Kakve veze trofeji imaju s ronaldom,to sto nije osvojio vise trofeja je zahvaljujuci politici kluba ,i pobunama tih legendi koje spominjes.stokton je napisao/la: Kad osvoji par trofeja onda ću promjenit mišljenje, sad za sad su argumenti debelo na mojoj strani.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nije Ronaldo kriv sto nema trofeja. Ronaldo je svoje odradio i vise nego maestralno. To sto ga suigraci nisu bili u stanju pratiti i sto je politika kluba takva kakva jeste nije njegov problem.
@suhi pusti ti **** Saru, sve što sam reko je istina, pa ona sranja klub ga nedovoljno ne podržava, pa mala mu plata, pa evo sad sudije protiv njih, za razliku od istinskih legendi kluba koji nikad nisu plakali ni srali na ovakav način.
A vi nastavite svršavat na plačipičku ko oni takozvani navijači Barce na Lesija, ali barem oni imaju razloga jer im je patuljak izdrkavanje potkrjepio trofejima
PS. to što ima više golova nego utakmica samo potkrepljuje moje argumente, ali šta će sirotan, slaba mu ekipa, nema dobre saigrače pa ne može osvojit trofeje.
Šta bi onda trebo Suarez ili Costa pričat o saigračima
A vi nastavite svršavat na plačipičku ko oni takozvani navijači Barce na Lesija, ali barem oni imaju razloga jer im je patuljak izdrkavanje potkrjepio trofejima

PS. to što ima više golova nego utakmica samo potkrepljuje moje argumente, ali šta će sirotan, slaba mu ekipa, nema dobre saigrače pa ne može osvojit trofeje.

Upravo.suhi je napisao/la:Kakve veze trofeji imaju s ronaldom,to sto nije osvojio vise trofeja je zahvaljujuci politici kluba ,i pobunama tih legendi koje spominjes.stokton je napisao/la: Kad osvoji par trofeja onda ću promjenit mišljenje, sad za sad su argumenti debelo na mojoj strani.
Kako god okreneš ronaldo je donio više dobrog u ekipu nego lošeg, i zviždat' mu mogu samo lobotomizirani licemjeri sa nezahvalnim nakanama.
naprijed rejal
Koji su tvoji argumenti? Da Ronaldo igra za svoju statistiku? I to sto ima vise golova nego nastupa za Real ide tebi u korist u pljuvanju Ronalda?stokton je napisao/la:@suhi pusti ti **** Saru, sve što sam reko je istina, pa ona sranja klub ga nedovoljno ne podržava, pa mala mu plata, pa evo sad sudije protiv njih, za razliku od istinskih legendi kluba koji nikad nisu plakali ni srali na ovakav način.

Pišanje u vjetar.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
stokton je napisao/la:@suhi pusti ti **** Saru, sve što sam reko je istina, pa ona sranja klub ga nedovoljno ne podržava, pa mala mu plata, pa evo sad sudije protiv njih, za razliku od istinskih legendi kluba koji nikad nisu plakali ni srali na ovakav način.
Jedini igraci na koje sam ja svrsavao su ovi na mom avataru.
Legende su radile mnogo gore,zasto bi pustio saru,Iker da se ponio ko prava legenda odavno bi vec bio na golu,mou bi i dalje bio trener ,imali bi savrseno uigranu ekipu ,vjerovatno bi i prosle godine osvojili nesto,a ove bi do sad osigurali ligu.
Iker je tu ispao veca picka od ronalda ,ako ga uopste i mozes nazvati pickom,mislim na ronalda.
Ronaldo je najveci profesionalac kojeg je nogomet ikad vidio,dok su se tvoje legende popisale na status "legende" jednim potezom ,i oni su ti koji su se pravili da su veci od kluba a ne ronaldo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Slažem se sa suhim. Čak se slažem i sa njegovim svršavanjem na ezila, koliko god to homo zvučalo

