Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

stokton
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la stokton » 01 apr 2014, 15:00

geoxx je napisao/la:Tvoj problem je sto lose perpiciras stvari. Ako klub Ronalda nagradi vecom platom koju covjek zasluzuje , ti to shvatas plakanjem za vecom platom. Ronaldo uopste nije plakao oko Zlatne lopte, osim sto je covjek rekao mu nije toliko bitno hoce li je osvojiti vec da mu je bitniji timski uspjeh. Naravno ako osvoji biti ce mu drago. Ako je to plakanje ja ne znam sta je onda Riberyjevo kmecanje tipa " ja zasluzujem nagradu" ili "vec sam kupio vitrinu gdje cu staviti Zlatnu loptu" i slicno. To za sudije ni ja ne opravdavam i po meni je cisto presseravanje.
Kao sto rekoh za trofeje, Ronaldo je tu najmanje kriv. Kriviti covjeka koji je svake sezone najbolji igrac kluba , koji utrpa 50+ golova , podijeli 20+ asistencija, koji je svake sezone i tokom citave sezone u top formi itd je glupost a imas tu drugih faktora koje sam ti gore nabrojao. Ono logika tipa: 10 igraca zakaze, 1 se iskaze i ajmo kriviti ovog jednog.
Iskreno, jos nisam sreo covjeka koji iskljucivo Ronalda smatra krivcem za susu trofeja al' eto, svijet je raznolik.
I ne spominji mi Drogbu Boga ti. Real da je ovih godina imao pola srece koju je Celzi imao u polufinalu i finalu , vec bi davnih dana spakovao Decimu.
Pito si me za orgumente ja ti ga boldiram a ti opet, i još meni spočitavaš da loše percipiram.

Čuj nije plakanje, neće da produži ugovor, koketira sa Manchesterom.
U vezi golova sam odgovorio u predhodnom postu da se ne ponaljam.
U vezi zlatne lopte normalno da ju je ružni više zaslužio druga stvar, što UEFA zna samo za Lesija i Ronalda i što su zlatnu loptu pretvorili u zlatnu kopačku( ko da više golova njegova je, a ne po trofejima, po tom kriteriju veznjak i odbrambeni i golman je nikad neće dobiti).

Ja sam rekao da je Ronaldo sukrivac, zajedno sa perom, trenerima i ostalim preplaćenim zvjezdicama, a ne jedini kako mi pokušavate nametnuti.

Znaš kako kažu sreću treba zaslužiti, a Drogba je svojom igrom i zalaganjem zaslužio itekako, a nije stajao ukopan na protivničkoj polovici i gledao kad će suigrači oduzet loptu nego igro i stopera i organizatora igre a kad je bilo najpotrebnije i egzekutora i to sa 34 na leđima.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 apr 2014, 15:27

:lol: Pa nisi ti postavio nikakav argument nego samo cinjenicu da Ronaldo nema trofeje sa Madridom sto znaju i ptice na grani. Trebao si iznijeti argument zasto je on krivac sto nema trofeja, jer mi nije jasno optuzujes covjeka, koji igra u top formi bez ikakvih padova od dolaska, na prvom mjestu kao da je on najveci krivac.
Iskreno, preglupo razmisljas. Ne smije covjek danas ni utrpati 50 golova po sezoni a da to ne ispadne pumpanje vlastite statistike i igranje za sebe. Pa sta treba koji qrac, da utrpa 20 golova po sezoni da bi po tebi to izgledalo igranje za klub i da ne bude pumpanje statistike.
Ti si jos jedan u nizu zatucanih ljudi koji ne shvataju da je Zlatna lopta individualna nagrada i da nema nikakve veze sa timskim uspjehom. Ronaldo, ne da je samo utrpao pregrst golova, nego je jednostavno bio na visem nivou nego Ribery. Ukoliko i neki stoper, veznjak bude igrao na top nivou citavu godinu, bez pada u formi kao Ronaldo naci ce se u razmatranju za Zlatnu loptu. Naravno, dok prodje era Messija i Ronalda.
I uopste nije bilo nikakvog ozbiljnijeg povezivanja sa Manchom, vec klasicne medijske patke. Bilo je pitanje vremena kad ce produziti.
Ti rekao da je Ronaldo najveci krivac sto je glupost. Krivi su svi naravno, on najmanje.
I od mene dosta, vozdra.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 01 apr 2014, 16:06

