LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2014, 10:19

Pobjeda zbog koje se ne mogu radovati...
Razumjem i one kojima je drago zbog pobjede, ali mi u ovom dijelu sezone ne mozemo s tim pobjedama nista postici i zna se sta bi trebao biti cilj, no IDIOTI to izgleda nisu svjesni. Na kraju ce ih prestici i Cavsi sto se pick-a tice i zavrsicemo na 8-mom mjestu.

Dakle nasa jedina sansa da budemo medju top 5 je ta da nam ZIDOV namjesti da dobijemo top 3 pick.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2014, 10:31

I say again, to su Lakersi. Lako za pick. Namjerno gubiti utakmice ne zelim ni u najavi, to prepustiti ''nizerazrednim'' ekipama. Mene veseli svaka pobjeda.
A sad, opet, to sto je momcad takva kakva jest pa moze od bilo koga izgubiti 40 razlike u takvoj veceri, ili ako krene sut za tri dobiti bilo koga, to je sve dio toga.
...Život za Široki...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2014, 10:48

amerosm je napisao/la:Pobjeda zbog koje se ne mogu radovati...
Razumjem i one kojima je drago zbog pobjede, ali mi u ovom dijelu sezone ne mozemo s tim pobjedama nista postici i zna se sta bi trebao biti cilj, no IDIOTI to izgleda nisu svjesni. Na kraju ce ih prestici i Cavsi sto se pick-a tice i zavrsicemo na 8-mom mjestu.

Dakle nasa jedina sansa da budemo medju top 5 je ta da nam ZIDOV namjesti da dobijemo top 3 pick.
Kako ce vas Cavsi prestici zivota ti? Bolji smo od vas za 4 utakmice, borimo se za PO, imamo lagane tekme protiv Bostona, Orlanda i Bucksa. Ono ostaje teoretska sansa da imate bolji omjer od nas, ali samo teoretska, dok je u stvarnosti malo drugacije. Brines se bez razloga. Doduse, mozes se brinuti zbog Detroita, jer vas dijeli jedna pobjeda, ali zbog Cavsa ne brini.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 02 apr 2014, 00:06

Meni se vise gadi uci ovdje i bilo sta pisat, a kamol komentarisat tekme. Ebalo vas tankiranje i borba za zadnje mjesto, pickove i ostalo...cccc... Koji klinac gledate kosarku uopste nije mi jasno?! Ko se raduje porazu svoje ekipe, za mene je obicni...k... ajde da se ne nerviram dalje, iskljucicu se na neko vrijeme sa ove teme, manje vise jedine na kojoj sam nesto i piso ovdje...

:puke: :puke: :puke:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 02 apr 2014, 07:41

sundancekid je napisao/la:Meni se vise gadi uci ovdje i bilo sta pisat, a kamol komentarisat tekme. Ebalo vas tankiranje i borba za zadnje mjesto, pickove i ostalo...cccc... Koji klinac gledate kosarku uopste nije mi jasno?! Ko se raduje porazu svoje ekipe, za mene je obicni...k... ajde da se ne nerviram dalje, iskljucicu se na neko vrijeme sa ove teme, manje vise jedine na kojoj sam nesto i piso ovdje...
Ne bih se inace nikad "petljao", ali ovo je najbolji post na ovoj temi zadnjih nekoliko mjeseci. Svaka cast!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2014, 13:57

Poraz protiv Blazers-a 124-112...
Veceras je nova utakmica protiv Kings-a u Sacramentu.

Inace Lakersi su danas objavili da pocinju sa gradnjom novog trening centra...
EL SEGUNDO – The Los Angeles Lakers announced today that they have entered into an agreement with CDC Mar Campus, LLC for the purchase of an approximately five acre undeveloped portion of the development known as Elevon at Campus El Segundo located in El Segundo, CA. The site is at the northwest corner of Mariposa Avenue and Douglas Street. The site is intended to be the future home of a brand new training center for the Lakers and its Development League team, the Los Angeles D-Fenders. The facility will also house the business operations offices for both teams. The completion of the purchase is subject to various conditions, including the approval by the City of El Segundo of the proposed use of the property by the Lakers.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 apr 2014, 12:59

Poraz portiv Kings-a 107-102...
Najbolji u nasim redovima je bio Meeks.

Inace protekla 24 sata su bila burna sto se Lakers-a tice...