naprijed rejal
Ja sam svoje mišljenje iznjeo argumentovano, a vi nastavite drkat na manekena, i proklinjat Saru, Peru, Ikera i ostale neprijatelje što nisu nalickanom omogućili par trofeja.suhi je napisao/la:stokton je napisao/la:@suhi pusti ti **** Saru, sve što sam reko je istina, pa ona sranja klub ga nedovoljno ne podržava, pa mala mu plata, pa evo sad sudije protiv njih, za razliku od istinskih legendi kluba koji nikad nisu plakali ni srali na ovakav način.
Jedini igraci na koje sam ja svrsavao su ovi na mom avataru.
Legende su radile mnogo gore,zasto bi pustio saru,Iker da se ponio ko prava legenda odavno bi vec bio na golu,mou bi i dalje bio trener ,imali bi savrseno uigranu ekipu ,vjerovatno bi i prosle godine osvojili nesto,a ove bi do sad osigurali ligu.
Iker je tu ispao veca picka od ronalda ,ako ga uopste i mozes nazvati pickom,mislim na ronalda.
Ronaldo je najveci profesionalac kojeg je nogomet ikad vidio,dok su se tvoje legende popisale na status "legende" jednim potezom ,i oni su ti koji su se pravili da su veci od kluba a ne ronaldo.
Ps. Sveti i Madridist su u jednoj raspravi prije mjesec dva branili zdušno Peru zbog politike kluba, a sad tu istu napadaju, toga se dobro sjećam jer sam sa @Suhi kritikovao tu istu.
Uživajte toliko od mene da vam više ne kvarim idilu
daj ba covjece ti kritikujes lika koji je fakticki odigrao skoro sve utakmice i zabio vise golova nego sto je odigrao tih utakmica, saberi se malo, udahni, razmisli, popij vode, kocka secera i tako te stvati, nije normalno to sto radis
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ali ja jos nisam vidio nikakve argumente? Kakve si ti to argumente iznjeo? Ja sam samo procitao tezu kako Ronaldo igra za statistiku i igra za sebe koju tek teba potkrijepiti argumentima. Dakle, prosvijetli nas.
Inace, mislim da bi posljedice suse trofeja mogao potraziti negdje drugdje. Npr. mozda u drugim igracima, politici kluba koji trenere mjenjaju ko carape, kao i sto se u Ronaldovo vrijeme Barci potrefila najbolja generacija u historiji nogometa. A ne u Ronaldu koji je kao sto rekoh svoje vrijeme u Madridu odradio perfektno.
Inace, mislim da bi posljedice suse trofeja mogao potraziti negdje drugdje. Npr. mozda u drugim igracima, politici kluba koji trenere mjenjaju ko carape, kao i sto se u Ronaldovo vrijeme Barci potrefila najbolja generacija u historiji nogometa. A ne u Ronaldu koji je kao sto rekoh svoje vrijeme u Madridu odradio perfektno.
pa argument je taj sto ronaldo puno zabija, treba manje golova davat

Al fkt tako ispada.LenBias je napisao/la:pa argument je taj sto ronaldo puno zabija, treba manje golova davat![]()
![]()
![]()

Velicina njegova je sto je nesposoban da izjednaci na 4:4 kao sto je to Mesi uradio na 2:2 (bez penala) na SB.geoxx je napisao/la:Al fkt tako ispada.LenBias je napisao/la:pa argument je taj sto ronaldo puno zabija, treba manje golova davat![]()
![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Odgovoriću tebi jer me nisi napao da sam lobotomac, neprijatelj i ostala dječija sranja i fore da ispaneš faca na forumu.geoxx je napisao/la:Ali ja jos nisam vidio nikakve argumente? Kakve si ti to argumente iznjeo? Ja sam samo procitao tezu kako Ronaldo igra za statistiku i igra za sebe koju tek teba potkrijepiti argumentima. Dakle, prosvijetli nas.
Sva je priča počela tako što sam rekao da su navijači u pravu što mu zvižde. Onda se osulo drvlje i kamenje po njima jer ko su oni obični smrtnici( ineče zbok kojih se i igra nogomet, a da ih nema ne bi bilo ni ovih zvjezdica) da se usude zviždati SVETOM Ronaldu.
Zar nije Ronaldo plakao da ga uprava dovoljno ne podržava, da mu je mala plata, da su mu sudije krive, da treba dobiti zlatnu loptu itd itd,

