Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Randolph 18,5 OVER
Denver je ekipa koja dosta poena prima sa centarskih pozicija, pogotovo sa pozicije krilnog centra, nocas ce imati tezak zadatak jer ima gostuje ekipa koja je jedna od najjacih na toj poziciji, Randolph je u dva odigrana meca ove sezone postizao 20 i 25 poena i ocigledno je da ga Faried ne moze cuvati, Randolph je snazniji a ima i prednost u visini koju bi trebao iskoristiti i nocas i postici svojih 20-ak poena
Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu
Utah - New York Kp2
NY je sinocnom pobjedom u gostima kod Golden State ostao i dalje u igri za PO i trenutno sa Atlantom imaju isti broj pobjeda (31), nocas gostuju kod Utah koja odavno nema sanse za doigravanje i ovdje bi trebalo ocekivati pobjedu NY koji ima kvalitetniju ekipu, trebao bi se i probudti Carmelo koji je sinoc uprkos pobjedi NY odigrao za njega veoma los mec sa 19 poena
Sretno :ugeek:
Denver je ekipa koja dosta poena prima sa centarskih pozicija, pogotovo sa pozicije krilnog centra, nocas ce imati tezak zadatak jer ima gostuje ekipa koja je jedna od najjacih na toj poziciji, Randolph je u dva odigrana meca ove sezone postizao 20 i 25 poena i ocigledno je da ga Faried ne moze cuvati, Randolph je snazniji a ima i prednost u visini koju bi trebao iskoristiti i nocas i postici svojih 20-ak poena
Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu
Utah - New York Kp2
NY je sinocnom pobjedom u gostima kod Golden State ostao i dalje u igri za PO i trenutno sa Atlantom imaju isti broj pobjeda (31), nocas gostuju kod Utah koja odavno nema sanse za doigravanje i ovdje bi trebalo ocekivati pobjedu NY koji ima kvalitetniju ekipu, trebao bi se i probudti Carmelo koji je sinoc uprkos pobjedi NY odigrao za njega veoma los mec sa 19 poena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nemaju veze jedan s drugimLloriS je napisao/la:Martin 18,5 OVER

bas nikakve, da moze ici preko ok, ali si totalno pogrijesio u izjavi, svjesno ili ne :!!!:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Kako nema veze ?dr.van nostrand je napisao/la:Nemaju veze jedan s drugimLloriS je napisao/la:Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu![]()
bas nikakve, da moze ici preko ok, ali si totalno pogrijesio u izjavi, svjesno ili ne :!!!:

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Za neizvjesnost ok, ali Martin i Griffin...
pa opasniji su suteri LAC od griffina koji potrosi ogroman broj lopti, eto jedino sto je Minn. u obrucu tanka pa bi to mogao Blake iskoristit.
Martin ce opalit svoj broj lopti, zaustavit ce ga tesko ko, mozda bi mogao donekle Barnes, ko zna, mozda mu bas on bude matchup
pa opasniji su suteri LAC od griffina koji potrosi ogroman broj lopti, eto jedino sto je Minn. u obrucu tanka pa bi to mogao Blake iskoristit.
Martin ce opalit svoj broj lopti, zaustavit ce ga tesko ko, mozda bi mogao donekle Barnes, ko zna, mozda mu bas on bude matchup

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
jedan par iz Maxbeta :
R.RUBIO (9,5) - MANJE
Ne ocekujem da ce se Rubio naigrati pored Chrisa Paula, koji slovi kao jedan od najboljih obrambenih igraca na svojoj poziciji.Oporavio je se i Peković, tu su Love i Martin, veliki potrosaci lopti a pored njih tu je i Brewer koji ce također uzeti nekoliko suteva, najcesce iz kontre.U prva dva meca koje su igrali protiv Clippersa ove sezone nije dosao ni blizu 10 poena, u jednoj je ubacio 5 a jednu je zavrsio bez poena, a u te 2 utakmice uzeo je samo 10 suteva uz 2 ubacena iz igre.Ocekujem da ponajprije asistira, kao sto je radio u tim utakmicama....
sretno
R.RUBIO (9,5) - MANJE
Ne ocekujem da ce se Rubio naigrati pored Chrisa Paula, koji slovi kao jedan od najboljih obrambenih igraca na svojoj poziciji.Oporavio je se i Peković, tu su Love i Martin, veliki potrosaci lopti a pored njih tu je i Brewer koji ce također uzeti nekoliko suteva, najcesce iz kontre.U prva dva meca koje su igrali protiv Clippersa ove sezone nije dosao ni blizu 10 poena, u jednoj je ubacio 5 a jednu je zavrsio bez poena, a u te 2 utakmice uzeo je samo 10 suteva uz 2 ubacena iz igre.Ocekujem da ponajprije asistira, kao sto je radio u tim utakmicama....
sretno

Upravo tako Steven, znam sta sam napisaoSTEVEN je napisao/la:Kako nema veze ?dr.van nostrand je napisao/la:Nemaju veze jedan s drugimLloriS je napisao/la:Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu![]()
bas nikakve, da moze ici preko ok, ali si totalno pogrijesio u izjavi, svjesno ili ne :!!!:Covjek pretpostavlja da ce izostankom Griffina biti neizvjesnija utakmica, tj nece biti BO. Samim tim to znaci dodatne minute za Martina. Barem sam ja tako skontao

ovaj Bosh preko 14 ili L.James (Miami) preko 27,5 ovaj prvi mi suhveli pravo iako je mala granica i toronto los pod kosem
, takodjer vidim niko ne spominje J.Noah (Chicago) (13,5) preko, sinoc im je dao tacno 13 i prosao jer je bio u na 12
mogao bi on opet veceras ladno i do pol. protiv bostona...

