FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kakvi neredi ljudi dragi,ne idemo na Marakanu neg u Gracanicu,relax ba 
Ma jbg neredi mogu iz niceg ispast (radi svakojakih provokacija) ili npr slavlja pri golu itd itd...zla2 je napisao/la:kakvi neredi ljudi dragi,ne idemo na Marakanu neg u Gracanicu,relax ba
www.nkbratstvogracanica.com
Sva sreća pa javljaju kišu i hladnije vrijeme za subotu, taman da umanji broj gledalaca.
Ma neće biti problema, napravit će uprave nešto, murija i oni sekjuriti će sigurno napraviti jedan odvojeni dio onako svojim prisustvom. A sigurno da i Daso neće propustiti ovu mogućnost da se lijepo zaradi od ulaznica, čim je digao cijenu sa 3 na 5 KM znači da nas očekuju.
Ma neće biti problema, napravit će uprave nešto, murija i oni sekjuriti će sigurno napraviti jedan odvojeni dio onako svojim prisustvom. A sigurno da i Daso neće propustiti ovu mogućnost da se lijepo zaradi od ulaznica, čim je digao cijenu sa 3 na 5 KM znači da nas očekuju.
ima li kakvih izvjestaja na nova tv ,rtl ,hrt ,al jazeera 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ima li kakvih novosti, hoce li dolaziti sta naroda sutra u zivinice na ''prijateljsku'' 
druze nije Marakana al niko neda da mu neko nameće svoja pravila il nedaj boze da ga udara u njegovoj kuci..zla2 je napisao/la:kakvi neredi ljudi dragi,ne idemo na Marakanu neg u Gracanicu,relax ba
OFK Gradina Srebrenik
Bilo je na Al Jazeeri sportski magazin,u 19:00 bio,bit će i na yt ako već nije.Jedan o priloga je bio o Slobodi,.Uzeli izjave trenera prije i poslije utakmice,Ćiro reko prije utakmice da se osjeća kao pred Njemačku na SP :pSlobodas je napisao/la:ima li kakvih izvjestaja na nova tv ,rtl ,hrt ,al jazeera
Standardan izvještaj,i upućivanje onih koji manje znaju o situaciji oko kluba.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja skroz zaboravio ovu prijateljsku,jbt....u kolko je sati to sutra...trebalo bi ispoštovat zivinicanegeorgiev je napisao/la:ima li kakvih novosti, hoce li dolaziti sta naroda sutra u zivinice na ''prijateljsku''
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bujrum kod nas, veterani igraju od 14h a prvotimci u 16h. Gradski stadion u Živinicama.
Aljazeera Balkans o Slobodi, od 06:42
http://bcove.me/pwmg4yi9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bcove.me/pwmg4yi9" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
Btw, salt and Flow pustili comercial o Slobodi...kafiću
" onclick="window.open(this.href);return false;
A uskoro, ovih dana, spektakl
A uskoro, ovih dana, spektakl
tuzlanska Sloboda
Ako me geograija dobro služi ovo je naš kanton, 6.liga

tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/vijesti/924-omi-i-j ... utaju-luke" onclick="window.open(this.href);return false;
Boga mi u subotu igramo bez pravog udarača
Boga mi u subotu igramo bez pravog udarača
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidi ovoga sto sjedi u sesnaest, odmara.zlajci je napisao/la:Ako me geograija dobro služi ovo je naš kanton, 6.liga![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
auuu nema ni Jahe..je.eno malo je rec..uskocit ce Husic, ali koga jos u vezni red..ja bi Mehidica pomjerio tu prije Musica ili nedo bog Prsesa..teska ce ovo situacija biti u ovako nabrijanoj tekmi bez dvije stijene na sredi..Husic kakav god da je nece da trci i bjezi od duela..
morat ce Ciro nesto izmajmunisat al nije ovo dobro
morat ce Ciro nesto izmajmunisat al nije ovo dobro
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam kakav je Šaćiri, da l' voli udarit
Ako voli neka ga tisne u vatru odma, bez obzira što nije minute odigrao 
075
Ja koliko znam, Šaćiri je došao kao najveće pojačanje ? Ispravite me ako griješim :s
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Oh super jos cemo se i udaratiTzBulevar87 je napisao/la:Ne znam kakav je Šaćiri, da l' voli udaritAko voli neka ga tisne u vatru odma, bez obzira što nije minute odigrao
- TzBulevar87
- Kontakt:
Griješiš i to golemo griješišapach1986 je napisao/la:Ja koliko znam, Šaćiri je došao kao najveće pojačanje ? Ispravite me ako griješim :s
075
Znam da sam čitao kako je Ćiro sa njim riješio problem u veznom redu i da je on igrač koji će stvarati šanse za puno golova :STzBulevar87 je napisao/la:Griješiš i to golemo griješišapach1986 je napisao/la:Ja koliko znam, Šaćiri je došao kao najveće pojačanje ? Ispravite me ako griješim :s
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Trenutno korisnika/ca: al87, fukara87, legendarnadruga, meecko i 12 gostiju.