Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Anderson8
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Anderson8 » 02 apr 2014, 00:05

SiggiSmallz je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:Previse smo se branili, ne znam ekipu koja se branila 90 minuta a nije primila gol. Valja drzat koncentraciju toliko jednostavno moralo se desit.
Chelsea kuci protiv Barce kada je Drogba dao gol.
Nije Bayern toliko jak kao sto izgleda lahko je igrati kupus ligu i biti dominantan. ;)
Imate dobre sanse pusti sto bavarci pisu...
To je jednom u milion. Ali ovdje je Bayern jedno 10 puta bio u petercu Uniteda. To se moralo osvetit. Mourinho nije dao Barci toliko.
I nije mi jasno kako je Mandzukic toliko dominantan u skoku protiv bilo kojeg igraca Uniteda.
Glory Glory Man United!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 apr 2014, 00:08

edo07 je napisao/la: evo objasnit cu ti lijepo..jer ovo veceras vam je proslo, naredni put nece...
Dovde sam te čitao.

Džemila i saradnici su ovdje: http://vidovitadzemila.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 02 apr 2014, 00:10

MoR je napisao/la:
edo07 je napisao/la: evo objasnit cu ti lijepo..jer ovo veceras vam je proslo, naredni put nece...
Dovde sam te čitao.

Džemila i saradnici su ovdje: http://vidovitadzemila.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
a de sad skontaj sebe sta si pisao i cemu se ti nadas ;) nemoj se praviti pametan kad i saam znas da nisi

i slobodno procitaj dalje..nemas se cega bojati "pametni"

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 02 apr 2014, 00:12

Anderson8 je napisao/la:
SiggiSmallz je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:Previse smo se branili, ne znam ekipu koja se branila 90 minuta a nije primila gol. Valja drzat koncentraciju toliko jednostavno moralo se desit.
Chelsea kuci protiv Barce kada je Drogba dao gol.
Nije Bayern toliko jak kao sto izgleda lahko je igrati kupus ligu i biti dominantan. ;)
Imate dobre sanse pusti sto bavarci pisu...
To je jednom u milion. Ali ovdje je Bayern jedno 10 puta bio u petercu Uniteda. To se moralo osvetit. Mourinho nije dao Barci toliko.
I nije mi jasno kako je Mandzukic toliko dominantan u skoku protiv bilo kojeg igraca Uniteda.
Di Matteo je vodio ekipu. :D
Sve je moguce uz Rooneya samo da se vrati Van Persie,nisu bili puno bolji.
Izvinite al onaj Welbeck je fakat cudan igrac(Flop) isto kao da nema samopouzdanje,pokusaj loba mislim da bi kod Fergija dobio kopacku u glavu poslje onog pokusaja.

Kroos: "Bili smo dominantni tokom cijele utakmice, oni su dali sve od sebe. Branili su se sa deset igrača i bili su opasni u kontri."
Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 02 apr 2014, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 apr 2014, 00:12

edo07 je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Dovde sam te čitao.

a de sad skontaj sebe sta si pisao i cemu se ti nadas ;) nemoj se praviti pametan kad i saam znas da nisi

i slobodno procitaj dalje..nemas se cega bojati "pametni"

:wave:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 apr 2014, 00:13

MoR je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Nek sam dozivio da se ljudi hvale tim sto igraju zatvoreno i jos se hvale nacinom igre.
Da, najgori United u zadnjih 20 godina, sa Carrickom, Fellainijem i Giggsom u sredini, sa Buttnerom na beku, bi trebao igrati super otvoreno i nadigravati sa uberBajom koji je najjači klub u našoj galaksiji (a možda i šire), samo da se takvi kao ti ne bi čudili.
Ne cudim se ja njima,nego vama sto se hvalite tom igrom.De pobogu,citaj.