Prvo je Jordan Hill izjavio da nema sanse da se naredne sezone vrati u Lakerse ukoliko pokusaj od trenera 2.0 bude trener, zatim je vecina medija izvjestila da Univerzitet Marshall zeli njega kao novog trenera (hoce se usreciti majko draga) i da ce on jedino tu ponudu prihvatiti ukoliko dobije otkaz u Lakersima.

I kao slag na tortu Bleacher Report na kraju dana objavi da Lakersi planiraju s pokusajem od trenera 2.0 i za narednu sezonu. Sva sreca pa je u pitanju Bleacher Report, da je to objavio Woj-o ili neko drugi onda bi i naredna sezona vec u Aprilu bila izgubljena.

Sljedeca utakmica je sutra u SC-u protiv Mavs-a...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 apr 2014, 22:59

-12 nakon prvog poluvremena u gradskom derbiju, sto je i vise nego zadovoljavajuce s obzirom na cinjenicu kako smo protiv Clippers-a izgledali prethodnih utakmica...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 apr 2014, 08:36

Na kraju poraz od 23 razlike...
Najbolji u nasim redovima je bio Hill sa 22 postignuta poena.

Ove sedmice igramo tri utakmice i to protiv Rockets-a (Utorak), GSW-a (Petak) te protiv Grizzlies-a (Nedjelja).

PS: Ovo je prvi put nakon nesto vise od 50 godina da Lakersi u jednoj sezoni imaju vise preko 50 poraza.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2014, 13:41

Sinoc su mediji objavili da ce John Calipari biti novi trener Lakers-a...

Naravno da su te natpise i Kupchack i Calipari odmah osporili, no njihovi demanti nisu zvucali uvjerljivo.
MK je izjavio da nisu istiniti navodi da je postignut dogovor, dok je Calipari nakon utakmice izjavio da Lakersi imaju trenera, te da Kentucky ima trenera i da mu ne pada napamet da prica o tim navodima.

Ja ipak mislim da je samo pitanje vremena prije nego li stigne zvanicna potvrda po ovom pitanju. Kao sto su rekli na ESPN-u ni jednoj ni drugoj strani se ne zuri...

PS: Izgleda da su ce Lakersi okrenuli NCAA-u kada je novi trener u pitanju jer su se prethodnih dana pored Calipari-ja spominjali i Ollie te Hoiberg.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 08 apr 2014, 16:39

Što da ne Callipari, legenda NCAA, i sigurno bi uradio bolji posao od pokušaja.trenera2.0 kako ga zove amersom(doduše, to i nije toliko teško) :D

ja sam zadovoljan vala samo da ode ovaj kloc, i woodson nek ne dolazi jer se ne zna ko je gori :sick:

ako ne zvučno neko ime, mogu onda i ovi neki mlađi treneri, npr. boston je uradio pravi posao dovođenjem Stevensa.. rezultat to i ne pokazuje, ali da se primjeti da čovjek ima šlifa za vođenjem ekipe..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 apr 2014, 00:11

kokuz je napisao/la:Što da ne Callipari, legenda NCAA, i sigurno bi uradio bolji posao od pokušaja.trenera2.0 kako ga zove amersom(doduše, to i nije toliko teško) :D

ja sam zadovoljan vala samo da ode ovaj kloc, i woodson nek ne dolazi jer se ne zna ko je gori :sick:

ako ne zvučno neko ime, mogu onda i ovi neki mlađi treneri, npr. boston je uradio pravi posao dovođenjem Stevensa.. rezultat to i ne pokazuje, ali da se primjeti da čovjek ima šlifa za vođenjem ekipe..
Tako ga zove? Ma daaj? Gdje si to procito??? :O

:D :D :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2014, 12:26

Pokusaj od trenera 2.0 naprosto postavlja nove standarde kada su negativni rekordi u pitanju...
Sinoc poraz od 145-130 protiv Rocketsa, koji su nam bez Howarda postigli cak 81 poen iz reketa. :lol: :lol:

Inace sinoc je bar bila jedna dobra vijest, a ta je:
The Los Angeles Lakers have agreed to a multiyear extension with general manager Mitch Kupchak, **** with knowledge of the situation said Tuesday night.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 apr 2014, 09:31

:opaopa:
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2014, 10:31

Nevjerovatno koju su glupost sinoc napravili...
Samo neka luda sreca i namjestanje Silver-a nam moze donijeti jedan od prva tri pick-a, jer ne vjerujem da ce ostali GM odustati npr. od Exum-a ili Parker-a zato sto njih dvojca forsiraju odlazak u Lakerse ili Celticse.