Evo jos jedan moj:
Smith 15,5 OVER Zadnjih par utakmica ide preko i sut ga sluzi veoma dobro
Cousins 22,5 OVER U dosadasnja 3 meca dva puta je isao preko ove granice
Love 26,5 OVER Ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena u Premier je kvota 2.00 na OVER
James 26,5 OVER Miami ce imati tezak mec sa Torontom i u nedostatku Wade on bi morao uzeti vise suteva
Smith 15,5 OVER Zadnjih par utakmica ide preko i sut ga sluzi veoma dobro
Cousins 22,5 OVER U dosadasnja 3 meca dva puta je isao preko ove granice
Love 26,5 OVER Ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena u Premier je kvota 2.00 na OVER
James 26,5 OVER Miami ce imati tezak mec sa Torontom i u nedostatku Wade on bi morao uzeti vise suteva
ahahahahaahahahramos4 je napisao/la:
e svaka cast

BHF Bosanska Krajina!
Zestoka ludnica oko ovih golova al na moju srecu zavrsi prolazomapocalyps je napisao/la:ahahahahaahahahramos4 je napisao/la:
e svaka cast

apocalyps je napisao/la:ahahahahaahahahramos4 je napisao/la:
e svaka cast
buraz,prepisao sam i dobio..hvala ti

Cestitam prijatelju Drago mi je da si dobio.bumbe je napisao/la:apocalyps je napisao/la:ahahahahaahahahramos4 je napisao/la:
e svaka cast
buraz,prepisao sam i dobio..hvala ti

Nema na cemu i drugi put. Tu smo da pokusamo pomoci jedni drugima.
Najsladji dobitak,doktorski odigrano nema sta.ramos4 je napisao/la:
Zestoka ludnica oko ovih golova al na moju srecu zavrsi prolazom
BHF Bosanska Krajina!
Vidim nekima se igra snooker pa evo neki tipovi u izostanku @bevande
Delu - Jones 1 @ 1.33
Pengfei - Wilson over 7.5 @ 1.73
Selt - Day over 7.5 @ 1.77
Maflin - Trump over 7.5 @ 2.0
Pobjednik nekako nije zahvalno prognozirati ali ako nemate ove overe u ponudi mozete probati sa:
Ebdon - Robertson 1 @ 1.60
Selt - Day 2 @ 1.50
Pengfei - Wilson 1 @ 1.80

Delu - Jones 1 @ 1.33
Pengfei - Wilson over 7.5 @ 1.73
Selt - Day over 7.5 @ 1.77
Maflin - Trump over 7.5 @ 2.0
Pobjednik nekako nije zahvalno prognozirati ali ako nemate ove overe u ponudi mozete probati sa:
Ebdon - Robertson 1 @ 1.60
Selt - Day 2 @ 1.50
Pengfei - Wilson 1 @ 1.80
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
LloriS je napisao/la:Randolph 18,5 OVER
Martin 18,5 OVER
Utah - New York Kp2
nije neka analiza bila jer nesto mi bi beze vazda isto pisati ovaj los pod kosem, ovog nemabob je napisao/la:ovaj Bosh preko 14 ili L.James (Miami) preko 27,5 ovaj prvi mi suhveli pravo iako je mala granica i toronto los pod kosem, takodjer vidim niko ne spominje J.Noah (Chicago) (13,5) preko, sinoc im je dao tacno 13 i prosao jer je bio u na 12
mogao bi on opet veceras ladno i do pol. protiv bostona...

Smrdljivi Betis i prelazHeller je napisao/la:Betis-Malaga 1 2.15
Betis se bori za opstanak mada nisu u nekoj formi mislim da mogu do 3 boda ovdje jer ni Malagfa nije u nekoj bogzna formi i jedni i drugi imaju povreda al mislim da bi ovo moglo doći, onako po osjećaju.
Utah-Knicks 2 1.6
Knicksima ova pobjeda treba jer se bore za PO, nemam nista pametnije za reć![]()
C. Paul 20,5 over 1.85
Nema Griffina večeras najvjerovatnije pa će vjerovatno preuzet´ dio odgovornosti. Prethodna utakmica 30 poena, 31, 2, 14, 28, a protiv Minesote učinak je 19, 20, 21, 19, 19, tako da mu Minesota očigledno odgovara, a može uzet dva šuta koja bi Griffin uzeo i preći granicu.

Počinjem od danas pratiti svoj skor
2/3
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
meni je nekako Barca - Atletico Madrid preko zutih zicer, ok ne moze se reci zicer jer je to lutrija al mislim da bi trebalo biti dosta startova, samo na Mesiju ocekujem dva zuta
, granica je 4,5 ...

Poklon desetljeca stize i NBA
Harden 25,5 više wwin
Hoston bez Howarda i Beverlija ide Netsima,zadnje protiv Clippsa 33 poena,takodjer nisu igrala spomenuta dvojica,ne znam cemu ovako mala granica na Jamesa,pa tamo ga nema ko doslovno cuvati,u ostalim klad je granica 27,5.....................
Harden 25,5 više wwin
Hoston bez Howarda i Beverlija ide Netsima,zadnje protiv Clippsa 33 poena,takodjer nisu igrala spomenuta dvojica,ne znam cemu ovako mala granica na Jamesa,pa tamo ga nema ko doslovno cuvati,u ostalim klad je granica 27,5.....................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.