Olimpik Sarajevo
-
meme pitar
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
E baš bih volio Gracića da malo porazgovaramo. Raspored Olimpica do kraja sezone je :
Vitez_olimpic; Olimpic-Zeljo: Radnik BJ-Olimpic;Olimpic Zrinjski;Slavija-Olimpic; Olimpic -Široki;
Znači Olimpik kroji tabelu- ko ispada uz Leotar i ko je prvak. Olimpik Sastavom može pobjediti sviju( nisu izgubili od Širokog ni od Želje u gostima, pukli su Širokog sad u kupu kući, a Željo primio 3 komada) ALI dali će Zeba i društvo zapeti protiv Želje, a ako zapnu protiv želje glupo je ne zapeti protiv Širokog i Zrinjskog. Na Otoci će sigurno biti 10.000 ljudi u zadnjem kolu. Zbog svega ovog jedva čekam, da vidim Zebu, Smajića, Torlaka, Rizvanovića, Muharemovića i klapu u tim utakmicama.
Vitez_olimpic; Olimpic-Zeljo: Radnik BJ-Olimpic;Olimpic Zrinjski;Slavija-Olimpic; Olimpic -Široki;
Znači Olimpik kroji tabelu- ko ispada uz Leotar i ko je prvak. Olimpik Sastavom može pobjediti sviju( nisu izgubili od Širokog ni od Želje u gostima, pukli su Širokog sad u kupu kući, a Željo primio 3 komada) ALI dali će Zeba i društvo zapeti protiv Želje, a ako zapnu protiv želje glupo je ne zapeti protiv Širokog i Zrinjskog. Na Otoci će sigurno biti 10.000 ljudi u zadnjem kolu. Zbog svega ovog jedva čekam, da vidim Zebu, Smajića, Torlaka, Rizvanovića, Muharemovića i klapu u tim utakmicama.
meme pitar je napisao/la:E baš bih volio Gracića da malo porazgovaramo. Raspored Olimpica do kraja sezone je :
E moj Meme. Šta imaju oni zapeti. Dug Želji nije plaćen, znači fiks 2.
Da m je znat, gdje ce stat 10.000 na Otoku. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jarane,pa ne može svako da RAZGOVARA sa našim predsjednikom. kraljmeme pitar je napisao/la:E baš bih volio Gracića da malo porazgovaramo. Raspored Olimpica do kraja sezone je :
irh je napisao/la:meme pitar je napisao/la:E baš bih volio Gracića da malo porazgovaramo. Raspored Olimpica do kraja sezone je :
Čovjek i dalje lupeta a zamalo ban da dobije.Šta su rekli ovima u savezu,nećemo platiti dug nego ćemo dati tri boda bez borbe Želji.A ovi na to,dobro nema problema.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovima u savezu su donijeli sporazum o odgodi plaćanja njanjanjaMancini je napisao/la:Čovjek i dalje lupeta a zamalo ban da dobije.Šta su rekli ovima u savezu,nećemo platiti dug nego ćemo dati tri boda bez borbe Želji.A ovi na to,dobro nema problema.
I ti si na rubu bana koliko ja vidim. Čovjek je svima zaprijetio. Ti dijeliš uvrede ne bi li ti ko odgovorio pa da cmizdriš administratoru. Ti ljudima govoriš da su glupi i nazivaš ih pogrdnim imenima. Umjesto toga prihvati neke istinite stvari i ne kukaj stalno.
Pa nije administrator zaposlen u Olimpiku da tebe i taj klub brani. Valjda je forum za to da se čuju različita mišljenja i informacije. Šta plačeš više kao curica.
Zadnja izmjena: irh, dana/u 31 mar 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo ti opleti a ja se ne želim raspravljati više.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Završena priča, najbolje tako.Mancini je napisao/la:Samo ti opleti a ja se ne želim raspravljati više.
Do zadnje marke je sve placeno.Ne lupaj,ovdje stvarno nisi dobrodosao.Hvataj se posla nas zaobidji.irh je napisao/la:Ovima u savezu su donijeli sporazum o odgodi plaćanja njanjanjaMancini je napisao/la:Čovjek i dalje lupeta a zamalo ban da dobije.Šta su rekli ovima u savezu,nećemo platiti dug nego ćemo dati tri boda bez borbe Želji.A ovi na to,dobro nema problema.
O evo i Lupusa velikog pitara. Po ranijim postovima 
pabizo je napisao/la:irh je napisao/la:meme pitar je napisao/la:E baš bih volio Gracića da malo porazgovaramo. Raspored Olimpica do kraja sezone je :
EH,bas nas neka nervoza uzela ko ce biti prvi a ko ispada.Mnogi nas zaduzili pa imamo obaveza ljubav
Irh tralala
I to ce izgleda podobro oparitii....
