HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

krmak
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la krmak » 31 mar 2014, 22:02

RockyMaivia je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Znamo mi dobro sta smo, ;)
Jbga za vas su "mostarci" sada Podvelesci,gacani,nevesinjci,stocani,jablanicani i konjicani :lol: ,a mi tu ne spadamo
Ja sam zivio u Mostaru dok vi neki niste bili u planu i programu :bih:
super, ove godine imas besplatnu kartu kad ugostimo prvog protivnika u euro natjecanjima, ajde sad...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2014, 22:02

RockyMaivia je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Znamo mi dobro sta smo, ;)
Jbga za vas su "mostarci" sada Podvelesci,gacani,nevesinjci,stocani,jablanicani i konjicani :lol: ,a mi tu ne spadamo
Ja sam zivio u Mostaru dok vi neki niste bili u planu i programu :bih:

hah vidim da si se pronasao u mom postu,potvrdio si odakle si, :lol:
a sta nas briga gdje si ti zivio,'ko te pito

na ovoj temi mozes pisati o igrama HŠK ZRINJSKI,drzi se teme
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 31 mar 2014, 22:08

A ljudi morona!!Cudo jedno,sta frustracije urade covjeku.Znali se igrali Djuric u srijedu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2014, 22:17

zrinja05 je napisao/la:A ljudi morona!!Cudo jedno,sta frustracije urade covjeku.Znali se igrali Djuric u srijedu?

ako i bude spreman,krece sa klupe,jer crnov igra u zivotnoj formi na njegovoj poziciji,imamo dosta sirine u ekipi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 31 mar 2014, 22:22

Šta će jadnici,ona ribetina ko da im je neki vodja,mentor gluposti,pretpostavljam da izjutra dangubi
kod gimnazije sa Mušicom,a onda soli pamet gdje stigne...
Doktor baluna...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 mar 2014, 22:25

CroUltras je napisao/la:Šta će jadnici,ona ribetina ko da im je neki vodja,mentor gluposti,pretpostavljam da izjutra dangubi
kod gimnazije sa Mušicom,a onda soli pamet gdje stigne...
Nisam brato imam apartmane pa sam u poslu. Evo bas gledam na stranici last reservation before 3 minute ;) :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2014, 22:34

Hocemo natrag ove dane :D

slika

slika

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 22:43

Rosas7 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:A ljudi morona!!Cudo jedno,sta frustracije urade covjeku.Znali se igrali Djuric u srijedu?

ako i bude spreman,krece sa klupe,jer crnov igra u zivotnoj formi na njegovoj poziciji,imamo dosta sirine u ekipi
Ako je Đuka spreman,Crni se vraća na svoju prirodnu poziciju odnosno lijevo krilo,ali u pravu si Crni će i protiv pitara igrat iza napadača a Stoja lijevo,jer ne vjerujem da će Đuku koristit.Gledao sam neke utakmice i Sarajeva i Širokog mislim da najveću šansu imamo preko Denija jer koliko sam upratio na toj strani im dosta curi i jednima i drugima,dok i sami znamo šta je sve Deni u mogućnosti uraditi ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2014, 22:47

marioo8888 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Ako je Đuka spreman,Crni se vraća na svoju prirodnu poziciju odnosno lijevo krilo,ali u pravu si Crni će i protiv pitara igrat iza napadača a Stoja lijevo,jer ne vjerujem da će Đuku koristit.Gledao sam neke utakmice i Sarajeva i Širokog mislim da najveću šansu imamo preko Denija jer koliko sam upratio na toj strani im dosta curi i jednima i drugima,dok i sami znamo šta je sve Deni u mogućnosti uraditi ;)
Imamo sanse,ako sef ne stavi "velikog igraca" milu,na desno krilo umjesto denija
Dujkovic-Zlatic,Radeljic,Aleksic,Stojkic-Muminovic,Barisic-Deni,Crnov,Stoja-Nikolic..ta bi postava trebala izaci

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 22:55

Šuti bola dobro je,stavlja ga u napad ako ništa u zadnje vrijeme,Mile jest igrač skromnog kvaliteta,ali brate opet je naše dijete i gine svaku utakmicu na terenu i zato mu skidam kapu,ali opet najbolje da ga uvodi sa klupe jer budimo realni Deni je već za osrednjeg kluba lige 5 a ne naše lige.Trebamo im gore dat gol,inače će bit duplo teže.Veseli me to što momci pružaju odlične partije ne samo rezultatski i to mi ulijeva povjerenje da možemo mnogo toga uraditi,samo neka igraju srcem u što ne sumnjam i rezultat će doći.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2014, 22:59

marioo8888 je napisao/la:Šuti bola dobro je,stavlja ga u napad ako ništa u zadnje vrijeme,Mile jest igrač skromnog kvaliteta,ali brate opet je naše dijete i gine svaku utakmicu na terenu i zato mu skidam kapu,ali opet najbolje da ga uvodi sa klupe jer budimo realni Deni je već za osrednjeg kluba lige 5 a ne naše lige.Trebamo im gore dat gol,inače će bit duplo teže.Veseli me to što momci pružaju odlične partije ne samo rezultatski i to mi ulijeva povjerenje da možemo mnogo toga uraditi,samo neka igraju srcem u što ne sumnjam i rezultat će doći.

