Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Zar nije najveci talenat Iker Munian iz Bilbaa,s 16 godina je bio strijelac,,a nedavno je 17 napunio 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
ovo je prejako defCasillas je napisao/la:Naravno da nisam. Ja jednog Canalesa nikad ne bih usporedio S TAKVOM IGRACINOM KAO STO JE Guti

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da te pitam, zbog cega njega ne mozes smatrati najvecim talentom. Deset nastupa u Primeri kao 18-godisnjak i zabiti 5 golova, dva puta asistirati, imati tako dobar postotak tacnih pasova i uz to biti jedan od igraca s najvise ukradenih lopti nije zadovoljavajuce?Admir_Sa je napisao/la:Tacno je da sam rekao da me uvjeris i nisi me uvjerio, covjek sa 10 utakmica u nogama se nikako ne moze smatrati najvecim talentom. A automatski sto ga tako etiketiraju, momak je pod ogromnim pritiskom i to ne valja za mladog igraca
Jel ti sad jasno?
Pritisak je tu, ali otkako je povezan s Realom, jos prije dva mjeseca i nesto malo dana, Canales igra sve bolje i bolje, sto je cinjenica.
Ti nikako ne mozes znati sta je dobro a sta lose za njega.
Otkad to?Phill Jackson je napisao/la:Zar nije najveci talenat Iker Munian iz Bilbaa,s 16 godina je bio strijelac,,a nedavno je 17 napunio
Statistika govori svoje. Od onih velikih nada iz Spanjolske, Sergio Canales je daleko ispred svih. A kad kazem ispred svih, onda kazem ispred Pedra, ispred Oparea i ispred Muniaina.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Valjda sto je najmladjiCasillas je napisao/la:Otkad to?Phill Jackson je napisao/la:Zar nije najveci talenat Iker Munian iz Bilbaa,s 16 godina je bio strijelac,,a nedavno je 17 napunio
Statistika govori svoje. Od onih velikih nada iz Spanjolske, Sergio Canales je daleko ispred svih. A kad kazem ispred svih, onda kazem ispred Pedra, ispred Oparea i ispred Muniaina.

Ovaj Opare bi trebo zvijer bit,,i mi smo ga htjeli dovest al ste nas prestigli,,cini mi se da je iz Gane lik i da desnog beka igra

http://liverpool.bosnianforum.com/
Da, iz Gane je i igra desnog beka. Ja ga nisam poznavao do prije par sedmica kad sam pogledao neke snimke na AS.com. Stvarno sto kazes, zvijer ce biti, ako vec nije, kako igra. Borben je i podsjeca me na Sergia Ramosa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jose Maria GutiSaurman je napisao/la:ovo je prejako defCasillas je napisao/la:Naravno da nisam. Ja jednog Canalesa nikad ne bih usporedio S TAKVOM IGRACINOM KAO STO JE Gutizamislite klub u kojem je igracina Guti
Ja ga protiv Atletica vidio na terenu nisam. Al da ne duzimo, sve cemo vidjeti u narednim godinama. Sjeti se da su i soldado i portiljo vazili za multi talente i slicnoCasillas je napisao/la:Da te pitam, zbog cega njega ne mozes smatrati najvecim talentom. Deset nastupa u Primeri kao 18-godisnjak i zabiti 5 golova, dva puta asistirati, imati tako dobar postotak tacnih pasova i uz to biti jedan od igraca s najvise ukradenih lopti nije zadovoljavajuce?Admir_Sa je napisao/la:Tacno je da sam rekao da me uvjeris i nisi me uvjerio, covjek sa 10 utakmica u nogama se nikako ne moze smatrati najvecim talentom. A automatski sto ga tako etiketiraju, momak je pod ogromnim pritiskom i to ne valja za mladog igraca
Jel ti sad jasno?
Pritisak je tu, ali otkako je povezan s Realom, jos prije dva mjeseca i nesto malo dana, Canales igra sve bolje i bolje, sto je cinjenica.
nema potpisa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Djela govore vise od rijeci.
[youtube][/youtube]
Djela govore vise od rijeci.
a nisi ni gledo utakmicu, de suti bogatiAdmir_Sa je napisao/la:Ja ga protiv Atletica vidio na terenu nisam. Al da ne duzimo, sve cemo vidjeti u narednim godinama. Sjeti se da su i soldado i portiljo vazili za multi talente i slicnoCasillas je napisao/la:Da te pitam, zbog cega njega ne mozes smatrati najvecim talentom. Deset nastupa u Primeri kao 18-godisnjak i zabiti 5 golova, dva puta asistirati, imati tako dobar postotak tacnih pasova i uz to biti jedan od igraca s najvise ukradenih lopti nije zadovoljavajuce?Admir_Sa je napisao/la:Tacno je da sam rekao da me uvjeris i nisi me uvjerio, covjek sa 10 utakmica u nogama se nikako ne moze smatrati najvecim talentom. A automatski sto ga tako etiketiraju, momak je pod ogromnim pritiskom i to ne valja za mladog igraca
Jel ti sad jasno?

Bilo na SK, sve pregledao. Dao Simao dobar gol, Reyes iz odbijanja, penal nidje veze, Aguero zvijer i et
Vidis da sam gledao

nema potpisa
Jes ti nju gledao, il si golove pogledaoAdmir_Sa je napisao/la:Bilo na SK, sve pregledao. Dao Simao dobar gol, Reyes iz odbijanja, penal nidje veze, Aguero zvijer i et![]()
Vidis da sam gledao

Sve pregledao, et pitaj me nesh u vezi utakmiceCasillas je napisao/la:Jes ti nju gledao, il si golove pogledaoAdmir_Sa je napisao/la:Bilo na SK, sve pregledao. Dao Simao dobar gol, Reyes iz odbijanja, penal nidje veze, Aguero zvijer i et![]()
Vidis da sam gledao

nema potpisa
Jubilarna tristota 

- Nail for Real
- Kontakt:
Mozda je dezinformacija ovo za Canalesa,na Realovoj oficijalnoj nema nista.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hoy se ha cerrado su fichajeNail for Real je napisao/la:Mozda je dezinformacija ovo za Canalesa,na Realovoj oficijalnoj nema nista.
Canales es del Madrid
Acuerdo verbal entre Valdano y Pernía. El Madrid paga cinco millones y puede cederlo al Racing o incorporarlo a su plantilla en junio. Falta redactar los contratos.
VALDANO CERRÓ EL ACUERDO CON EL RACING POR CANALES
Ya es del Madrid
- BlueSharks
- Kontakt:
neBlueSharks je napisao/la:@Casillas
Igra li večeras CR

i bez CR-a dobit cemo ih 3 do 4:0 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.