rope11 je napisao/la:**** ga vise u taj njegov clanak, svaki kontakt on se drzi za nogu.![]()
Jos taman prebaci, a on se previja na zemlji. Evo ga vratio se, valjda bude sve ok.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Šteta za ovaj slobodnjak...loše je pucao skroz
Edit. Mire izlazi u 73 minuti
Edit. Mire izlazi u 73 minuti
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Evo ga izvadio iz igre. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Njemu bolje odgovaraju slobodnjaci sa 25+ metara. Ovi kratki mu rijetko kad dobro ispadnu.
Jedini "kratki" koji je dao, kojeg se ja sjecam, je onaj protiv Napolija.ZgemboAdislic je napisao/la:Njemu bolje odgovaraju slobodnjaci sa 25+ metara. Ovi kratki mu rijetko kad dobro ispadnu.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Napisete li jos jednom Mali princ u clanku, polupacu vam servere.
Bologna, TorinoVedad87 je napisao/la:Jedini "kratki" koji je dao, kojeg se ja sjecam, je onaj protiv Napolija.ZgemboAdislic je napisao/la:Njemu bolje odgovaraju slobodnjaci sa 25+ metara. Ovi kratki mu rijetko kad dobro ispadnu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:Bologna, TorinoVedad87 je napisao/la:Jedini "kratki" koji je dao, kojeg se ja sjecam, je onaj protiv Napolija.ZgemboAdislic je napisao/la:Njemu bolje odgovaraju slobodnjaci sa 25+ metara. Ovi kratki mu rijetko kad dobro ispadnu.
Ah da, protiv Bologne se sjecam

Mislim da je Torino, snijeg neki žestoko pad'oVedad87 je napisao/la:
Ah da, protiv Bologne se sjecamProtiv Torina i ne baš..sjećam se da je dao Torinu, ali ne iz slobodnjaka.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Aaa jesteVanBasten je napisao/la:Mislim da je Torino, snijeg neki žestoko pad'oVedad87 je napisao/la:
Ah da, protiv Bologne se sjecamProtiv Torina i ne baš..sjećam se da je dao Torinu, ali ne iz slobodnjaka.

Protiv Atalante " onclick="window.open(this.href);return false;VanBasten je napisao/la:Mislim da je Torino, snijeg neki žestoko pad'oVedad87 je napisao/la:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To ti je isto kao što Teletoviću ne odgovaraju slobodna bacanja, preblizu za njega.ZgemboAdislic je napisao/la:Njemu bolje odgovaraju slobodnjaci sa 25+ metara. Ovi kratki mu rijetko kad dobro ispadnu.

Tačno mi je ova tekmaa čejf pokvarila. Cijelo sam vrijeme kont'o da je večeras dok nisam vidio na areni da igraju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta u ponedjeljak navecer je stigao u RIm, pišu vodeći talijanski sportski dnevnici.
Andoni Zubizarreta navodno je stigao u Italiju u društvu Barceloninog direktora zadužnog za pitanja struke Raula Sanllehija kako bi nastavili pregovore s čelnicima Rimskog giganta oko transfera bosanskohercegovačkog internacionalca Miralema Pjanića, koji je svojim partijama uhvatio oko Barceloninih skauta.
Katalonski mediji ističu da će Barcelonini predstavnici u Rimu finalizirati transfer od 40 mil. euri te godisnju platu od 6 mil.
Andoni Zubizarreta navodno je stigao u Italiju u društvu Barceloninog direktora zadužnog za pitanja struke Raula Sanllehija kako bi nastavili pregovore s čelnicima Rimskog giganta oko transfera bosanskohercegovačkog internacionalca Miralema Pjanića, koji je svojim partijama uhvatio oko Barceloninih skauta.
Katalonski mediji ističu da će Barcelonini predstavnici u Rimu finalizirati transfer od 40 mil. euri te godisnju platu od 6 mil.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Izvor je 1.april
inače će Barca pokušati potpisati Gundogana, tako pišu ove Barcine stranice na Faceu ..

baš sam htio napisatihurem je napisao/la:Izvor je 1.april

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Znaci kad ovakva prica bude sljedeci put, a ne bude 1. april, onda treba da vjerujemo?hurem je napisao/la:Izvor je 1.april
tada postoji bar 1% sanse da je istina...a kada je 1.april...tada nema ni 0%ZgemboAdislic je napisao/la:Znaci kad ovakva prica bude sljedeci put, a ne bude 1. april, onda treba da vjerujemo?hurem je napisao/la:Izvor je 1.april
tada postoji bar 1% sanse da je istina...a kada je 1.april...tada nema ni 0%ZgemboAdislic je napisao/la:Znaci kad ovakva prica bude sljedeci put, a ne bude 1. april, onda treba da vjerujemo?hurem je napisao/la:Izvor je 1.april
i DA...da je ovakva vijest napisana mimo 1.aprila...bilo bi to skoro pa gotova stvar...pa pogledaj sadrzinu iste...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.