Zar nema dječije reakcije kada mu saigrač ne doda loptu ili ne daj bože da izvede slobodnjek mjesto njega. Znam sve su to male stvari, ali stvari u kojima se ogleda njegova sebičnost.
A kada pričamo o pravim argumentima to su trofeji koje Ronaldo sa Madridom nema. Mi možemo do sutra naglabat kako i zašto, ali činjenice su da ih nema.
Vidim krivi se Barca koja je imala dream team, ali nije li Madrid ispado od Liona, Bayerna i Dortmunda u LP.
Krivi se pogrešna politika kluba sa čim se potpuno slažem, ali niko me ne može uvjerit da Real ima lošu ekipu( da Ronado nema nedovoljno dobre saigrače) da bi se osvojila LP.
Drogba je maltene sam doveo Chelsea do LP, pogledaj njegove saigrače onda i Ronaldove i zapitaj se.
Vi današnji simpatizeri bolujete od američkog sindroma gdje se igrači stavljaju ispred kluba( npr Lebron, Durant itd) a ja to neću nikad prihvatiti.
Vjerovatno ćeš mi sada odgovoriti što i na predhodni post ali naglašavam trofeji su jedino mjerilo uspjeha
Okej to sve, ali meni nikako nije jasno kako si uspio da povežeš ronaldove golove sa lošom politikom kluba koju @madridist i ja branimo

naprijed rejal
Pogrešno si zaključio, ja sam @suhi odgovorio da njegovi silni golovi potvrđuju moje argumente, ali vidim sad da nisam do kraja napisao, pa da dovršim: da Ronaldo ima dobre suigrače koji ga pitaju loptama, jer da nema racku bi toliko golova dao, plus ima za razliku od patuljka puno manji broj asistencija što potvrđuje moj drugi argument da je sebičan i da gleda svoju statistiku.Sveti je napisao/la:Okej to sve, ali meni nikako nije jasno kako si uspio da povežeš ronaldove golove sa lošom politikom kluba koju @madridist i ja branimo![]()
Ja te opet pitam, kakve to veze ima sa lošom politikom kluba koju @madridist i ja branimo pa sad napadamo? Jer ovako si to spretno sročio:
stokton je napisao/la:
Ps. Sveti i Madridist su u jednoj raspravi prije mjesec dva branili zdušno Peru zbog politike kluba, a sad tu istu napadaju, toga se dobro sjećam jer sam sa @Suhi kritikovao tu istu.
Uživajte toliko od mene da vam više ne kvarim idilu
naprijed rejal
Tvoj problem je sto lose perpiciras stvari. Ako klub Ronalda nagradi vecom platom koju covjek zasluzuje , ti to shvatas plakanjem za vecom platom. Ronaldo uopste nije plakao oko Zlatne lopte, osim sto je covjek rekao mu nije toliko bitno hoce li je osvojiti vec da mu je bitniji timski uspjeh. Naravno ako osvoji biti ce mu drago. Ako je to plakanje ja ne znam sta je onda Riberyjevo kmecanje tipa " ja zasluzujem nagradu" ili "vec sam kupio vitrinu gdje cu staviti Zlatnu loptu" i slicno. To za sudije ni ja ne opravdavam i po meni je cisto presseravanje.
Kao sto rekoh za trofeje, Ronaldo je tu najmanje kriv. Kriviti covjeka koji je svake sezone najbolji igrac kluba , koji utrpa 50+ golova , podijeli 20+ asistencija, koji je svake sezone i tokom citave sezone u top formi itd je glupost a imas tu drugih faktora koje sam ti gore nabrojao. Ono logika tipa: 10 igraca zakaze, 1 se iskaze i ajmo kriviti ovog jednog.
Iskreno, jos nisam sreo covjeka koji iskljucivo Ronalda smatra krivcem za susu trofeja al' eto, svijet je raznolik.
I ne spominji mi Drogbu Boga ti. Real da je ovih godina imao pola srece koju je Celzi imao u polufinalu i finalu , vec bi davnih dana spakovao Decimu.
Kao sto rekoh za trofeje, Ronaldo je tu najmanje kriv. Kriviti covjeka koji je svake sezone najbolji igrac kluba , koji utrpa 50+ golova , podijeli 20+ asistencija, koji je svake sezone i tokom citave sezone u top formi itd je glupost a imas tu drugih faktora koje sam ti gore nabrojao. Ono logika tipa: 10 igraca zakaze, 1 se iskaze i ajmo kriviti ovog jednog.
Iskreno, jos nisam sreo covjeka koji iskljucivo Ronalda smatra krivcem za susu trofeja al' eto, svijet je raznolik.
I ne spominji mi Drogbu Boga ti. Real da je ovih godina imao pola srece koju je Celzi imao u polufinalu i finalu , vec bi davnih dana spakovao Decimu.
ali covjek bez ikakvog pardona bum odma na ronalda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.