Eto izgleda da necemo imati problema sto se tice Borca, da nam hoce jos oboriti Sirokobrijezane pomogli bi nam puno. Prija nama cinjenica da ce se Zrinjski, Sarajevo i Siroki izmoriti sad uz kup, posebno Siroki i Zrinjski ovog vikenda imaju dvoboj bas nakon kupa. A mi vise ne smijemo prosipati ni jdan bod.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma ja sam ovu sezonu iskreno halalio.Onim mutavim nastupom protiv Veleza i jos mutavijim protiv Travnika je svaka ambicija o evropi sahranjena.Razumijem ja i druge koji se nadaju,uvijek treba biti optimista ali su zaista zabrljali sve.Prije ove dvije utakmice su takodje imali i tekmu protiv Obarske kad su kola krenula nizbrdo.Mokroguz je napisao/la:Eto izgleda da necemo imati problema sto se tice Borca, da nam hoce jos oboriti Sirokobrijezane pomogli bi nam puno. Prija nama cinjenica da ce se Zrinjski, Sarajevo i Siroki izmoriti sad uz kup, posebno Siroki i Zrinjski ovog vikenda imaju dvoboj bas nakon kupa. A mi vise ne smijemo prosipati ni jdan bod.
Treba privesti jos ovih par kola kraju i napraviti jednu opseznu analizu za ovu sezonu.Sto se tice samog igrackog kadra lijep fond igraca je doveden i pozitivna stvar u svemu ovome je da ce im ovo vrijeme dobro doci da se uklope uz nadu da za narednu sezonu ne dovedemo novih 12 igraca.
Od narednih susreta ocekujem neizvjesne zavrsnice sa Sirokim i Zrinjskim kao i najezdu manijaka i pitara kada bude susret sa Hercegovcima.Kad se bude protiv Zelje igralo,ovu temu treba zakljucati dijelom zbog pojedinih navijaca Zelje a drugim dijelom zbog pojedinih navijaca Sarajeva koji ce do tada razviti vjerovatno neku teoriju zavjere i nekom prebijanju bodova
Dolaze nam tri kandidata za titulu i vjerujem da cemo nekom pokvariti planove i da u neku ruku ove godine odlucujemo pobjednika.Koga god da pobjedimo ili od koga kod da izgubimo od navijaca drugih klubova koji pretenduju na vrh bit cemo proglaseni placenicima i papcima,uz lijep asortiman nekih teorija.Tezak period je pred nama
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Neka lupusa i dobro dosao!irh je napisao/la:O evo i Lupusa velikog pitara. Po ranijim postovima
Nije jedini koji osim Olimpika simpatise i neki drugi klub.To je dobar nagovjestaj da sve vise ljudi prati Olimpik.Na pocetku je bio samo herbion,balic,legendarni pabizo i jos 1-2 osobe a vremenom se siri taj broj i sad vec imamo fin broj simpatizera kao i ovdje na temi forumasa koji ucestvuju u raspravi i to je jedan dobar trend.
Realno gledajuci i tebi licno je nesto interesantno u cijeloj ovoj prici oko Olimpika jer si mi nesto precesto na temi za jednu ravnodusnu osobu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Upravo si mu izbio i zadnji argument iz ruke,jest da je taj argument temeljio na lazi al et nace on vec nesto drugo da bi sirio propagandu protiv Olimpika.Nego u vezi Gojka,jel istina da je cifra oko 500-750 000 funtialeksandar_veliki je napisao/la: Placena i zadnja marka i ne vidim smisao sirenja lazi na forumu. Mogu razumjeti da neko ne zna, pa pita, ali ovako tvrditi, a ne znati, e to vec ne razumijem. Uglavnom, Zeljo se opario, Guso dobio lovu, Olimpic ce se od Gojaka dobro opariti.
@arhimed jeste!
Arsenal, ManCity, Stoke, PSV i Ajax su jako zainteresovani, posebno Englezi, ili barem tako javljaju neki stranci.
Ako je istina, onda Englezima 750.000 nije nista. Sad samo cekamo da se oni medjusobno hrvaju za cijenu, znas; jedan nudi 750, drugi 1 mil, treci 1.250 mil, itd. dok jedan posalje neku ponudu a drugi odustanu. A Gracic ne smije dizati cijenu licno nakon 750.000, inace ce biti ovdje sta je bilo sa Subasicem.
Bice super aBd!
