NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 30 mar 2014, 16:57

smiješi nam se još jedna katastrofa :oops: eee na kakve smo mi niske grane pali :evil:

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 30 mar 2014, 17:34

Igramo leprsavo nema sta :lol: Sreca nasa pa Rudar ima tezi raspored, tako da ce oni vrlo vjerovatno uz Travnik u nizi rang..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2014, 17:38

Brezovac je napisao/la:Igramo leprsavo nema sta :lol: Sreca nasa pa Rudar ima tezi raspored, tako da ce oni vrlo vjerovatno uz Travnik u nizi rang..
Uz Leotar.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 30 mar 2014, 17:40

DukeOfWellington je napisao/la:
Brezovac je napisao/la:Igramo leprsavo nema sta :lol: Sreca nasa pa Rudar ima tezi raspored, tako da ce oni vrlo vjerovatno uz Travnik u nizi rang..
Uz Leotar.
Da , moja greska :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 mar 2014, 17:57

Od drugog dijela polusezone niti imamo ekipu,ali ni trenera koji nesto moze napraviti.Vjerovatno su zbog financijskih priblema uzeli polovnjake od kojih se moze nesto i trgovati računajući na bodovni saldo iz prvog dijela ,te tri pobjede u drugom dijelu čime bi se osigurao opstanak.Kako stvari stoje pored Leotara mi nismo sposobni nikoga pobijediti i opstanak će nam ovisiti od kikseva direktnih konkurenata u niži rang.Nazalost,ovakvi kakvi smo,jadni i čemerni ne zaslužujemo opstanak.Lično mislim da smo u rangu sa Leotarom.Sta ćemo,valja nam gledati ovu lakrdiju,ismijavanje voljenog kluba,pa i grada uopste.Odavno Zvijezda nema svoj identitet,nije to vise sportski klub,nema tu ni s od sporta.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 mar 2014, 18:28

Ambicije navijaca i simpatizera iz sezone u sezonu su sve vec sto je i opravdano kad se uzme u obzir kakvi su bili standardi na samom ulasku u Premier ligu, dok sa druge strane ambicije kluba su sve manje i manje zbog nedostatka finansijskih sredstava i zato posle svakog poraza mi dozivljavamo velika razocarenja al tome je opet kriv klub sto se nikad nece da izjasni koje su im ambicije i planovi u toku sezone, toga nikad nije bilo kod nas ali prije nikog to nije ni zanimalo jer je bila velika EUFORIJA u gradu a bilo je i nekih rezlutat ali nista spektakularno, i bitno je napomenut da je se liga od tog perioda dosta promijenila, u to vrijeme nasa liga je bila prava domacinska, prava rijestkost je bila pobjeda gosta, a mi smo jos uvijek u tom vremenu a liga i vecina kluba je napravila pola koraka naprijed

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 mar 2014, 19:15

Tkanton je napisao/la:Ambicije navijaca i simpatizera iz sezone u sezonu su sve vec sto je i opravdano kad se uzme u obzir kakvi su bili standardi na samom ulasku u Premier ligu, dok sa druge strane ambicije kluba su sve manje i manje zbog nedostatka finansijskih sredstava i zato posle svakog poraza mi dozivljavamo velika razocarenja al tome je opet kriv klub sto se nikad nece da izjasni koje su im ambicije i planovi u toku sezone, toga nikad nije bilo kod nas ali prije nikog to nije ni zanimalo jer je bila velika EUFORIJA u gradu a bilo je i nekih rezlutat ali nista spektakularno, i bitno je napomenut da je se liga od tog perioda dosta promijenila, u to vrijeme nasa liga je bila prava domacinska, prava rijestkost je bila pobjeda gosta, a mi smo jos uvijek u tom vremenu a liga i vecina kluba je napravila pola koraka naprijed
Kakve ambicije kluba,ne gleda se ovdje klub.Sve je ovdje prije samog kluba.Da je suprotno ne bi se ovo desavalo.Da su ambicije kluba u pitanju svim silama bi se trudili svi u i oko kluba.Ljudi stotine hiljada ulažu za ulazak u visi rang,paralelno,iole ako imas sanse za opstanak u drustvu najboljih gine se oko i za klub.Kod nas je to sve mlako.Opsti osjećaj imamo da sezona samo svrsi.Ako AMBICIJE KLUBA ili već .......,ne budu u narednoj sezoni bolje od aktuelnih,odosmo mi u Drugu ligu sjever....

