Pa ide na isti fazon kao kad bi ti sad meni dao svoju šifru od foruma i ja ušo na tvoj profil i pisoVirtu4l je napisao/la:Eto što nam ekonomija propadalegenda reala je napisao/la:za BIH može ja koristim jaranovu šifru i može bez ikakvih problema
Sport i TV
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hehehe ovo što @legenda radi je sića za ono što ja radim. Na poslu imam ADSL internet i prijavljenu MojaWebTv, znači sve firma plaća, a kad trebam nešto kući gledati na areni ili moja TV ( nisam u mogućnosti jer koristim Telemach) od jarana uzmem tablet instaliram aplikaciju mojaTv ukucam šifru s posla a od komšije uzmem WiFi ADSL-a (on mi dobrovojno dadne šifruVirtu4l je napisao/la:Eto što nam ekonomija propadalegenda reala je napisao/la:za BIH može ja koristim jaranovu šifru i može bez ikakvih problema
naapravio sam ja ovaj racun ali meni ocita samo ovih 17 kanala a medju njima ni bht ni arene ni face, nista,,, sve bezveze kanali
Hocel AS prenositi MLB ?
Imaju sve americko osim NBA-a
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nema nista od MLB-aOtelo je napisao/la:Hocel AS prenositi MLB ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Steta....
Ne znam kako ce popuniti vecernji program.
Imaju PO NHL, FF NCAA te MLS I Copa Libertadores, bejzbol bi bio savrsen kao zamjena NCAA-u.
Ne znam kako ce popuniti vecernji program.
Imaju PO NHL, FF NCAA te MLS I Copa Libertadores, bejzbol bi bio savrsen kao zamjena NCAA-u.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Otkupljuju NBA i EPL od naredne sezone 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
al mozda tamo nekad oko 2018legenda reala je napisao/la:Otkupljuju NBA i EPL od naredne sezone
- legenda reala
- Kontakt:
A ne znam, za EPL me ne bi iznenadilo da ostanu jedini kojima će se i ponuditi za ovo tržište, ako se ispostavi tačnim da je SK prekršio ugovor, slično se desilo u Albaniji sa Tring Sportom koji je imao godinama prava na Engleze, sačekali kraj sezone i **** ih, problem je bio prodaja njihovih kartica engleskim pabovima, i SK je uradio nešto slično sa onim NET TVedo07 je napisao/la:al mozda tamo nekad oko 2018legenda reala je napisao/la:Otkupljuju NBA i EPL od naredne sezone
EPL ostaje na SK 100%..to je sve sredjeno...ova zabrana subotom od 16h vazi do kraja sezone i velika vjerovatnoca je da ce se od naredne sezone vratiti taj termin...legenda reala je napisao/la:A ne znam, za EPL me ne bi iznenadilo da ostanu jedini kojima će se i ponuditi za ovo tržište, ako se ispostavi tačnim da je SK prekršio ugovor, slično se desilo u Albaniji sa Tring Sportom koji je imao godinama prava na Engleze, sačekali kraj sezone i **** ih, problem je bio prodaja njihovih kartica engleskim pabovima, i SK je uradio nešto slično sa onim NET TV
- legenda reala
- Kontakt:
Jel 100% provjerena informacija ili samo tvoje mišljenje, oni se još nisu udostojili ni da kažu razlog što nema termina od 16 sati subotom, iako svakodnevno raja pita na njihovim stranicama, bila je neka informacija kako je zabranjen prenos od 16 sati zbog posjete stadionima, kao svima ukinuto, ali to nije tačno jer na svim ostalim kanalima koji imaju prava an EPL idu svi termini normalno 
- badblueboylivno
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Mislio sam na ostale Evropske kanale jer SK nije Engleski kanal niti se tamo prikazuje, to samo važi za njihove kanale, ide na onom Setanta Sports termin od 16 sati, ali ne znam jel se on može glčedati u Engleskojbadblueboylivno je napisao/la:U Engleskoj godinama nema prijenosa utakmica u 16:00.
zna li neko pouzdanu osobu koja prodaje IPTV liste za Smart TV LG sa nasim programima znaci EX YU listu, zainteresovan sam da kupim ako je sve regularno ..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sto ce ti to
, za hd tv (smart tv) ti hoces losu/slabu sliku
probavao sam ja... ubacim i free liste ali kakvi... slika je uglavnom losa
uz pokoji izuzetak
uzmes, probas cs, hd kanali milina, sporta koliko hoces
probavao sam ja... ubacim i free liste ali kakvi... slika je uglavnom losa
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
kako to ide ? posto ja nisam u BiH ?dr.van nostrand je napisao/la:sto ce ti to, za hd tv (smart tv) ti hoces losu/slabu sliku
probavao sam ja... ubacim i free liste ali kakvi... slika je uglavnom losauz pokoji izuzetak
- dr.van nostrand
- Kontakt:
cs
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=620" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=620" onclick="window.open(this.href);return false;
legenda reala je napisao/la:jedan TV
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
http://www.servustv.com/cs/Satellite/Ar ... 9577943903" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko ima satelitsku evo i sa običnim reciverom na astri 19,2e ,nekodirano ima tekma u srijedu
.
Ko ima satelitsku evo i sa običnim reciverom na astri 19,2e ,nekodirano ima tekma u srijedu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
jel još neko ima problema sa arenom1, nema je na tv-u vec 2 dana
dal je do ovih poplava ili opet moja kablovska sere (ask ilidza) 
nema potpisa
ako ti je ta arena 1 hd onda je do signala iz Bg,posto kod mene nema nijedne arene u hd formatu dok obicne analogne arene imaju na tv-u.Ja zvao svoju kablovsku kazu prekinut neki link iz Bg.Admir_Sa je napisao/la:jel još neko ima problema sa arenom1, nema je na tv-u vec 2 danadal je do ovih poplava ili opet moja kablovska sere (ask ilidza)