Nane17 je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Nek sam dozivio da se ljudi hvale tim sto igraju zatvoreno i jos se hvale nacinom igre.
Cekali smo cas nogometa kao sto ste najavljivali,a ono vase dodavanje je samo vama zanimljivo i nikome vise vjeruj!
Nije ni nama zanimljivo,vjeruj,ali kako kreativnost da dodje do izrazaja kad ste forsirali krkansku igru?
Hvalospjevi se pisu o igri,a igrali ste bunker s jednim isturenim napadacem.
Taktika je bila napucavanje lopte u prazan prostor,pa ako dodje do nekoga,dodje.
Ne bih se ja toliko radovao cinjenici da nema Schweinija i Martineza.Samo zamislite koliko ce veza biti ofanzivnija i brza,u odnosu na Carricka i Fellainija ;)
#miasanmia

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2014, 00:14

pokusaj loba mislim da bi kod Fergija dobio kopacku u glavu poslje onog pokusaja.
Prvo bi morao trpiti feniranje, gdje bi ga SAF popljuvao do mile volje. Onda bi dobio predmet u glavu..
- Ed Woodward for Prime Minister !

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 02 apr 2014, 00:15

MoR je napisao/la:Dovde sam te čitao.

i slobodno procitaj dalje..nemas se cega bojati "pametni"[/quote] :wave:[/quote]

pa naravno ;) ne znas sta ces napisat jer si ispao smijesan ;) jesil skontao da si se obrukao pretposljednjim postom?? mozda tebi treba vise vremena da shvatis neke stvari...ali zato nema pomoci..nazalost
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 02 apr 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 02 apr 2014, 00:15

Mor veliki gospodine kazi ti meni jesi zadovoljan vcrs,jel konacno Moyes postavio dobru taktiku,i kakva su ocekivanja pred revans?
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 apr 2014, 00:16

edo07 je napisao/la: pa naravno ;) ne znas sta ces napisat jer si ispao smijesan ;) jesil skontao da si se obrukao pretposljednjim postom?? mozda tebi treba vise vremena da shvatis neke stvari...ali zato nema pomoci..nazalost

U pravu si u potpunosti. slika
kingwazza je napisao/la:Mor veliki gospodine kazi ti meni jesi zadovoljan vcrs,jel konacno Moyes postavio dobru taktiku,i kakva su ocekivanja pred revans?

Taktika je takva kakva je, s obzirom na sezonu kakvu United ima, više se nije moglo očekivati. Borbena i agresivna ekipa, svi igrači iza lopte, rastrčani i zgusnuti u sredini vrebali šansu iz kontri i dočekali je, ali nisu iskoristili. Realno je da Bajo nije imao neke ozbiljne šanse, potpuno nemaštovito, da ne kažem dosadno, kombiniranje, bez konkretnijeg učinka, sem pokušaja Robbena. Unitedu, ovakvom kakav je ove sezone, je ovakva vrsta igre, protiv ovakvog Bayerna, maksimum.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 02 apr 2014, 00:22

MoR je napisao/la:
edo07 je napisao/la: pa naravno ;) ne znas sta ces napisat jer si ispao smijesan ;) jesil skontao da si se obrukao pretposljednjim postom?? mozda tebi treba vise vremena da shvatis neke stvari...ali zato nema pomoci..nazalost

ma nemas nikakvih problema :opaopa: raspravljat cemo 9.aprila dalje...kad budete cmizdrili po forumu i ponovo poceli pljuvati po Moyes-u :tralala:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 apr 2014, 00:23

Nadam se da su pojedinci nakon ove utakmice shvatili neke stvari.

1. Vidic i Ferdinand su i u poznim igrackim godinama za klasu-dvi bolji od Smolinga i Evansa. Njima se aposlutno nema sta prigovoriti za ovu kriminalnu sezonu. Gol ne brane samo stoperi. Gol brani cijela ekipa. Odbrana je u ovoj sezoni imala kriminalnu podrsku veznog reda. Upravo je vezni red najveci krivac za vecinu golova. Veznjaci Junajteda su spori i tromi. Danas je Mojs poceo sa tri vezna igraca i odmah se vidjela razlika. Valensia i Velbek su dosta pomagali, kao i Runi. Ferdinandu i Vidicu je posao bio znatno olaksan.

2. Felaini je tropa od igraca. Nista nije bolji od Kleverlija. Uzasno spor i trom. Kako ocekivati da jedan takav igrac oduzme loptu pokretljivim igracima poput Krosa, Riberija, Milera...? Pa nema sanse. Ofanzivno je jednako katastrofalan. Dok on nategne nogu, igrac Bajerna je vec stigao do njega. Njegove fizicke predispozicije su lose i on nece nikada biti dovoljno dobar za ovakve utakmice. Protiv jakih protivnika on nema sta traziti. Jedina je nada da moze skociti nakon prekida, mada ni u tom segmentu nije specijalno dobar. Gigs ne moze igrati ovakve utakmice. Nema snage da isprati fizicki puno spremnije igrace Bajerna. Kerik je takticki dobar i ima dobra dodavanja, ali je fizicki dosta oslabio. Ulaskom Kagave (koji je u ocajnoj formi), MU je bio za 20% bolji.