geoxx je napisao/la::lol: Pa nisi ti postavio nikakav argument nego samo cinjenicu da Ronaldo nema trofeje sa Madridom sto znaju i ptice na grani. Trebao si iznijeti argument zasto je on krivac sto nema trofeja, jer mi nije jasno optuzujes covjeka, koji igra u top formi bez ikakvih padova od dolaska, na prvom mjestu kao da je on najveci krivac.
Iskreno, preglupo razmisljas. Ne smije covjek danas ni utrpati 50 golova po sezoni a da to ne ispadne pumpanje vlastite statistike i igranje za sebe. Pa sta treba koji qrac, da utrpa 20 golova po sezoni da bi po tebi to izgledalo igranje za klub i da ne bude pumpanje statistike.
Ti si jos jedan u nizu zatucanih ljudi koji ne shvataju da je Zlatna lopta individualna nagrada i da nema nikakve veze sa timskim uspjehom. Ronaldo, ne da je samo utrpao pregrst golova, nego je jednostavno bio na visem nivou nego Ribery. Ukoliko i neki stoper, veznjak bude igrao na top nivou citavu godinu, bez pada u formi kao Ronaldo naci ce se u razmatranju za Zlatnu loptu. Naravno, dok prodje era Messija i Ronalda.
I uopste nije bilo nikakvog ozbiljnijeg povezivanja sa Manchom, vec klasicne medijske patke. Bilo je pitanje vremena kad ce produziti.
Ti rekao da je Ronaldo najveci krivac sto je glupost. Krivi su svi naravno, on najmanje.
I od mene dosta, vozdra.
:crazy:
šta napisa i osta živ.
Postavio sam ti više tih argumenata ili činjenica, druga stvar je što slabo kontaš, tu ti ja ne mogu pomoć.
To da je bio na višem nivou od ružnog opet gledaš pod prizmu golova, ali ne mogu ja s tobom raspravljat o očitim stvarima, kad si subjektivan. Da ovaj igra u Madridu drugačije bi percipiro stvari jer vi tzv. navijači sve gledate subjektivno, i ako neko ko navija za isti klub kaže što se kosi sa vašim mišljenjem je glup i pojma nema plus je lobotomac i slične dječije spike

I ovo zadnje što si napisao ne stoji, svi su krivi, a Ronaldo najviše( od igrača)
Ako se nekad osvoje trofeji on će biti najzaslužniji i pisat će se hvalospjevi o njemu, e tako i sad kad nema trofeja mora on biti najodgovorniji, logika i cijena slave.

I eto vozdra i od mene.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 apr 2014, 17:07

I ja sam frustriran nedostatkom trofeja ali kriviti Ronalda... :roll: Jedini krivac je nas vrli Pero koji mu nije doveo nekog ubicu u napadu, pa se moramo oslanjati na Benzemu, zvanog 2/10.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 01 apr 2014, 17:35

stokton je napisao/la:Znaš kako kažu sreću treba zaslužiti
Sreca je zadnji segment, prvo treba imati svoje ljude u sudijskoj komisiji i razno-razna direktna ili indirektna partnerstva sa uefom i fifom pa se tek onda uzdati u srecu. Kad sve ovo postignes onda ces imati srece i to na pretek.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2014, 17:36

Harrison je napisao/la:
Sreca je zadnji segment, prvo treba imati svoje ljude u sudijskoj komisiji i razno-razna direktna ili indirektna partnerstva sa uefom i fifom pa se tek onda uzdati u srecu. Kad sve ovo postignes onda ces imati srece i to na pretek.
damn
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 apr 2014, 17:52

eto i benzema nam opet ne valja, pa dokle vise ljudi :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 01 apr 2014, 18:06

Čuj Ronaldo igra za svoju statistiku. Pa čovjek je napadač i to najbolji na svijetu bez ikakve sumnje. On svoj posao radi najbolje od svih igrača u Madridu, konstantno zabija i zna zabiti i to bolje radi i od Benzeme i Balea. Sasvim normalna stvar je da će se ekipa podrediti svom najboljem igraču jer su veće šanse da Ronaldo zabije nego li neko od drugih igrača.

A što se zvižduka tiče, svako ko ih zasluži treba ih dobiti jer dugo vremena su u Madridu trošili milione i milione na igrače koji su nerijetko znali na terenu izgledati potpuno nezainteresirano.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 01 apr 2014, 18:54

Consigliere je napisao/la:I ja sam frustriran nedostatkom trofeja ali kriviti Ronalda... :roll: Jedini krivac je nas vrli Pero koji mu nije doveo nekog ubicu u napadu, pa se moramo oslanjati na Benzemu, zvanog 2/10.
Nama uvjek nešto fali.
Pa eto imamo Ronalda mašinu za golove.
Sad kad Pero iskešira 100 milja za Costu opet će biti neki problem, jer zapamti da Ronaldo neće nikad prihvatit da bude drugi strijelac kluba, kao što Lessi nije prihvatio pa je prešao u špic a otpapljen je Zlatan, a kasnije Villa poslan na klupu.
Sve su to egoisti koji ne žele da budu drugi.