Ne znam,meni je Mile,taraba obicna,ali eto nisam ja struka
Mene veseli jer imamo sirinu u momcadi i na svakoj poziciji po dva dobra igraca i da konacno imamo pravog napadaca u Nikolicu,koji svaku polupriliku pretavara u zgoditak,takav nam je godinama falio ;)
mozemo do pozitivnog rezultata sigurno

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 31 mar 2014, 23:07

Rosas7 je napisao/la: Imamo sanse,ako sef ne stavi "velikog igraca" milu,na desno krilo umjesto denija
Dujkovic-Zlatic,Radeljic,Aleksic,Stojkic-Muminovic,Barisic-Deni,Crnov,Stoja-Nikolic..ta bi postava trebala izaci
Zlatic i Aleksic nemogu irati jer su vec nastupali u kupu za Branitelj i Slaviju, tako da ce se te pozicije popunit najvjerojatnije Pezom i Graovcem na desnom beku. Mene samo zanima sta je s onim Mamicem jeli on povrijeden ili ga jednostavno nemoze zapasti u ovom kadru ;)

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 mar 2014, 23:11

felix54 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: Imamo sanse,ako sef ne stavi "velikog igraca" milu,na desno krilo umjesto denija
Zlatic i Aleksic nemogu irati jer su vec nastupali u kupu za Branitelj i Slaviju, tako da ce se te pozicije popunit najvjerojatnije Pezom i Graovcem na desnom beku. Mene samo zanima sta je s onim Mamicem jeli on povrijeden ili ga jednostavno nemoze zapasti u ovom kadru ;)
Nije povrijeđen,jednostavno nema gdje igrati malo je reći da su mu na poziciji duplo bolji igrači od njega,ali ono što je pokazao u pripremama je u najmanju ruku katastrofalno,stvarno najiskrenije jedan od lošijih igrača što je bio ovdje.

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 31 mar 2014, 23:13

marioo8888 je napisao/la: Nije povrijeđen,jednostavno nema gdje igrati malo je reći da su mu na poziciji duplo bolji igrači od njega,ali ono što je pokazao u pripremama je u najmanju ruku katastrofalno,stvarno najiskrenije jedan od lošijih igrača što je bio ovdje.
aha ahaa..to me zanimalo, inace Zrinjski pratim stalno i vidim da se decko pogubio nigdje ga, vec sam pomislio da mi je negdje promaknulo da je povrijeden ;) samo se meni neda raspravljat o ovim glupostima pa stalno pisat po forumu ;)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 31 mar 2014, 23:41

felix54 je napisao/la:

Pitanje je je li Pezo ozdravio.Na klupi Đuka , Vučina,Bekić,Belošević možda bude u sastavu ako ne može Pezo.Malo će onda to izrotirati Karačić u drugom poluvremenu i odmorit neke igrače za Široki itd.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 01 apr 2014, 12:36

Sutra je utakmica koja nam može jako puno toga donijeti ali nije ključna.
Ključan će biti uzvrat naravno.
Ono što je jako bitno sutra je 1 stvar- zabiti gol.

Po meni se Sarajevo jako muči sa svojom igrom,nemaju taktiku već samo pojedince.
Mi po meni imamo i jedno i drugo.
I pojedince poput đuke,crnova,denija ali i momčad koja diše zajedno sa 2 jako srčana
momka- mumom i barišićem.
Treba se čvrsto postaviti pa makar i malo defanzivno jer možemo jako puno toga dobiti
na kontre (čak je i željo to pokazao u nekoliko navrata u uzvratu kupa iako nisu realizirali šanse).

Ono što mene najviše muči-
Hoće li negdje biti prijenosa? :D

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 01 apr 2014, 13:52

prijenosa sa koseva izgleda nema,ali mozda nesto i bude ipak je polufinale u pitanju,a jos sarajevo igra to se mora prenosit :mrgreen:. glavni cilj zabiti gol a dalje cemo vidit

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 01 apr 2014, 14:53

aS_Roma je napisao/la:ja budala o cemu pricaju :thumbdown:

Sutra cemo vas poderati ko siroće napolitanku :D

naoštrite guzicu,stiže novi stari prvak da vam zagorča snove o kantama! :mrgreen:

očekujem tešku utakmicu,sarajevo je jedna jako dobra ekipa sa jako lošim trenerom i ako ga igrači sutra ne budu slusali a nadam se da hoće mogli bi imati problema. svejedno sve se odlučuje na našem stadionu gdje ćemo vas poderat ko kontrolni iz matematike!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2014, 15:14

Sutra je Sarajevo, nekako su nam uvijek nezgodni, cak i kad smo bili bolji, tesko smo im uzimali bodove. Ali ovo je kup. Glavno da mi zabijemo gore i oduvamo pozitivan rezultat. A onda u Mostaru smo mi favoriti :cool: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 apr 2014, 17:32

Karacic vs Jarni, moj favorit Karacic, cak mislim da ako prodjete on je novi trener Sarajeva, najjace trenersko ime u Premijer ligi. Prolazite100%!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.