti ustvarni odma pocet ga j.....t u subotu da nam ne prosipaju tu tuzlansku skolu,gledam sliku ove press konferencije otkud tu omerovic i musa zar ne treba tu da bude kapiten šuša i npr eto bio je zamjenik kadija u svakom klubu je kapiten sa trenerom na press konferenciji,malo mi to ne logicki ali bitno je da se sta bilo dogadja.cesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
Ne prozivam ga to je činjenica,,,i nemoj žalit njega,zali ono jadno dijete što je nastradalo...al jednostavno on nema tu moralnu crtu da glumi kapitena,,,bolje da su malom Omeroviću dali tu ulogu zamjenika kapitena...Zoom088 je napisao/la:@zmija123
Nije ti fer prozivati ljude na osnovu nekih stvari koje su čista sudbina i nešto na što se ne može utjecati. Govorim konkretno o Kadiji jer znaš i sam šta je i kako je bilo, nesretan slučaj.
Na kraju, sekretar je valjda taj koji treba da vodi statistiku i uputi govornike na pressici ako već nisu sigurni u tačnost podataka. Dužnost fudbalera je da igraju i zalažu se na terenu da postignu što bolje rezultate.
Nisi ispravan ni najmanje ,spominjanje nekakvih stvari oko Kadije a i sam znas sta je i kako je bilo nije samo bezobrazluk vec ni sam ne znam kako bih opiso ovaj tvoj komentar**** je napisao/la:Kadija i njegova statistika,,,a prošla sezona i Jedinstvo..drži ga haman amnezija hebe ga vrijeme provedeno u tvorzi![]()
,Musa priča o Slobodi a čovjek naš govori ko Tarzan,,,,i kad se na to nadoveže počasni predsjednik sa jedno 3 promila alkohola u krvi dobiješ sliku i priliku kluba
![]()
Kod Kadića sam ti objasnio o čemu se radi,,,,nema tu moralnu crtu i to je tako,,,a što se mene tiče nek se počasni kupa u rakiji,,hebe mi se,,,al samo o svom trošku..ALBOX je napisao/la:Nisi ispravan ni najmanje ,spominjanje nekakvih stvari oko Kadije a i sam znas sta je i kako je bilo nije samo bezobrazluk vec ni sam ne znam kako bih opiso ovaj tvoj komentar**** je napisao/la:Kadija i njegova statistika,,,a prošla sezona i Jedinstvo..drži ga haman amnezija hebe ga vrijeme provedeno u tvorzi![]()
![]()
a sto se tice promila ako ti se ne svida ,nemoj u kafanu idi u dzamiju,otprilike isti broj lopova ima i u jednoj i u drugoj prostoriji nek radi ko sta hoce nece valjda tebe pitati,
Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svaštacesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
Opusteno prijatelju eto zabice ga Moussa samo za tebestaragarda je napisao/la:Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svaštacesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
hoce,al nekoj Gracanickoj curici,poslije tekme,sigurno mu je poveci alatcesc4 je napisao/la:Opusteno prijatelju eto zabice ga Moussa samo za tebestaragarda je napisao/la:Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svaštacesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
a šta je ONO po tebi...Musa je insan ko ja i ti, samo mu je boja kože drugačija - jel zbog toga ONOstaragarda je napisao/la:Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svaštacesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
ne mjesaj babe i zabe,to ONO se nije odnosilo na boju koze,sta se palis bolan opusti se,spremi zivce za subotu,za eventualni porazbaltazar1 je napisao/la:a šta je ONO po tebi...Musa je insan ko ja i ti, samo mu je boja kože drugačija - jel zbog toga ONOstaragarda je napisao/la:Jel još šta prokomentarisao kunta kinte...pustite mu snimak sa zadnje Slobodine tekme pa nek malo skonta da ovi nije klub iz njegovog zimbabvea ili odakle već dolazi...cuj,ono našlo komentarisat Slobodu...e,svaštacesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime"
za mene je Tuzla oličenje tolerancije, suživota, različitosti...ti si očigledno jedan primjerak da u svakom žitu ima kukolja![]()
kad smo kod ONOG, lik je već nekoliko godina u BiH, govori naš jezik, pa ako hoćeš Musa je i veliki vjernik, dobar igrač, uostalom pokazao je to nekoliko puta protiv Slobode, jednostavno dobar insan
gazda moj, nit je mjesto, nit je vrijeme da se raspravlja o nečijoj životnoj sudbini i kako je do nečega došlo...ako te baš interesuje neki detalj za "taj slučaj" pitaj na PP, meni ne pada na pamet ovdje dalje o tome govoriti, mislim da bi bilo OK**** je napisao/la:Ovdje je sramota kad izneseš svoj stav ILI JOŠ GORE TO JE PROVOKACIJA ,,,a on je Kadić ne bi trebo nosit kapitensku traku Nk Bratstvo Gračanica iz jednostavnog razloga,,,mene stvarno ne interesuje kako se on osjeća,svako odgovara za svoje greške i slažem se može se svakom desit ali rijetko onom ko pazi,,,,
Baltazar nisi objektivan,,,SRAM TE BILO..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.