Zbog toga bi bolje bilo Ronalda poslat u špic a Jesseu dat priliku na krilu sa Baleom, jer je Madridu napad najmanji problem.

@cap17an to je samo moje mišljenje.Da se ne vraćam opet na to, jer sam objasnio u predhodnim postovima.

U drugom dijelu posta si kazao isto što i ja naglašavam da niko nije imun na kritike pa ni najbolji igrač i treba ih malo(malo više) spustiti na zemlju jer puno su se digli, a to ne pokazuju na terenu, barem kad je najpotrebnije.

Sramota je i nije uredu da ovakva ekipa sa ovoliko dobrih igrača ima ovoliko malo trofeja i navijači i simpatizeri imaju svako pravo da ih kritikuju, pa tako i ja, a oni svojim igrama i trofejima nek nam začepe usta simply as that :)

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 01 apr 2014, 19:01

Harrison je napisao/la:
Jes svi se urotili protiv nas :roll:
Niko od velikih klubova se ne treba žalit na suđenje jer u 90 posto slučajeva su njihovi protivnici( manji klubovi) oštećeni. Druga je stvar što uvijek vidimo nepravdu samo kad je naš klub oštećen, ako aludiraš na onu zadnju utakmicu protiv patuljaka, pa više su oni bili oštećeni nego mi.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 apr 2014, 19:22

LenBias je napisao/la:eto i benzema nam opet ne valja, pa dokle vise ljudi :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa covjek se prosuo protiv Barcelone... Mogao ih je poniziti, a na kraju su ih njegovi promasaji vratili u zivot. :oops: Nema konkurenciju, moze fulati sve zivo opet ce igrati.
stokton je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:I ja sam frustriran nedostatkom trofeja ali kriviti Ronalda... :roll: Jedini krivac je nas vrli Pero koji mu nije doveo nekog ubicu u napadu, pa se moramo oslanjati na Benzemu, zvanog 2/10.
Nama uvjek nešto fali.
Pa eto imamo Ronalda mašinu za golove.
Sad kad Pero iskešira 100 milja za Costu opet će biti neki problem, jer zapamti da Ronaldo neće nikad prihvatit da bude drugi strijelac kluba, kao što Lessi nije prihvatio pa je prešao u špic a otpapljen je Zlatan, a kasnije Villa poslan na klupu.
Sve su to egoisti koji ne žele da budu drugi.

Zbog toga bi bolje bilo Ronalda poslat u špic a Jesseu dat priliku na krilu sa Baleom, jer je Madridu napad najmanji problem.
Nama samo fali presjednik sa malo mozga. Cak i prosjecan poznavatelj prilika u Realu je znao da nam je nakon odlaska Higaina potrebnija konkurencija u napadu, i da je mogao dovesti Suareza za 50ak miliona. On je na svoju ruku istresao 100 za igraca koji nama uopste nije bio potreban, a samo zato sto je bio najvruca roba na trzistu. Zbog forsiranja Balea, nama je na klupi sjedio Jese u zivotnoj formi, a sjedio bi i di Maria da se nije prilagodio na novu poziciju u sredini.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 01 apr 2014, 20:06

Ma ne mozes ti nama ugoditi,et i kad smo dobili normalnog trenera ,kojem se pero nije petljao u posao,onda tu nastupi iker i pepe,ne mozes biti pametan,debilizam.

Sami bilda punom parom: http://as.com/videos/2014/03/31/portada ... 06071.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 apr 2014, 20:09

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:eto i benzema nam opet ne valja, pa dokle vise ljudi :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa covjek se prosuo protiv Barcelone... Mogao ih je poniziti, a na kraju su ih njegovi promasaji vratili u zivot. :oops: Nema konkurenciju, moze fulati sve zivo opet ce igrati.
dobra ti je logika pravo, znaci igraci trebaju sve pogoditi, tacnije benzema treba, ne moraju ostali i nije dosta dva gola nego je na toj utakmici trebao imati rukometni ili mozda cak i kosarkaski ucinak?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 apr 2014, 23:09

LenBias je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
dobra ti je logika pravo, znaci igraci trebaju sve pogoditi, tacnije benzema treba, ne moraju ostali i nije dosta dva gola nego je na toj utakmici trebao imati rukometni ili mozda cak i kosarkaski ucinak?

