Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Igra, generalno mora da se popravi, ali ozbiljno da se popravi. Ono što su odigrali zadnjih par utakmica je bruka i sramota.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Slazem se, valjda su i igraci svjestni toga. Imam osjecaj da ce sutra biti puno teze nego sto se ocekiva. Ipak je ovo i njima zadnja sansa za neku titulu...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlCapitano
- Kontakt:
I Di Marzio počeo pisati o razmjeni Pogba - Verratti, Cavani... 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa TRENUTNO vise vrijede Verati i Kavani zajedno nego Pogba tako da ako bi to bilo, to bi bio posao godine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- L'Avvocato
- Kontakt:
xultrasstyle_tz je napisao/la:pa TRENUTNO vise vrijede Verati i Kavani zajedno nego Pogba tako da ako bi to bilo, to bi bio posao godine
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
+1L'Avvocato je napisao/la:xultrasstyle_tz je napisao/la:pa TRENUTNO vise vrijede Verati i Kavani zajedno nego Pogba tako da ako bi to bilo, to bi bio posao godine
Juventus F.C.
Veceras pokazati snagu i karakter, bez pardona.
Siguran sam da su kritike ekipi urodile plodom i da cemo odigrati dobar mec. Mozemo proci vec veceras ako budemo pametni.
Nadam se da Conte nece biti tvrdoglav i da ce mijenjati na vrijeme, u toku meca mozda i malo promijeniti formaciju, znam da je utopija
, ali znao je to raditi, ali je prestao u potpunosti. Moramo imati plan B.
Siguran sam da su kritike ekipi urodile plodom i da cemo odigrati dobar mec. Mozemo proci vec veceras ako budemo pametni.
Nadam se da Conte nece biti tvrdoglav i da ce mijenjati na vrijeme, u toku meca mozda i malo promijeniti formaciju, znam da je utopija

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Plan B je bio ukras sezone 2011/2012 i trasa ka 30-om scudettu.
Večeras 1:1 zadovoljava rezultat.
Večeras 1:1 zadovoljava rezultat.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Lion je jedna losa ekipa, kad god sam ih gledao ove sezone to je bilo blago receno katastrofa...kako su prosli Plzen ne znaju ni oni sami, vise srece nego pameti i znanja..ako veceras ne pobijedimo, ja cak ocekujem i najmanje 2 razlike, onda nesto ozbiljno nije uredu sa ovom ekipom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma veceras 2 razlike najmanje za nas,imam osjecaj da Vucina zabija ako krene u prvih 11,inace sky najavljuje ovu postavu.
jedina nedoumica je ko ce biti drugi napadac uz Teveza,da li Vucinic ili Osvaldo.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
Juventus F.C.
Conte se malo gubi sa izmjenama. Nonsens je da Vucinic pocne. Osvaldo treba da opravda dovodjenje (otkup po onoj cifri je nerealan), ali treba da igra jer je svakako sve golove za nas dao u EL.
Tu je i Gio koji iako kuburi s povredama - dobro igra po dobijenoj prilici kojih je jako malo ove sezone.
Samim tim me iziritirala situacija kada je Quaglia ulazio prije par kola, potpuno nelogicno (mada znam sta je, Conte zeli da se svi osjete dijelom ekipe, samim tim je i suspendovanog Vidala i povrijedjene igrace pozvao za veceras).
Da se razumijemo, da ne bude da moje antipatije prema Vucinicu preovladavaju
, nemam problem da zaigra, ali ne od prve minute. Nema on utakmica u nogama, protiv intera je ako se ne varam zadnji put odigrao desetak minuta i od tada povrijedjen.
Ali hajde, svakako je tim van forme, a on zeljan meceva. Potreban je neki gol igraca s klupe jer isti imaju slab doprinos za razliku od ranijih sezona.
Tu je i Gio koji iako kuburi s povredama - dobro igra po dobijenoj prilici kojih je jako malo ove sezone.
Samim tim me iziritirala situacija kada je Quaglia ulazio prije par kola, potpuno nelogicno (mada znam sta je, Conte zeli da se svi osjete dijelom ekipe, samim tim je i suspendovanog Vidala i povrijedjene igrace pozvao za veceras).
Da se razumijemo, da ne bude da moje antipatije prema Vucinicu preovladavaju

Ali hajde, svakako je tim van forme, a on zeljan meceva. Potreban je neki gol igraca s klupe jer isti imaju slab doprinos za razliku od ranijih sezona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
Neka Vucinica, klasa je to...zao mi samo sto ispade ovo sranje bezze vezano za trasnfer, pa je zbog toga pao u drugi plan...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AvantiSignora
- Kontakt:
polako momci nemoj te toliko ponizavati Lyona. Nemoj da se ponovi Nordsjalland, copenhagen i galatasaray..
da je samo pobjediti pa neka i 0-1 ...
da je samo pobjediti pa neka i 0-1 ...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
A jbg, Vučko odigrao dobro protiv Napolija, Osvaldo nije. Jednostavna logika. Mada nisam baš siguran da će Conte izvesti ovu standardnu formaciju. Moguće je da će igrati 4-3-3, pa se nađe mjesta i za Osvalda ...
Bilo bi zanimljivo gledati trio Vučinić-Osvaldo-Tevez
Bilo bi zanimljivo gledati trio Vučinić-Osvaldo-Tevez
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li se meni čini ili Sky u 99% slučajeva pogodi sastav koji izlazi? Eventualno jedna promjena u zadnji tren, a inače je sve tačno...
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li ko sastav za veceras? Ne bi bilo lose Vucko da pocne
Samo hrabro i do pobjede
Samo hrabro i do pobjede
1946
postavio sam ja sastav,po meni bolje Vucinic da pocne,stari je to znalac,doktor s loptom,samo ga h.e.b.e sto je nonalantan do zla Boga.Osvaldo po meni apsolutno nista nije pokazao osim ona 2-3 gola,i on mi nekako djeluje totalno nezainteresovano za igru,koji god tim izadje na kraju krajeva,ocekujem pobjedu i to bez primljenog gola.Burberry46 je napisao/la:Ima li ko sastav za veceras? Ne bi bilo lose Vucko da pocne
Samo hrabro i do pobjede
Dosta navijača dočekalo naše u FRA.
Haman lokalni.

Haman lokalni.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.