Da nije onda 1 za 1?anel81m je napisao/la:
Odkud ti te informacije care?Imaš nekog u klubu, neki igrač ili?
Sa Veležom ste u Mostaru neriješeno igrali, nije 3za3, jedino ako Velež pusti.

Da nije onda 1 za 1?anel81m je napisao/la:
Odkud ti te informacije care?Imaš nekog u klubu, neki igrač ili?
Sa Veležom ste u Mostaru neriješeno igrali, nije 3za3, jedino ako Velež pusti.
Kakve promjene ????astra1922 je napisao/la:sad ili cemo uskoro ispasti iz lige ili cemo se boriti za evropu desile su se neke promjene u klubu vidjecemo na sta ce ovo sve izaci
valjda bude nabolje
nadam se samo da nastavljamo bez mustafe koji je jedini i zakuhao sve lose u nasem klubu ,donio je toliko negativne energije u klub i oko njega da nam je posjeta 300 ljudi na stadionu :ak47: :hala:
Promjene na bolje.moranjak je napisao/la:Kakve promjene ????astra1922 je napisao/la:sad ili cemo uskoro ispasti iz lige ili cemo se boriti za evropu desile su se neke promjene u klubu vidjecemo na sta ce ovo sve izaci
valjda bude nabolje
nadam se samo da nastavljamo bez mustafe koji je jedini i zakuhao sve lose u nasem klubu ,donio je toliko negativne energije u klub i oko njega da nam je posjeta 300 ljudi na stadionu :ak47: :hala:
nesto su se usutili mora da je neso dobro jer da je lose vec bi bilo ispisano 10 str. forumaOblak je napisao/la:Pa znal neko o cemu je rijec???? Cuje promjene na bolje mislio sam da kod nas to ne ide na bolje! ! ! ! ! Danas je bio sastanak. Jel ko upucen sta je kako je i ocemu se raspravlja?
fada moramo fobijediti.U fekipu fe fraćaju fovrijedjeni.mi naftaljamo fubitničku taktiku,fapadamo i frimamo,fopravljamo ljudima gol razliku...Moji sugradjani sada dolaze i neću imati problemaghost666 je napisao/la:daj ba ljudi sta samo pisete pustili ovim pustili onim glupost je to pisat,ne zasluzuju nosit dres zvijezde cast izuzecima
treba ih sve istjerat zajedno sa tufekom......pun mi je k.... vise borbe za opstanak
Dobrodosao na forum sejtane.ghost666 je napisao/la:daj ba ljudi sta samo pisete pustili ovim pustili onim glupost je to pisat,ne zasluzuju nosit dres zvijezde cast izuzecima
treba ih sve istjerat zajedno sa tufekom......pun mi je k.... vise borbe za opstanak
ma ja ba vama je dobro sto svaku sezonu se borimo za opstanak zbog takvih i igrace boli k.... samo se setaju po terenu ko manekeni i onda slobodno idu u grad ispijaju kafe i boli ih k.... sto od sela prime 2 goladentist je napisao/la:Dobrodosao na forum sejtane.ghost666 je napisao/la:daj ba ljudi sta samo pisete pustili ovim pustili onim glupost je to pisat,ne zasluzuju nosit dres zvijezde cast izuzecima
Sutra ponesi rodni list i slike,da te registrujemo,pa da napadamo mjesta za Evropu
Nije niko budala pa da nezna dovest spacne igrace, al ima jedan problem koji se zove pare, dobri igraci ne rastu na drvetughost666 je napisao/la:ma ja ba vama je dobro sto svaku sezonu se borimo za opstanak zbog takvih i igrace boli k.... samo se setaju po terenu ko manekeni i onda slobodno idu u grad ispijaju kafe i boli ih k.... sto od sela prime 2 goladentist je napisao/la:Dobrodosao na forum sejtane.ghost666 je napisao/la:daj ba ljudi sta samo pisete pustili ovim pustili onim glupost je to pisat,ne zasluzuju nosit dres zvijezde cast izuzecima
Sutra ponesi rodni list i slike,da te registrujemo,pa da napadamo mjesta za Evropu
slazem se sa tobom ali ima tu par igraca koji nebi mogli ni u mionici igrati , a oni su tu i najgore sto imaju jaku minutazu,kad ce tufek doc do navijaca pozz ih kao ciro?astra1922 je napisao/la:ja klupsku politiku nabijem na qrac .tufeka isto tako .ali se nadam da je tome dosao kraj i da cemo napokon imati klub kakav zasluzujemo,klub ciji ce igraci doci uzdignute glave i pozdraviti navijace i simpatizere a ne igrati ko p icke i vuci se po terenu.