Nego sto se tice ekipe:
Bilo je tu mnogo prosutih bodova, cini mi se imali smo jedno 18 bodova kojih nismo uzeli na osnovu kvaliteta nas i protivnika, onda se sjetim da su i drugi protiv nas kiksali tako da smanjim taj saldo na mozda 12 bodova. Ali i u tom slucaju, ni ovi top 4 nemaju mnogo vise od nas(koliko su tek oni prosuli ako smo mi najgori od top 5?), ova liga je u banani i zato je tako zanimljiva, inace bi vec trebala titula i Evropa biti odlucena svima a da je jedino kup neizvjesan. Bas zbog toga ocekujem da mozemo do cetvrtog mjesta prije kraja sezone, i da ce nam to biti dovoljno jer mislim da ce Siroki uzeti kup dok vec izgleda da ce uhvatiti i jednu od prvih tri pozicija na tabeli, pa onda naravno cetvrti ide i u Evropi zbog toga.
I bas kako kazes za transfere, mi jednostavno ne smijemo prevrnuti kadar naglo cim se zavrsi sezona, imamo sad fantasticne sanse da prodamo Gojaka za jako dobre pare i zakovamo kadar i plate igracima, mislim da je i vrijeme da Hamzic napreduje jer i ima ponuda za njega a mi imamo jako dobrih rezervnih golmana u Husicu i Lakotu.
Ali mislim da ce i Husic sigurno biti posmatran od vecih klubova, znam da je isao na probu u Schalke, zato valja napraviti jedan spisak golmana kojih bi imali na umu u slucaju da nam ode i Hamzic i Husic uskoro pa da nebi ostali bez rezervnih golmana ili glavnog golmana.
Inace mislim da je sasvim opravdano dovesti najmanje troje igraca na ljeto ako prodamo nekoliko do tada(eto i Dulja ode, i neka stranica pisala da mozda i Pandza ide u FKS, onda naravno valja popuniti rupe koje ostanu).
Moze ekipa pobijediti koga god ako imaju jaku zelju da pobijede, to znam sigurno.
Ako je istina, onda Englezima 750.000 nije nista. Sad samo cekamo da se oni medjusobno hrvaju za cijenu, znas; jedan nudi 750, drugi 1 mil, treci 1.250 mil, itd. dok jedan posalje neku ponudu a drugi odustanu. A Gracic ne smije dizati cijenu licno nakon 750.000, inace ce biti ovdje sta je bilo sa Subasicem.
Nego sto se tice ekipe:
Bilo je tu mnogo prosutih bodova, cini mi se imali smo jedno 18 bodova kojih nismo uzeli na osnovu kvaliteta nas i protivnika, onda se sjetim da su i drugi protiv nas kiksali tako da smanjim taj saldo na mozda 12 bodova. Ali i u tom slucaju, ni ovi top 4 nemaju mnogo vise od nas(koliko su tek oni prosuli ako smo mi najgori od top 5?), ova liga je u banani i zato je tako zanimljiva, inace bi vec trebala titula i Evropa biti odlucena svima a da je jedino kup neizvjesan. Bas zbog toga ocekujem da mozemo do cetvrtog mjesta prije kraja sezone, i da ce nam to biti dovoljno jer mislim da ce Siroki uzeti kup dok vec izgleda da ce uhvatiti i jednu od prvih tri pozicija na tabeli, pa onda naravno cetvrti ide i u Evropi zbog toga.
I bas kako kazes za transfere, mi jednostavno ne smijemo prevrnuti kadar naglo cim se zavrsi sezona, imamo sad fantasticne sanse da prodamo Gojaka za jako dobre pare i zakovamo kadar i plate igracima, mislim da je i vrijeme da Hamzic napreduje jer i ima ponuda za njega a mi imamo jako dobrih rezervnih golmana u Husicu i Lakotu.
Ali mislim da ce i Husic sigurno biti posmatran od vecih klubova, znam da je isao na probu u Schalke, zato valja napraviti jedan spisak golmana kojih bi imali na umu u slucaju da nam ode i Hamzic i Husic uskoro pa da nebi ostali bez rezervnih golmana ili glavnog golmana.
Inace mislim da je sasvim opravdano dovesti najmanje troje igraca na ljeto ako prodamo nekoliko do tada(eto i Dulja ode, i neka stranica pisala da mozda i Pandza ide u FKS, onda naravno valja popuniti rupe koje ostanu).
Moze ekipa pobijediti koga god ako imaju jaku zelju da pobijede, to znam sigurno.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 02 apr 2014, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da nam je odbrambeni red se dobro sklopio sad, na pocetku sezone nam je bio labav dok nam je vezni red bio jak, sad nije samo golman solidan, Merajic se dokazao barem meni, Rizvanovic, Bogi, Torlak, Regoje = savrseno. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
GixUltras1947
- Kontakt:
Ima li Olimpic navijače ( oragnizirano navijanje ) ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.