Ima nade u prolazak ako se RvP vrati.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
hahaha ma bas tako lagano oni na pavanje dugi niz godina utorkom i srijedom,da bar hoce Persika bit spreman za jedno poluvrijeme ono da ga u druguom gurnemo u vatruAlanSmith14 je napisao/la:Blago Liverpoolovim navijacima ... oni u 9, a mi se ovdje sa bajama natežemo.
Ima nade u prolazak ako se RvP vrati.
Napaćeni skauzeriOTNYS_YNWA je napisao/la:Imate priliku da uzivate u jos jednoj utakmici, ko zna kada ce opet zasvirati himna lige prvaka Old Trafordu.
Ne krijem da sam je ja pozelio, ali sve se vraca
Najveci razlog:Izgubio na brzini hebes ga godine cine svoje,no i ja bi da se But,opet gurne u vatruAlanSmith14 je napisao/la:Ja sam ubijeđen da Buttner moze bolje čuvat Robbena od Evre i ozbiljno bi' razmislio, da sam DM, da se opet mali baci u vatru u Minhenu.
Po ko zna koji put treba ponoviti da je Patrice nasa najslabija tacka ove katastofalne sezone, jednostavno je drastično oslabio u svim parametrima koji čine jednog vrhunskog beka!
Upravo to, vise nije u stanju da zaustavi iole boljeg krilnog igrača a kamoli jednog Robbena.Razumijem da igrači uglavnom postaju slabiji nakon 30. godine, ali kod Patrica se to nekako prebrzo desilo.kingwazza je napisao/la:Najveci razlog:Izgubio na brzini hebes ga godine cine svoje,no i ja bi da se But,opet gurne u vatruAlanSmith14 je napisao/la:Ja sam ubijeđen da Buttner moze bolje čuvat Robbena od Evre i ozbiljno bi' razmislio, da sam DM, da se opet mali baci u vatru u Minhenu.
Po ko zna koji put treba ponoviti da je Patrice nasa najslabija tacka ove katastofalne sezone, jednostavno je drastično oslabio u svim parametrima koji čine jednog vrhunskog beka!
Nisam nista lose mislio, samo pozeli covjek da gleda svoj tim ovako u liZi prvakaMoR je napisao/la:Napaćeni skauzeriOTNYS_YNWA je napisao/la:Imate priliku da uzivate u jos jednoj utakmici, ko zna kada ce opet zasvirati himna lige prvaka Old Trafordu.
Ne krijem da sam je ja pozelio, ali sve se vraca
welbweck je strasan igrac koliko samo pretrci i koliki presing na odbranu pravi,nema veze sto je fulio ono ocekujem ga medu prvih 11 u minhenucrybaby je napisao/la:Nevjerovatno koliko je Fellaini los igrac, strasno!
Definitivno je bolje sto smo pri zrijebu dobili uberekipu od recimo Barce il' Real-a.Pa ta uberekipa, pored jeftinog datog gola nije imala konkretne sanse.Dobro fizicki pripremljena ekipa bez problema prizemljuje ovaj Bayern i pod tim okolnostima se neobicno lako brani.Daleko je ovo od one Pep-ove Barce!
Ne mogu se oteti utisku da je bar dio vecerasnje taktike SAF-ovo maslo i da bi Wellbeck bez te mentalne barijere koju ocito ima bio strasan igrac.
felaini je najgore moguce pojacanje koje smo mogli dovesti,,cac ni u skok igri i opcenito igri glavom nema pojma a to bi mu trebala biti jaca stranacrybaby je napisao/la:Nevjerovatno koliko je Fellaini los igrac, strasno!
Definitivno je bolje sto smo pri zrijebu dobili uberekipu od recimo Barce il' Real-a.Pa ta uberekipa, pored jeftinog datog gola nije imala konkretne sanse.Dobro fizicki pripremljena ekipa bez problema prizemljuje ovaj Bayern i pod tim okolnostima se neobicno lako brani.Daleko je ovo od one Pep-ove Barce!
Ne mogu se oteti utisku da je bar dio vecerasnje taktike SAF-ovo maslo i da bi Wellbeck bez te mentalne barijere koju ocito ima bio strasan igrac.
Naravno da imamo, izgubili bi gotovo savršeno taktički odigran susret koji smo odradili na Teatru Snova na koji silni Bayern nije imao odgovor, samo pametno treba sa Bayernom... Prilike za prolaz su sad 50:50, i sav pritisak je na Bayernu jer su zakazali sinoć, njihov uberfantastični fudbal i nije bio tako uberfantastičan na postavku Moyesa, odličan disciplinovani pristup protiv svog tog posjeda koji im opet nije donio ništa previše konkretno, da se odbrana nije opustila nakon što smo dali gol, ne bi ga ni primili da nije pao u prvih deset minuta. I nakon 15 godina, još uvjek nisu naučili branit prekide od Unitedasarajlija je napisao/la:Dobra utakmica steta sto nismo pobjedili, sad u revansu napast nemamo sta izgubit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.