Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

LloriS
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la LloriS » 31 mar 2014, 22:45

Randolph 18,5 OVER

Denver je ekipa koja dosta poena prima sa centarskih pozicija, pogotovo sa pozicije krilnog centra, nocas ce imati tezak zadatak jer ima gostuje ekipa koja je jedna od najjacih na toj poziciji, Randolph je u dva odigrana meca ove sezone postizao 20 i 25 poena i ocigledno je da ga Faried ne moze cuvati, Randolph je snazniji a ima i prednost u visini koju bi trebao iskoristiti i nocas i postici svojih 20-ak poena

Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu

Utah - New York Kp2

NY je sinocnom pobjedom u gostima kod Golden State ostao i dalje u igri za PO i trenutno sa Atlantom imaju isti broj pobjeda (31), nocas gostuju kod Utah koja odavno nema sanse za doigravanje i ovdje bi trebalo ocekivati pobjedu NY koji ima kvalitetniju ekipu, trebao bi se i probudti Carmelo koji je sinoc uprkos pobjedi NY odigrao za njega veoma los mec sa 19 poena

Sretno :ugeek:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 mar 2014, 22:51

LloriS je napisao/la:Martin 18,5 OVER
Martinu odgovaraju Clippersi u dosadasnja tri meca postizao je 30, 28 i 16 poena, mislim da bi veceras u izostanku Griffina mogla biti i neizvjesnija utakmica i samim tim i veca minutaza za Martina, te se nadam da moze preci ovu granicu
Nemaju veze jedan s drugim :wave:
bas nikakve, da moze ici preko ok, ali si totalno pogrijesio u izjavi, svjesno ili ne :!!!:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 mar 2014, 22:52

dr.van nostrand je napisao/la:
bas nikakve, da moze ici preko ok, ali si totalno pogrijesio u izjavi, svjesno ili ne :!!!:
Kako nema veze ? :? Covjek pretpostavlja da ce izostankom Griffina biti neizvjesnija utakmica, tj nece biti BO. Samim tim to znaci dodatne minute za Martina. Barem sam ja tako skontao :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 mar 2014, 22:57

Za neizvjesnost ok, ali Martin i Griffin...
pa opasniji su suteri LAC od griffina koji potrosi ogroman broj lopti, eto jedino sto je Minn. u obrucu tanka pa bi to mogao Blake iskoristit.
Martin ce opalit svoj broj lopti, zaustavit ce ga tesko ko, mozda bi mogao donekle Barnes, ko zna, mozda mu bas on bude matchup :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 31 mar 2014, 23:05

jedan par iz Maxbeta :

R.RUBIO (9,5) - MANJE
Ne ocekujem da ce se Rubio naigrati pored Chrisa Paula, koji slovi kao jedan od najboljih obrambenih igraca na svojoj poziciji.Oporavio je se i Peković, tu su Love i Martin, veliki potrosaci lopti a pored njih tu je i Brewer koji ce također uzeti nekoliko suteva, najcesce iz kontre.U prva dva meca koje su igrali protiv Clippersa ove sezone nije dosao ni blizu 10 poena, u jednoj je ubacio 5 a jednu je zavrsio bez poena, a u te 2 utakmice uzeo je samo 10 suteva uz 2 ubacena iz igre.Ocekujem da ponajprije asistira, kao sto je radio u tim utakmicama....

sretno :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 31 mar 2014, 23:21

STEVEN je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
Kako nema veze ? :? Covjek pretpostavlja da ce izostankom Griffina biti neizvjesnija utakmica, tj nece biti BO. Samim tim to znaci dodatne minute za Martina. Barem sam ja tako skontao :D
Upravo tako Steven, znam sta sam napisao :D sigurno ce Clippersi biti oslabljeni bez Griffina i teze ce doci mozda do pobjede, znaci da bi utakmica mogla biti neizvjesnija i bez BO a samim tim i minutaza nece biti 25 min nego 35 za Martina i vecu sansu ima da ode preko granice ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 mar 2014, 23:31

ovaj Bosh preko 14 ili L.James (Miami) preko 27,5 ovaj prvi mi suhveli pravo iako je mala granica i toronto los pod kosem :lol: , takodjer vidim niko ne spominje J.Noah (Chicago) (13,5) preko, sinoc im je dao tacno 13 i prosao jer je bio u na 12 :D mogao bi on opet veceras ladno i do pol. protiv bostona...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 31 mar 2014, 23:39

Evo jos jedan moj:

Smith 15,5 OVER Zadnjih par utakmica ide preko i sut ga sluzi veoma dobro

Cousins 22,5 OVER U dosadasnja 3 meca dva puta je isao preko ove granice

Love 26,5 OVER Ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena u Premier je kvota 2.00 na OVER

James 26,5 OVER Miami ce imati tezak mec sa Torontom i u nedostatku Wade on bi morao uzeti vise suteva

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 mar 2014, 23:42

ramos4 je napisao/la:slika
ahahahahaahahah

e svaka cast :cool:
BHF Bosanska Krajina!

