Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
to LEGENDO

Al kako prodje lopta kroz obruc..
Odlicna utakmica
10 poena 7 skokova
Prelijep okret i zakucavanje - potez utakmice...u odbrani fantastican..Dovoljno je reci da je odigrao 25min i da ga je Kidd drzao do kraja utakmice a PP je ostao na klupi..samo da nastavii ovako
laku noc braco
10 poena 7 skokova
Prelijep okret i zakucavanje - potez utakmice...u odbrani fantastican..Dovoljno je reci da je odigrao 25min i da ga je Kidd drzao do kraja utakmice a PP je ostao na klupi..samo da nastavii ovako
laku noc braco
Mirza odlican 10 poena 7 skokova 1 asistencija, sut 4/7 za tri 2/5 samo nastaviti ovaj kontinuitet, i opet ti skokovi koje je popravio vec 4-5 utakmica zaredom ima po 6+ skokova 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- storm_raider
- Kontakt:
Kapa dolje majstore!! Strasno zakucavanje, razumni sutevi i odbrana.
Kakve su samo gluposti Hardenu svirali, dok Mirzin lakat nije proradio.
Kakve su samo gluposti Hardenu svirali, dok Mirzin lakat nije proradio.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovo što je igrao na kraju je dokaz da mu Kidd vjeruje, a to je plod dobrog skoka i odbrane u posljednje vrijeme.
Sutra igraju utakmicu i nije bilo potrebe da se Pierce vraća. Naravno, da je bila neizvjesnija utakmica sigurno da bi se Pierce vratio ali to ne umanjuje činjenicu da je vratio Kiddovo povjerenje.
Počinje me ovaj Gutierrez nervirat, dosad je znao svoju ulogu i ponašao se prema tome, a večeras šuta preko ruku dok su neki drugi igrači (naravno najviše Mirza
) otvoreni.
Sutra igraju utakmicu i nije bilo potrebe da se Pierce vraća. Naravno, da je bila neizvjesnija utakmica sigurno da bi se Pierce vratio ali to ne umanjuje činjenicu da je vratio Kiddovo povjerenje.
Počinje me ovaj Gutierrez nervirat, dosad je znao svoju ulogu i ponašao se prema tome, a večeras šuta preko ruku dok su neki drugi igrači (naravno najviše Mirza

Vrati prvu 5orku nazad, a samo Mirza ostade u igri od rezervi.
S kakvom lakocom igra sad kad mu igra ne zavisi od trica. Zna i sam da ce dobiti finu minutazu sa zalaganjem u odbrani, a u napadu ima tu neku konstantu oko 10ak poena.
Fino je ovo gledati, pogotovo sto nema njegovog pajde AK47. Vjerujem da je svojim igrama, pogotovo u zadnjih 5-10 tekmi, osigurao sebi sigurnih 10-15 minuta i da ce se povratkom Kirilenka Anderson, Gutierrez i Thornton gurat za minute..

S kakvom lakocom igra sad kad mu igra ne zavisi od trica. Zna i sam da ce dobiti finu minutazu sa zalaganjem u odbrani, a u napadu ima tu neku konstantu oko 10ak poena.
Fino je ovo gledati, pogotovo sto nema njegovog pajde AK47. Vjerujem da je svojim igrama, pogotovo u zadnjih 5-10 tekmi, osigurao sebi sigurnih 10-15 minuta i da ce se povratkom Kirilenka Anderson, Gutierrez i Thornton gurat za minute..

- storm_raider
- Kontakt:
Ma dobar je Gutierrez, meni se svidja kao igrac. Blatch unistava svaku koheziju u napadu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mirza se strasno razvio u ovih godinu i po, prije svega mislim na njegovu igru u odbrani. Sto se tice napada, treba biti realan pa reci da su mu opcije jos uvijek dosta limitirane zbog konkurencije u timu, no tako je to kada igras u vjerovatno najjacem timu (ili barem jednom od najjacih) u na svijetu kada pricamo o individualnim kvalitetima igraca. Tesko je tu doci do izrazaja, no i uz sve te poteskoce uspio je da se ove godine izbori za jako dobru minutazu, a statistika je zadovoljavajuca.
Ovi upgrade-i u odbrani su tu odigrali kljucnu ulogu i ako nastavi ovakvim tempom, vjerujem da ce Netsi ozbiljno racunati na njega i u sl sezoni. PP, KG i Kirilenko svakako vjeorvatno nece jos dugo biti tu tako da se otvara mnogo prostora za njega. Naravno, sigurno ce Netsi gledati da dovedu nekoga, no Mirza ima realne sanse da bude jedan od njihovih nosioca, pod uslovom naravno da se i dalje nastavi poboljsavati i da igra sto konstantnije.
Sto se tice PO, ne ocekujem da igra mnogo upravo radi sirine koju imaju Netsi, no sve zavisi od povreda i toga koliko ce igraca vrtiti Kidd.
Ovi upgrade-i u odbrani su tu odigrali kljucnu ulogu i ako nastavi ovakvim tempom, vjerujem da ce Netsi ozbiljno racunati na njega i u sl sezoni. PP, KG i Kirilenko svakako vjeorvatno nece jos dugo biti tu tako da se otvara mnogo prostora za njega. Naravno, sigurno ce Netsi gledati da dovedu nekoga, no Mirza ima realne sanse da bude jedan od njihovih nosioca, pod uslovom naravno da se i dalje nastavi poboljsavati i da igra sto konstantnije.
Sto se tice PO, ne ocekujem da igra mnogo upravo radi sirine koju imaju Netsi, no sve zavisi od povreda i toga koliko ce igraca vrtiti Kidd.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
bez obzira na sinosnju odlicnu, treba bit realan i reci da je on tu samo da odmori Pierca,u ovakvoj postavi igre, tj. smallball koji netsima odlicno ide ove sezone. U iznimnimnim slucajevima kad Pirsa ne ide a mirzu ide, odnosno kad ovog prvog napune licnim , samo tada mirza igra neku bitniju ulogu.
da nam to nisi napisao svi mi bi i dalje mislili kako je mirza ustvari glavni igrac netsa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bas takoLenBias je napisao/la:da nam to nisi napisao svi mi bi i dalje mislili kako je mirza ustvari glavni igrac netsa

Sinoc zaspa prije dr poluvremena
Ali evo vidim Mirza je dobro odigrao 

[youtube][/youtube]
peti
peti

Mašinerija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 22 gosta.