Kakav kosarkaski ucinak? Covjek je imao 8 odlicnih prilika protiv Barcelone i Seville a iskoristio je dvije od kojih je jedna bila poklon od Valdesa. Znaci, u prelomnim utakmicama sezone nije bio na nivou. Ja ne kazem da ima losu sezonu jer to nije istina, ali malo zdrave konkurencije u vrhu napada nam ne bi skodilo. Posebno kad se zna da se imalo sredstava, i da 99% igraca ne bi odbilo poziv sa Bernabeua. Dakle, trebala je volja i malo mozga

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 apr 2014, 23:11

Cap17an je napisao/la:Čuj Ronaldo igra za svoju statistiku. Pa čovjek je napadač i to najbolji na svijetu bez ikakve sumnje. On svoj posao radi najbolje od svih igrača u Madridu, konstantno zabija i zna zabiti i to bolje radi i od Benzeme i Balea. Sasvim normalna stvar je da će se ekipa podrediti svom najboljem igraču jer su veće šanse da Ronaldo zabije nego li neko od drugih igrača.

A što se zvižduka tiče, svako ko ih zasluži treba ih dobiti jer dugo vremena su u Madridu trošili milione i milione na igrače koji su nerijetko znali na terenu izgledati potpuno nezainteresirano.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Gledaj sad što pričaju o suarezu, a kad sam ja rekao da je potreban, pjevali ste pjesmu o nekom sistemu igre :mrgreen:
naprijed rejal

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 apr 2014, 23:14

Cap17an, mi ti se kunemo.

Napokon i od tebe dobar post. :cmok:

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 01 apr 2014, 23:28

Suarez nece doći to je 99% sigurno a taj 1% je ako Pero ponudi joju jednu :D

sutra Benz malo ove političare koji su protiv njega raka u :guz: :salut:
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 apr 2014, 08:37

Consigliere je napisao/la:Kakav kosarkaski ucinak? Covjek je imao 8 odlicnih prilika protiv Barcelone i Seville a iskoristio je dvije od kojih je jedna bila poklon od Valdesa. Znaci, u prelomnim utakmicama sezone nije bio na nivou. Ja ne kazem da ima losu sezonu jer to nije istina, ali malo zdrave konkurencije u vrhu napada nam ne bi skodilo. Posebno kad se zna da se imalo sredstava, i da 99% igraca ne bi odbilo poziv sa Bernabeua. Dakle, trebala je volja i malo mozga
ponavljam, lik je zabio dva komada, DVA KOMADA, i meni je to sasvim dovoljno da nemam obraza da mu ista prigovorim za tu utakmicu, kraj price, tacnije on je jedina osoba kojoj ne mozes prigovoriti na zadnjem klasiku, sevillu nisam ni spomenuo, tu su jednostavno svi losi bili, samo se ronaldo trudio, trcao itd i na kraju sam izgorio od zelje, sto se konkurencije tice apsolutno se slazem da je treba biti ali to treba kupiti nekog malo manje poznatog spanca koji ce biti sretan i jedva cekati da dobije minute da zaigra ali ne nekog radi reda nego pristojnog za male pare sto se sigurno moze naci, ne mora biti nada, talenat itd, provjereno nesto jer mi se ne gleda opet situacija benz i gonzalo gdje su oba van forme a vala ni ova benz i morata gdje ovaj mladi panj veze nema i samo se prica o tome kako je on djete reala, treba dobiti sansu, veliki talenat bla bla a on panjina ona mrtva, znaci provjereno nesto iz klubova ranga osasuna, granada, villareal i slicnih, moze cak i iz strane lige ali da je iz kluba istog takvog ranga, takvu opciju nismo imali i mislim da vrijedi probati jednu sezonu, da, znam da je nemoguce fakticki da se to desi, nije real madrid takav tim i svjestan sam toga ali onako govorim sta bi bilo dobro probati, low risk high reward opcija pa da vidimo i tako na cemu smo, nadam se da sam bio jasan :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 apr 2014, 10:50

I sve u jednoj recenici :lol:

Benz nocas blista, zna se da je dominator u LP. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 apr 2014, 10:52

Steta sto nece Obn prikazivat bas ovu vasu tekmu a ne PSG-Chelsea, no sta je tu je, sretno veceras, moja prognoza 2-0 :kralj:
FC Bayern !!!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.