PS: Gasol je spreman produziti ugovor sa Lakers-ima. Ukoliko mu daju vise od 5-6 miliona $ onda MK-a i Buss-a treba odmah protjerati u Sjevernu Koreju.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2014, 11:37

amerosm je napisao/la:Nevjerovatno koju su glupost sinoc napravili...
Samo neka luda sreca i namjestanje Silver-a nam moze donijeti jedan od prva tri pick-a, jer ne vjerujem da ce ostali GM odustati npr. od Exum-a ili Parker-a zato sto njih dvojca forsiraju odlazak u Lakerse ili Celticse.

PS: Gasol je spreman produziti ugovor sa Lakers-ima. Ukoliko mu daju vise od 5-6 miliona $ onda MK-a i Buss-a treba odmah protjerati u Sjevernu Koreju.
debil od Young-a :roll: jedvacekam da se rjesimo ovih indijanaca , ono sto bi ja ostavio je Xavier , Meeks , Marshall , Hill svi za rezervne petorke solidni

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 apr 2014, 14:18

http://www.nbaserbia.com/vesti/8150/lej ... uola-denga" onclick="window.open(this.href);return false;

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 apr 2014, 17:44

Kako si ti nekad smijesan u svojim postovima,pa to je nevjerovatno!Gledas li utakmice i uopste visoke igrace u ligi, prije nego napises ovakvu glupost za Gasola!?Cuj da Gasol igra za 5-6mil,a da je sve preko 'zlocin' GM-a? :wtf: :wtf: Sve ispod i oko 10 mil je posao stoljeca za LAL(sanse za ispod 10 su u promilima),jer nije ni on blesav da igra za tu smijesnu cifru koju si pomenuo,a Kobe ima 24mil,te 'mrtvi' Nash skoro 10mil.Da ne pominjem kako i Gasol i njegov agent znaju da ste vi inace fransiza koja se 'razbacuje' novcem pri potpisivanju ugovora.Uostalom,siguran sam da ima barem 10 timova koji bi mu sa zadovoljstvom dali 10+mil po sezoni za neke 2 god ugovora. ;)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 15 apr 2014, 18:28

Cuj Gasol da igra za 5-6, a jedan Asik prima 10 :) Ne samo to, Boozer mislim ima preko 15 mil :) :)

Pau je u dobrom sistemu i dalje vrhunski igrac...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 apr 2014, 18:35

NEZALAGANJE je napisao/la:

Kako si ti nekad smijesan u svojim postovima,pa to je nevjerovatno!Gledas li utakmice i uopste visoke igrace u ligi, prije nego napises ovakvu glupost za Gasola!?Cuj da Gasol igra za 5-6mil,a da je sve preko 'zlocin' GM-a? :wtf: :wtf: Sve ispod i oko 10 mil je posao stoljeca za LAL(sanse za ispod 10 su u promilima),jer nije ni on blesav da igra za tu smijesnu cifru koju si pomenuo,a Kobe ima 24mil,te 'mrtvi' Nash skoro 10mil.Da ne pominjem kako i Gasol i njegov agent znaju da ste vi inace fransiza koja se 'razbacuje' novcem pri potpisivanju ugovora.Uostalom,siguran sam da ima barem 10 timova koji bi mu sa zadovoljstvom dali 10+mil po sezoni za neke 2 god ugovora. ;)
Dakle da utvrdimo jos jednom. Pricamo o Gasolu:

- koji je za Lakerse odigrao samo dvije sezone kako treba
- kojeg je Jackson morao udarati da pocne igrati odbranu
- kojeg je Bryant morao voditi u kino kako bi isti ponovo poceo igrati kosarku
- koji u posljednje tri godine u odbrani samo posmatra protivnickog igraca i podigne reda radi ruku kada ovaj uputi sut

Kada jedan Duncan koji je miljama ispred Gasola moze igrati za 10 miliona $ godisnje, onda ja i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji sto se novog ugovora Gasola tice.

Prethodnih godina sto se primanja tice je bio u rangu sa LBJ-om, iako to nije zasluzio i sada ako zeli novi ugovor sa Lakersima onda se vidi da je mojih navedenih 5-6 miliona $ sasvim realna cifra.

PS: Ja sam licno bio protiv ovog ugovora Bryanta, ali ne mozes njega i Gasola nikako porediti. ;) ;)

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.