Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odma bi bacio i album i sve slicice.zlatan.edvin je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je moguce.Sarajlijc@ je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaa jel moguce![]()
![]()
![]()
Nisu svi sretni kao ovaj lik sa promotivnog klipaCartman je napisao/la:Odma bi bacio i album i sve slicice.zlatan.edvin je napisao/la:![]()
Omerbavarac je napisao/la:Zalosno majke mi.Guzonja je napisao/la: Hajde sta si zakmecio pa ne zelim mu smrt.
Neka se povr. tj. odmara.
Dobro za nas.
Hahahahahazlatan.edvin je napisao/la:![]()
To ti je jedan od ovih tzv. "navijaca" BiH (za dnevnicu).Omerbavarac je napisao/la:Plitko razmisljanje.Guzonja je napisao/la:Unaprijed halalim onome koji ga povrijedi.![]()
Zeljeti nekome povredu je van svake pameti pa makar se radilo o najgorem igracu na dunjaluku.
Avdija se gura da bi Tin Sven imao ugovor i minutazu u Hajduku19risha88 je napisao/la:Na stranu sve to,Avdija je pošten momak,svjestan svojih mogućnosti i ne razbacuje se poređenjim s nekim igračima iz top klase kao neki npr... Nadam se da će Avdija poslije SP potpisati dobar ugovor ,od jedno 400-500.000 eura i da riješi sve životne probleme...
Carlo Ancelotti došao po Vršajevića
Strateg tima iz Madrida jutros je kraljevskim avionom sletio u Split kako bi oči u oči razgovarao sa Avdijom oko eventualnog transfera u Real.
Naime, predsjednik Reala je poručio Ancelottiu da se ne vraća u Madrid bez pismenog obećanja Avdije kako će na ljeto doći u Madrid, prenosi Marca.
"Naravno da neće biti lahko, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da dovedemo Avdiju", rekao je Carlo Ancelotti prije polaska u Split.
Sigurno je da neće biti lahko, jer pored Reala interes za Avdijom su iskazali, Manchester United, Milan, Inter i Monaco.
Uspjeli smo kontaktirati Avdiju i on nam je potvrdio: "Tačno je da je Ancelotti stigao radi mene, imali smo već jedan sastanak, ono što je on obećao je stvarno odlično, ali razmisliću još, jer u pregovorima sam sa još nekim klubovima, odluku ću donijeti zajedno sa svojim menadžerom, vidjećemo" kroz smijeh je prokomentarisao ovu prvoaprilsku šalu.
Itekako ima, a to je Ognjen VranjesRios je napisao/la:Mozemo se mi za*ebavati koliko hocemo,ali Avdija bi mogao imati veliku minutazu na SP..Mujdza povrijedjen,ako se i oporavi nece biti u nekoj formi a Safet beskrajno vjeruje Avdiji..Druge alternative i nemamo..
Nadam se da Susic isto tako razmislja. Doduse Ogi igra ljevog stopera a ne desnog bocnog u klubu. A i nema Avdijinu brzinu. Koju je Susic istakao kao bitnu. Doduse ne vidim u cemu je bitna, kad nema zakljucnog udarca ili asistencije kao konacnog produkta ????Virtu4l je napisao/la:Imamo, Ogi je spreman k'o mina.