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 mar 2014, 19:28

Kao sto sam vam i rekao jarani moji veliki jaranima iz Obarske smo dali bodove... nista to nije sledecu tekmicu protiv Veleza dobijamo to je tri za tri tekmica njima netreba nama dobro dosla tri boda a mozda u buducnosti njima zatreba i mi im damo tu je kec ko kuca normalno polako treba razumit ovu ligu i nasu igru... Fino to ide sve kako treba nesikirajtese dobijamo velez minimalno ali dobijamo i lagano plovimo ka odrzavanju ove lige ove godine...

Treba jarana imati tako ko Obarsku koja nam je pomogla prosli puta ovaj puta mi njima i super....

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 mar 2014, 20:01

combe80 je napisao/la:Kao sto sam vam i rekao jarani moji veliki jaranima iz Obarske smo dali bodove... nista to nije sledecu tekmicu protiv Veleza dobijamo to je tri za tri tekmica njima netreba nama dobro dosla tri boda a mozda u buducnosti njima zatreba i mi im damo tu je kec ko kuca normalno polako treba razumit ovu ligu i nasu igru... Fino to ide sve kako treba nesikirajtese dobijamo velez minimalno ali dobijamo i lagano plovimo ka odrzavanju ove lige ove godine...

Treba jarana imati tako ko Obarsku koja nam je pomogla prosli puta ovaj puta mi njima i super....
mislim da ce bit nerijeseno,a mozda nam i dadnu 3 boda,,,uglavnom bit ce gutavo ;)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 mar 2014, 20:15

crvenobijeli je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Kao sto sam vam i rekao jarani moji veliki jaranima iz Obarske smo dali bodove... nista to nije sledecu tekmicu protiv Veleza dobijamo to je tri za tri tekmica njima netreba nama dobro dosla tri boda a mozda u buducnosti njima zatreba i mi im damo tu je kec ko kuca normalno polako treba razumit ovu ligu i nasu igru... Fino to ide sve kako treba nesikirajtese dobijamo velez minimalno ali dobijamo i lagano plovimo ka odrzavanju ove lige ove godine...

mislim da ce bit nerijeseno,a mozda nam i dadnu 3 boda,,,uglavnom bit ce gutavo ;)
Ja koliko se sjećam utakmice sa Mladosti u Gradačcu da smo zasluzeno pobijedili i to jedva,tako da je apsurd govoriti tri za tri.Eto,Tufekova taktika i danas dođe do izražaja :lol: :lol: :lol: .Treba se nadati u sljedećem kolu da Velež svog sugrađanina spasi od trenerske nesposobnosti.Nadam se da će doći sa juniorima ili će malo povući ručnu :(

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 mar 2014, 20:24

vatreni je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:

Ja koliko se sjećam utakmice sa Mladosti u Gradačcu da smo zasluzeno pobijedili i to jedva,tako da je apsurd govoriti tri za tri.Eto,Tufekova taktika i danas dođe do izražaja :lol: :lol: :lol: .Treba se nadati u sljedećem kolu da Velež svog sugrađanina spasi od trenerske nesposobnosti.Nadam se da će doći sa juniorima ili će malo povući ručnu :(
bilo je 2-1 za nass,i sad bi bilo 2-1 za njih,da nismo fulali penal :)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 mar 2014, 21:01

nikad u zivotu nisam gledao losiju zvijezdu.danas nismo ni jednu akciju odigrali ni jedan pas kako treba.sudenje odlicno domacin korektan bez grubosti.
nevjerovatna je nemoc nase ekipe.i danas je falio maksumic ordagic buba i adam.bijelic je igrao stopera i na poluvremenu je zamijenjen vjerovatno da se na njemu slome kola.ekipa smo bez kreativca nigdje nas nema,.nadam se da cemo povratkom ova cetiri igraca uspjeti pobijediti dvije utakmice i osigurati opstanak.

