Pito si me za orgumente ja ti ga boldiram a ti opet, i još meni spočitavaš da loše percipiram.geoxx je napisao/la:Tvoj problem je sto lose perpiciras stvari. Ako klub Ronalda nagradi vecom platom koju covjek zasluzuje , ti to shvatas plakanjem za vecom platom. Ronaldo uopste nije plakao oko Zlatne lopte, osim sto je covjek rekao mu nije toliko bitno hoce li je osvojiti vec da mu je bitniji timski uspjeh. Naravno ako osvoji biti ce mu drago. Ako je to plakanje ja ne znam sta je onda Riberyjevo kmecanje tipa " ja zasluzujem nagradu" ili "vec sam kupio vitrinu gdje cu staviti Zlatnu loptu" i slicno. To za sudije ni ja ne opravdavam i po meni je cisto presseravanje.
Kao sto rekoh za trofeje, Ronaldo je tu najmanje kriv. Kriviti covjeka koji je svake sezone najbolji igrac kluba , koji utrpa 50+ golova , podijeli 20+ asistencija, koji je svake sezone i tokom citave sezone u top formi itd je glupost a imas tu drugih faktora koje sam ti gore nabrojao. Ono logika tipa: 10 igraca zakaze, 1 se iskaze i ajmo kriviti ovog jednog.
Iskreno, jos nisam sreo covjeka koji iskljucivo Ronalda smatra krivcem za susu trofeja al' eto, svijet je raznolik.
I ne spominji mi Drogbu Boga ti. Real da je ovih godina imao pola srece koju je Celzi imao u polufinalu i finalu , vec bi davnih dana spakovao Decimu.
Čuj nije plakanje, neće da produži ugovor, koketira sa Manchesterom.
U vezi golova sam odgovorio u predhodnom postu da se ne ponaljam.
U vezi zlatne lopte normalno da ju je ružni više zaslužio druga stvar, što UEFA zna samo za Lesija i Ronalda i što su zlatnu loptu pretvorili u zlatnu kopačku( ko da više golova njegova je, a ne po trofejima, po tom kriteriju veznjak i odbrambeni i golman je nikad neće dobiti).
Ja sam rekao da je Ronaldo sukrivac, zajedno sa perom, trenerima i ostalim preplaćenim zvjezdicama, a ne jedini kako mi pokušavate nametnuti.
Znaš kako kažu sreću treba zaslužiti, a Drogba je svojom igrom i zalaganjem zaslužio itekako, a nije stajao ukopan na protivničkoj polovici i gledao kad će suigrači oduzet loptu nego igro i stopera i organizatora igre a kad je bilo najpotrebnije i egzekutora i to sa 34 na leđima.