ja vjerujem da igraci nisu krivi kolko je kriv mustafa koji ima metode koje su prevazidene prije par sezona u nasoj premijer ligi.
HOCEMO POSTEN KLUB PA NEKE I U PRVOJ LIGI![]()
U subotu kad pobjedi Veleza.ghost666 je napisao/la:slazem se sa tobom ali ima tu par igraca koji nebi mogli ni u mionici igrati , a oni su tu i najgore sto imaju jaku minutazu,kad ce tufek doc do navijaca pozz ih kao ciro?astra1922 je napisao/la:ja klupsku politiku nabijem na qrac .tufeka isto tako .ali se nadam da je tome dosao kraj i da cemo napokon imati klub kakav zasluzujemo,klub ciji ce igraci doci uzdignute glave i pozdraviti navijace i simpatizere a ne igrati ko p icke i vuci se po terenu.
ja vjerujem da igraci nisu krivi kolko je kriv mustafa koji ima metode koje su prevazidene prije par sezona u nasoj premijer ligi.
HOCEMO POSTEN KLUB PA NEKE I U PRVOJ LIGI![]()
To ja i govorim citavo vrijeme haman je ovim "gledaocima"drago sto se svake sezone borimo za opstanak sto imamo pola ekipe koji ne zasluzuju bit tu bolje i 2liga nego ovo,sramota da na tribini ima 500gledaoca trebamo mi kao navijaci pravit pritisak na igrace i trenera opustili su se previseNah1d je napisao/la:E moji navijaci. Ne sikirajte se zvijezda ostaje? Koji smo mi kreteni pa necu da se damo borimo za opstanak. Hocemo igrace koji kad izgube da crknu i da uzdignute glave izadu sa terena jer je suparnik bolji. Hocu stadion pun. A mustafa je kupio ut u dub vicete 1 mrtvi... Ej koje smo mi svi ovce...
Izvini druze,ja ne bi nas grad nazvao tako,naprotiv,ponosan sam širom Bosne što sam iz Gradačca.Stoga,lično mi smeta sto nekvaliteta predstavlja nas grad u Bosni pa i u regionu.Bas Gradačac to nije zasluzio.Sarajevo,Mostar,Zenica,B.Luka mogu nesto mozda i lose reći,ali svi ostali,pa i sela koja su imali i imaju klub u P.L.ovakav ciganluk ne bi dopustili.combe80 je napisao/la:Jarani svi na stadion da se odere fino Velez jednom finom dobrom prestavom i minimalom pobjdedom i lagano, nemoze odma sve urodit plodom, svi nesto nezadovoljni sta je vama jarani?? Nismo mi velegrad vec rupa u Bosni dobro je da smo ikako u ovoj ligi.
gledam stalno tvoje postove i ne razamujem zbog cega branis igrace pa njim max.5 zaslluzuju da nose dres zvijezde i druze koliko nama treba da urodi plod desetljece? pogledaj olimpik posle nas su usli u pl i gledaj sta su napravili razumijem da i uprava koci al kad vidim ne zalaganje na terenu onda stvarno obarska nam daje 2 komada selooo druze jos ne igraju na svom sdadionu halo razmisli malo,bolje je da ne putuju u goste nek bude rez 3 0 i gotovo vak samo gorivo trose radi cega radi hodanja po terenucombe80 je napisao/la:Jarani svi na stadion da se odere fino Velez jednom finom dobrom prestavom i minimalom pobjdedom i lagano, nemoze odma sve urodit plodom, svi nesto nezadovoljni sta je vama jarani?? Nismo mi velegrad vec rupa u Bosni dobro je da smo ikako u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.