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 31 mar 2014, 23:55

apocalyps je napisao/la:
ahahahahaahahah

Zestoka ludnica oko ovih golova al na moju srecu zavrsi prolazom :mrgreen:

bumbe
Kontakt:

Post Postao/la bumbe » 31 mar 2014, 23:58

apocalyps je napisao/la:
ahahahahaahahah

buraz,prepisao sam i dobio..hvala ti :)

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 01 apr 2014, 00:01

bumbe je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
ahahahahaahahah

buraz,prepisao sam i dobio..hvala ti :)
Cestitam prijatelju Drago mi je da si dobio. :clap: :clap:
Nema na cemu i drugi put. Tu smo da pokusamo pomoci jedni drugima.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 01 apr 2014, 00:02

ramos4 je napisao/la:
Zestoka ludnica oko ovih golova al na moju srecu zavrsi prolazom :mrgreen:
Najsladji dobitak,doktorski odigrano nema sta.
BHF Bosanska Krajina!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 01 apr 2014, 00:08

Vidim nekima se igra snooker pa evo neki tipovi u izostanku @bevande :D

Delu - Jones 1 @ 1.33
Pengfei - Wilson over 7.5 @ 1.73
Selt - Day over 7.5 @ 1.77
Maflin - Trump over 7.5 @ 2.0

Pobjednik nekako nije zahvalno prognozirati ali ako nemate ove overe u ponudi mozete probati sa:

Ebdon - Robertson 1 @ 1.60
Selt - Day 2 @ 1.50
Pengfei - Wilson 1 @ 1.80
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 01 apr 2014, 05:42

LloriS je napisao/la:Randolph 18,5 OVER

Denver je ekipa koja dosta poena prima sa centarskih pozicija, pogotovo sa pozicije krilnog centra, nocas ce imati tezak zadatak jer ima gostuje ekipa koja je jedna od najjacih na toj poziciji, Randolph je u dva odigrana meca ove sezone postizao 20 i 25 poena i ocigledno je da ga Faried ne moze cuvati, Randolph je snazniji a ima i prednost u visini koju bi trebao iskoristiti i nocas i postici svojih 20-ak poena

Martin 18,5 OVER

Utah - New York Kp2

NY je sinocnom pobjedom u gostima kod Golden State ostao i dalje u igri za PO i trenutno sa Atlantom imaju isti broj pobjeda (31), nocas gostuju kod Utah koja odavno nema sanse za doigravanje i ovdje bi trebalo ocekivati pobjedu NY koji ima kvalitetniju ekipu, trebao bi se i probudti Carmelo koji je sinoc uprkos pobjedi NY odigrao za njega veoma los mec sa 19 poena

Sretno :ugeek:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 01 apr 2014, 08:50

bob je napisao/la:ovaj Bosh preko 14 ili L.James (Miami) preko 27,5 ovaj prvi mi suhveli pravo iako je mala granica i toronto los pod kosem :lol: , takodjer vidim niko ne spominje J.Noah (Chicago) (13,5) preko, sinoc im je dao tacno 13 i prosao jer je bio u na 12 :D mogao bi on opet veceras ladno i do pol. protiv bostona...
nije neka analiza bila jer nesto mi bi beze vazda isto pisati ovaj los pod kosem, ovog nema :D + sam dodao jos smitha i kembu ...

slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 apr 2014, 10:52

Heller je napisao/la:Betis-Malaga 1 2.15
Betis se bori za opstanak mada nisu u nekoj formi mislim da mogu do 3 boda ovdje jer ni Malagfa nije u nekoj bogzna formi i jedni i drugi imaju povreda al mislim da bi ovo moglo doći, onako po osjećaju.

Utah-Knicks 2 1.6
Knicksima ova pobjeda treba jer se bore za PO, nemam nista pametnije za reć :mrgreen:

C. Paul 20,5 over 1.85
Nema Griffina večeras najvjerovatnije pa će vjerovatno preuzet´ dio odgovornosti. Prethodna utakmica 30 poena, 31, 2, 14, 28, a protiv Minesote učinak je 19, 20, 21, 19, 19, tako da mu Minesota očigledno odgovara, a može uzet dva šuta koja bi Griffin uzeo i preći granicu.
Smrdljivi Betis i prelaz :plac:

Počinjem od danas pratiti svoj skor

2/3
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 apr 2014, 11:02

slika

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 01 apr 2014, 11:16

meni je nekako Barca - Atletico Madrid preko zutih zicer, ok ne moze se reci zicer jer je to lutrija al mislim da bi trebalo biti dosta startova, samo na Mesiju ocekujem dva zuta :D, granica je 4,5 ...

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 01 apr 2014, 11:30

Poklon desetljeca stize i NBA
Harden 25,5 više wwin
Hoston bez Howarda i Beverlija ide Netsima,zadnje protiv Clippsa 33 poena,takodjer nisu igrala spomenuta dvojica,ne znam cemu ovako mala granica na Jamesa,pa tamo ga nema ko doslovno cuvati,u ostalim klad je granica 27,5.....................

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.