HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
imali bar na radiu prijenosa 

Zadnja izmjena: primasquadra, dana/u 31 jul 2020, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sumnjam i ja da će Graovac na desnom igrat ako igro ikako,ne sjećam se ni ja vala kad je igro na desnom beku zadnji put
ima više od godinu dana sigurno,ali onda se meni bolje pokazao na desnom beku nego na štoperu,ali kako god da momci istrče pružit će maksimum.Danas 1-2 Deni će dat oba onda će se okrenut prema sjeveru i taj rad
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naša pjesma čuje,AJDE ZRINJSKI ZABIJ GOL !
igrajte srcem bijeli plemići,idemo po pobjedu.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naša pjesma čuje,AJDE ZRINJSKI ZABIJ GOL !
igrajte srcem bijeli plemići,idemo po pobjedu.
- primasquadra
- Kontakt:
ne ocekujem danas neku pobjedu i slično . treba dati gol . a u subotu se mora pobijedit .
- primasquadra
- Kontakt:
Dujković ,Graovac, Pezo,Radeljić,Stojkić, Simeunović, Muminović ,Barišić,Šćepanović,Crnov- Bekić
znači Graovac desni bek . Mumin Bariša Šćepo sredina , crni je lijevo . bekić počinje . solidan sastav ajmoo
znači Graovac desni bek . Mumin Bariša Šćepo sredina , crni je lijevo . bekić počinje . solidan sastav ajmoo
-
- Kontakt:
Kao sto sam nagovjestio Graovac da će igrati, odličan sastav! 

Radio
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko cujem, Dujkovic odlican zasada. Sarajevo promasilo par prilika, nadam se da ce im se osvetit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Moglo bi se reći itekako očekivan pritisak,čini se Dujka odličan,pretpostavljao sam da će ovako otvoriti utakmicu,ali neka morat će izdušit treba ih kaznit za ovo,AJMOOOOOOOOOOOOOOO !
nosaju nas vile, kako ovaj na radiju govori.. 

-
- Kontakt:
Jao jao ovo smo morali iskoristitLillard je napisao/la:Joj Deni 1v1...

sad je jos i zuti dobio...marioo8888 je napisao/la:Jao jao ovo smo morali iskoristitLillard je napisao/la:Joj Deni 1v1...
ali valjda će doći nova
0:0 na poluvremenu. Joj da je zabit samo.. :violina:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Po svemu sudeći nije loše,šteta zbog Denijeve prilike,ali očito su oni imali 3-4 odlične prilike,kod nas Dujka najbolji,idemo momci pokušat uvalit taj gol.Hoću Stevu u drugom.Lillard je napisao/la:0:0 na poluvremenu. Joj da je zabit samo.. :violina:
Steevo ulazi i zabijaj 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Ajmo mi njega ne primiti a zabiti ćemo u Mostaru 

Mora se zabit gol.Pa taman ga i primili ali zabit moramo inace tesko u uzvratu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Evo Steve majstora,ide gol.zrinja05 je napisao/la:Mora se zabit gol.Pa taman ga i primili ali zabit moramo inace tesko u uzvratu.
Uso stevica a Deni imo jos jednu polupriliku
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Stevo je 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.