nema motiva nema borbe nema zelje nema kvaliteta nista se danas nije imalo vidjeti.u 80. minuti smo promasili penal i propustili sansu da bar malo ublazimo pobjedu. velez nam je nada da nece zapeti iako su zadnju utakmicu na banji kada nam je isto tako trebala pobjeda zapeli.neka nam je bog na pomoci.

jedno je istina sto prije ode mustafa klub ce poceti da se normalizuje.otkad je on dosao sve su neke mucke davanje pobjeda stimanje rezultata dovodenje sumnjivih igraca uzimanje pare itd nasa liga se malo izdigla i krenula nabolje medutim mustafa izgleda sve pokusava da od nas napravi klub koji ce mutiti i stimati rezultate
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 30 mar 2014, 23:36

Tkanton je napisao/la:Ambicije navijaca i simpatizera iz sezone u sezonu su sve vec sto je i opravdano kad se uzme u obzir kakvi su bili standardi na samom ulasku u Premier ligu, dok sa druge strane ambicije kluba su sve manje i manje zbog nedostatka finansijskih sredstava i zato posle svakog poraza mi dozivljavamo velika razocarenja al tome je opet kriv klub sto se nikad nece da izjasni koje su im ambicije i planovi u toku sezone, toga nikad nije bilo kod nas ali prije nikog to nije ni zanimalo jer je bila velika EUFORIJA u gradu a bilo je i nekih rezlutat ali nista spektakularno, i bitno je napomenut da je se liga od tog perioda dosta promijenila, u to vrijeme nasa liga je bila prava domacinska, prava rijestkost je bila pobjeda gosta, a mi smo jos uvijek u tom vremenu a liga i vecina kluba je napravila pola koraka naprijed
uz to jos ne trazimo puno trazimo samo brobu na terenu nek smo slabi, nek ne mozemo pobjedit al daj se barem bori na terenu ne budi pi*ka zar je to puno sto trazimo? ono danas je sramota ziva sramota
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 mar 2014, 08:19

mirzard je napisao/la:
uz to jos ne trazimo puno trazimo samo brobu na terenu nek smo slabi, nek ne mozemo pobjedit al daj se barem bori na terenu ne budi pi*ka zar je to puno sto trazimo? ono danas je sramota ziva sramota
A jbg nemogu se ni igraci borit kad je takvo stanje, njima to dodje ko da ih motkom neko tjera da igraju, nema nikakve emocije ni zelje sto je i logicno niko nezna za sta se igra i sta je cilj

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 mar 2014, 09:11

tufek jadna majko kaze poslije utakmice mi smo imali posjed i pravili neke prilike da nije zalosno bilo bi smijesno.

jedina nada bi moglo biti povratak 3 standardna igraca i da do kraja u tri domace utakmice uspijemo osvojiti 6 bodova
imamo veleza rudara i viteza .sreca je sto se velez i vitez ne bore za opstanak i moglo bi se sta napraviti :sick:

Nova sezona nova nafaka

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 31 mar 2014, 11:07

Nemojte se sikirat jarani moji, protiv jarana iz Fisa ( Vitez) je tri za tri tekmica to dobijamo miliiiiiiooooonnn posto jarani tu su tri boda garant!!!!!! Sad protiv Veleza ako iole imaju pameti nece zapinjati jer ce i njima nekad trebat ha ja, sad protiv Obarske i da si igro super dobro moro si im dat tri boda ha ja... Dobro je imat jarana u nasoj ovoj ligi eto jesam li ijednu tekmu fulo dosad ??? od ovi zadnji tekmica sto sam reko.... Velez nije lud ovde zapinjat pa kad mu nekd bude trebalo da i mi zapinjemo, lagano cese tavorit i mi cemo minimalno dobit tu tekmicu isto tako protiv jarana iz Viteza koje smo pustili u kupu i to je to, nemase tu sta mudrovat jarani ba... polako treba onda gradit ekipicu za sledecu godinu i to je to... nemase para sve manja ulaganja... staces ocepice akobogda opet....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 mar 2014, 12:13

combe80 je napisao/la:Nemojte se sikirat jarani moji, protiv jarana iz Fisa ( Vitez) je tri za tri tekmica to dobijamo miliiiiiiooooonnn posto jarani tu su tri boda garant!!!!!! Sad protiv Veleza ako iole imaju pameti nece zapinjati jer ce i njima nekad trebat ha ja, sad protiv Obarske i da si igro super dobro moro si im dat tri boda ha ja... Dobro je imat jarana u nasoj ovoj ligi eto jesam li ijednu tekmu fulo dosad ??? od ovi zadnji tekmica sto sam reko.... Velez nije lud ovde zapinjat pa kad mu nekd bude trebalo da i mi zapinjemo, lagano cese tavorit i mi cemo minimalno dobit tu tekmicu isto tako protiv jarana iz Viteza koje smo pustili u kupu i to je to, nemase tu sta mudrovat jarani ba... polako treba onda gradit ekipicu za sledecu godinu i to je to... nemase para sve manja ulaganja... staces ocepice akobogda opet....
Znamo mi to svi, al cemu sve to, gdje to vodi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 apr 2014, 08:14

sad ili cemo uskoro ispasti iz lige ili cemo se boriti za evropu desile su se neke promjene u klubu vidjecemo na sta ce ovo sve izaci
:bih: valjda bude nabolje

nadam se samo da nastavljamo bez mustafe koji je jedini i zakuhao sve lose u nasem klubu ,donio je toliko negativne energije u klub i oko njega da nam je posjeta 300 ljudi na stadionu :ak47: :hala:

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 apr 2014, 10:19

astra1922 je napisao/la:sad ili cemo uskoro ispasti iz lige ili cemo se boriti za evropu desile su se neke promjene u klubu vidjecemo na sta ce ovo sve izaci
:bih: valjda bude nabolje

nadam se samo da nastavljamo bez mustafe koji je jedini i zakuhao sve lose u nasem klubu ,donio je toliko negativne energije u klub i oko njega da nam je posjeta 300 ljudi na stadionu :ak47: :hala:
kakve promjene?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 apr 2014, 14:17

combe80 je napisao/la:Nemojte se sikirat jarani moji, protiv jarana iz Fisa ( Vitez) je tri za tri tekmica to dobijamo miliiiiiiooooonnn posto jarani tu su tri boda garant!!!!!! Sad protiv Veleza ako iole imaju pameti nece zapinjati jer ce i njima nekad trebat ha ja, sad protiv Obarske i da si igro super dobro moro si im dat tri boda ha ja... Dobro je imat jarana u nasoj ovoj ligi eto jesam li ijednu tekmu fulo dosad ??? od ovi zadnji tekmica sto sam reko.... Velez nije lud ovde zapinjat pa kad mu nekd bude trebalo da i mi zapinjemo, lagano cese tavorit i mi cemo minimalno dobit tu tekmicu isto tako protiv jarana iz Viteza koje smo pustili u kupu i to je to, nemase tu sta mudrovat jarani ba... polako treba onda gradit ekipicu za sledecu godinu i to je to... nemase para sve manja ulaganja... staces ocepice akobogda opet....
Odkud ti te informacije care?Imaš nekog u klubu, neki igrač ili?
Sa Veležom ste u Mostaru neriješeno igrali, nije 3za3, jedino ako Velež pusti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.