Barcelona can still sell players, sign a manager and the ban only applies to signing players ( ALL AGES).

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
RickBlaine je napisao/la:Sta kontas koga cete kupit za stopera i golmana ovog ljeta?bparena je napisao/la:Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi.
Ozil10 je napisao/la:RickBlaine je napisao/la:Sta kontas koga cete kupit za stopera i golmana ovog ljeta?bparena je napisao/la:Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi.
gledaj tih igracina, sve sama elitaDesimaL je napisao/la:Barcelona is being punished for transfers between 2009-2013,because of breaching international transfer rules of under-18 players. but the current board is to blame, FIFA asked Barcelona for explanations since the beginning of 2013, club failed to do so. Punishment is a consequence of the board ineptness.
Barcelona can still sell players, sign a manager and the ban only applies to signing players ( ALL AGES).
Upravo obratno. Kad netko iz Madrida bude optuzen za utaju poreza, kad Madrid bude davao 20 miliona evrica ispod stola i kad Madrid bude nelegalno trgovao maloljetnim ljudima onda cu dakako baciti kriticki osvrt na to. Nemoral je nemoral, nebitno od koga dolazio.let3 je napisao/la:[kad budu vas banovali od transfera, onda morališi takvu pricu i glumi advokata FIFEha ja brate...lako je sad pametovati o najmržem klubu.
A ono. Svaki stanovnik Balkana se radja kao nogometni sudac i povijesnicar. A nakon punoljetnosti bez problema rjesava teorije zavjere, tako da razumijem tvoje izlaganje. Al' da me jeebes opet mislim da treba na optuzbu odgovoriti argumentima i dokazima, a ne lajanjem na njega, njegova osobna uvjerenja i stajalista.i veliš nije ovaj Valcke (koji se sa blaženim osmijehom slika sa Perom) krivma jašta....sad se sjetio banova od transfera i to banuje za vakat Laporte (prije 5 godina)....sad mu nešto prahnulo u 2014
yebo on svoje pleme urođenicko.
RickBlaine je napisao/la:Ko prvi spomene Franca - pobjednik.
brate zar nije poznata cinjenica da barcelona sve igrace dovodi za kilu luka i krompira? naravno ako ikog dovede jer je inace sve iz njenog pogonalet3 je napisao/la:gledaj tih igracina, sve sama elitaDesimaL je napisao/la:Barcelona is being punished for transfers between 2009-2013,because of breaching international transfer rules of under-18 players. but the current board is to blame, FIFA asked Barcelona for explanations since the beginning of 2013, club failed to do so. Punishment is a consequence of the board ineptness.
to je predmet spora zbog kojih se podnose anonimne prijave.
Garant ih nafatali po aziji i africi za kilu luka i krompira, ali to je nekim moralistima i puritancima ocito toliko zasmetalo da nas banuju od daljih transfera.
RickBlaine je napisao/la:Sta kontas koga cete kupit za stopera i golmana ovog ljeta?bparena je napisao/la:Da je mocan napokon bi osvojili LP a ne bi bili treci na tabeli u ligi.
Nije. Ovog dole zadnjeg malog crnju su doveli sedam kila banana kad je Rosell bio na safariju u Africi.LenBias je napisao/la:brate zar nije poznata cinjenica da barcelona sve igrace dovodi za kilu luka i krompira? naravno ako ikog dovede jer je inace sve iz njenog pogona
Suti, dovoljna mi je kazna bila sto sam dao sve sto imam na Madrid na kladari protiv vas. Jos mi nadijenuse Biskvitica. A jes, njega naj volim kod vaslet3 je napisao/la:nego, jel to nosiš Busquetsa na avataru, po kaznia baš ti fino stoji
znam da ga naj voliš
....da Bogda ga nosio na avataru i narednih godinu dana
Ha , nije bas iz vedra nebaFIFA asked Barcelona for explanations since the beginning of 2013, club failed to do so.
Kazna koju je Barcelona dobila od strane Svjetske fudbalske federacije (FIFA), neće utjecati na transfere Ter Stegena i Halilovića, jer su završeni prije zabrane koju je katalonski klub dobio.
jos jedanReal uzvraća Barci: Kupio 9-godišnje 'čudo od djeteta'
Real Madrid odlučio je odgovoriti Barceloni na stalna dovođenja mladih dječaka u svoju školu nogometa La Masiju.
Real Madrid je doveo Takuhira Nakaija, Japanca kojem je tek – devet godina. Zovu ga Pipi i već je sa sedam godina skrenuo pažnju na svoje mogućnosti. Prije dvije godine japanska TV postaja snimala je priču o 'malom čudu'.
Manchester City doveo 14-godišnje čudo od djeteta
Brahim Abdelkader Diaz ima 14 godina i fudbalski stručnjaci predviđaju da bi mogao vrlo lako u budučnosti postati novi Messi. Kako to već danas funkcioniše, mnogi veliki klubovi su pokazali interes, a prvi je reagovao Manchester City.
Veliku ulogu u prelasku mladog Diaza je odigrao Pere Guardiola, brat nekadašnjeg trenera Barcelone, danas Bayerna, Pepa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.