3. Junajted ima mentalitet za ovakve utakmice za razliku od Arsenala koji je pred duel sa Bajernom bio u neuporedivo boljoj formi. Samo totalna levatina moze podcjeniti Junajted i igrace koji su dokazali da imaju sampionski gen. Bajern u ovom trenutku ima za klasu tehnicki, takticki i fizicki bolju ekipu, ali opet nisu uspjeli napraviti posebno dobre sanse protiv Junajteda. Ovaj tim zna igrati ovakve utakmice i iz istih u mnogim slucajevima izvuci maksimum. 1-1 je nazalost bio maksimum. I nakon vodstva sam imao osjecaj da ce na kraju biti x.

4. Bajern je veliki favorit za prolazak dalje. Junajted bi imao nesto vece sanse da je tu Persi.... Ovako, tesko, mada ne i nemoguce.

5. Bajern je u odbrani strasno ranjiv. Svaki ozbiljniji napad Junajteda je bio prijetnja. Mislim da bi Realu odgovarala ovakva igra Bajerna.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 apr 2014, 00:24

edo07 je napisao/la:
MoR je napisao/la:

ma nemas nikakvih problema :opaopa: raspravljat cemo 9.aprila dalje...kad budete cmizdrili po forumu i ponovo poceli pljuvati po Moyes-u :tralala:
Sve ok momčino. Izdominiraće to uberBajo dvocifreno. Kao i večeras.

Budi pozdravljen i ne budi dosadan :wave:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2014, 00:28

Samo da je premostit ovu sezonu, pa obezbjediti dva vezna, mlada, rastrcana, te krilnog, stopera i lb, plus Powell i Lingard.. Mislim da ova ekipa ima dosta toga za ponuditi. Ali mora se napraviti detaljna cistka. Mislim sta moze Young ponuditi, lik je na nivou amatera. Chica je bio dobar u SAFovom sistemu. Welbeck mora mnogo poraditi na zavrsnici.
- Ed Woodward for Prime Minister !

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 02 apr 2014, 00:32

Vraća li se persie?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 02 apr 2014, 00:35

FCUM je napisao/la:jos uvijek ne kontam zbog cega je welbecku ponisten gol
ni meni nije jasno o.O

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 02 apr 2014, 00:38

Jesu ovi Bavarci smješni ne vjerujem :D Prvo dođu 10 dana prije tekme najavljuju silu, pobjede po 3,4 gola razlike, da će Manchester biti pregažen, da nema tog načina ni igre da se zaustavi njihov Bayern i sad nakon tekme dođu sa pričom o dosadnoj igri Uniteda, još spominju i Chelsea tu... Znamo da vas boli poraz iz 1999 a bogme i onaj u finalu protiv Chelsea.. S ovim sad komentarima što pišete da se zaključiti da ste se us*ali prije revanša ;)
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 02 apr 2014, 00:41

rooney19 je napisao/la:
FCUM je napisao/la:jos uvijek ne kontam zbog cega je welbecku ponisten gol
ni meni nije jasno o.O
Očigledno nikad niste igrali fudbal :D

Sretno vam u revanšu. Iznenadili ste me, pozitivno.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 02 apr 2014, 00:44

Jesmo loši ove sezone al smo velik klub.Nema predaje!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 apr 2014, 00:46

Skyline je napisao/la:Jesu ovi Bavarci smješni ne vjerujem :D Prvo dođu 10 dana prije tekme najavljuju silu, pobjede po 3,4 gola razlike, da će Manchester biti pregažen, da nema tog načina ni igre da se zaustavi njihov Bayern i sad nakon tekme dođu sa pričom o dosadnoj igri Uniteda, još spominju i Chelsea tu... Znamo da vas boli poraz iz 1999 a bogme i onaj u finalu protiv Chelsea.. S ovim sad komentarima što pišete da se zaključiti da ste se us*ali prije revanša ;)
Bas smijesno, ljudi bi da im se jos prostre crveni tepih do gola :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.