FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sabinho » 31 mar 2014, 20:31

Format je napisao/la:Vidi sad kad ovog Jevtica mi uzmemo i napravimo igracinu od njega :lolno:
Ne znam koliku platu trazi medjutim u malom ima potencijala i nije dobio pravu sansu, ne bi vi pogrijesili kad bi ga uzeli. damn
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 mar 2014, 21:13

Nema on na osnovu cega ista trazit ali eto :)
Zeljeznicar! 1921 !

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 31 mar 2014, 21:25

sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?
Dok svak svoju lovu uzme ostat ce Tan bez kinte,ne zna on medju koju je "bagru" dosao! :roll:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 mar 2014, 21:29

aleksandar_veliki je napisao/la:A, ko su pojedini mediji.
Samo sa ovog foruma mozes skontati na koje se medije misli, da ne istrazujes dalje.
Sinan Sinanovic, avaz, eventualno onaj prdekavac sa radiosarajeva sto je plocu okrenuo.
Kazes izvjestaj bude na ss, ok bude, ali ga nece uzivo gledati sigurno.
Ako mislis da je bolje svađati se ili podizati besmislene tuzbe, ja mislim da je bolje ovako gospodski bez spustanja na nivo doticnih, a oni ce se sami prepoznati.

Eto budi posten pa reci jel te stid da ides sa ekipama na pripreme i max korektno pratis sport u bh, a pri tom jedes "isti hljeb" ko i jado koji po exkluzivu zna otici u makijato, prelistati ovaj forum ili izmisliti bajkicu? Nije im strano uzimanje para za narucene clanke.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 31 mar 2014, 21:30

zivinaajkula je napisao/la:sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?
Dok svak svoju lovu uzme ostat ce Tan bez kinte,ne zna on medju koju je "bagru" dosao! :roll:
hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak. :crazy:

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 31 mar 2014, 21:38

Dzakmic je napisao/la:
hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak. :crazy:
A ko je odgovoran što je on došao kao i još neki što su već otišli,a minute nisu igrali? ;)
plata,stan,hrana,na ruke
Einigkeit und Recht und Freiheit

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 mar 2014, 21:42

Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 31 mar 2014, 21:43

pozzz plavoj naciji ! :bih: kakav nam je igraci kadar za utakmicu sa Čelikom ( po meni jako bitna tekma ) '? ps ... ovi HŠK da hoce odigrat nerijeseno , za nas bi idealno bilo ..., sto se tice zeljo.tv ...evo ulazio sam par puta nista se ne desava, kada da ocekujemo prve video snimke , neki "pregled program" ako nista nek nam pustaju neke utakmice :) itd ...

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 31 mar 2014, 21:45

FaraonTM je napisao/la:Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje :D
Ma sta ce njima trofeji ? Njih to ne zanima, bolje igrati u evropi, nego osvajati te bezvezne pehare. Oni vole klub i bez pehara. :silent:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 mar 2014, 21:47

monsen je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje :D
Ma sta ce njima trofeji ? Njih to ne zanima, bolje igrati u evropi, nego osvajati te bezvezne pehare. Oni vole klub i bez pehara. :silent:
Imaju oni više duplih kruna od nas. Hasetov i Bajramski su redovno njihovi :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 mar 2014, 21:48

Evo sad opet ocekujem 20 strana svadje sa pitarima.Sad ce doci onaj pisac pa lafoman pa ce pozvati i onog amypitara i ode to u nedogled.. :lolno:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 31 mar 2014, 21:51

ocito neko cita ovaj forum iz kluba,bravo momci svaka cast za novo obavjestenje za ogranicavanje pojedinim novinarima,to je to svaki put ovako treba za bilo sta izaci saopstenjem
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 mar 2014, 21:54

Nije trebalo nikakvo obavjestenje da se izda, nego samo poslati Sportu meil da nema vise saradnje i to je to. Ali hajde bilo proslo.
NO PYRO NO PARTY

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 31 mar 2014, 21:54

corleone87 je napisao/la:Evo sad opet ocekujem 20 strana svadje sa pitarima.Sad ce doci onaj pisac pa lafoman pa ce pozvati i onog amypitara i ode to u nedogled.. :lolno:
Pisac ce nam baciti neku statisticku bajku u pitarskoj reziji, a lafmoman ce napisati nesto o gos. Osimu, znam na pamet. Gledaj :pinokio:

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 31 mar 2014, 22:01

domorocki je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:
A ko je odgovoran što je on došao kao i još neki što su već otišli,a minute nisu igrali? ;)
plata,stan,hrana,na ruke
Druga stvar je to ko je odgovoran, al ovdje se ne radi uopste o tome vec o cinjenici da se "TANOVCI RASPADAJU" i samo sam se osvrnuo na tu konstataciju. Nemam namjeru dalje polemisati o tome na ovoj temi , tako da budi pozdravljen :wave:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 mar 2014, 22:07

Dzakmic je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:

plata,stan,hrana,na ruke
Druga stvar je to ko je odgovoran, al ovdje se ne radi uopste o tome vec o cinjenici da se "TANOVCI RASPADAJU" i samo sam se osvrnuo na tu konstataciju. Nemam namjeru dalje polemisati o tome na ovoj temi , tako da budi pozdravljen :wave:
hoce li biti pres konferencija ?
NO PYRO NO PARTY

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 31 mar 2014, 22:24

Kad se igra tekma sub .il ned.?

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 mar 2014, 22:42

azmeiljro je napisao/la:pozzz plavoj naciji ! :bih: kakav nam je igraci kadar za utakmicu sa Čelikom ( po meni jako bitna tekma ) '? ps ... ovi HŠK da hoce odigrat nerijeseno , za nas bi idealno bilo ..., sto se tice zeljo.tv ...evo ulazio sam par puta nista se ne desava, kada da ocekujemo prve video snimke , neki "pregled program" ako nista nek nam pustaju neke utakmice :) itd ...
Kadar za Celik bi konacno nakon velikog perioda mogao biti normalan,Zeljkovic i Bucan su cini mi se odradili kartone,Tomic isto mislim da je u igri za Celik,Leotar je preskocio samo zato sto se igralo protiv Leotara :D ,Benjo bi mogao startati ponovo,Kvesa tesko nece ga se forsirati,dobice minute ponovo ako rezultat bude rijesen do 2 poluvremena.Jedini ne znam sta je sa Jamakom i Hasanovicem.Hasanovic je trebao biti OUT 2 do 3 sedmice od povrede protiv Slavije.
SLOBODA NAVIJAČIMA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2014, 22:48

sarajevo1234 je napisao/la:
Dobro zapamtite proslu godinu, jer trofeja necete jos dugo godina osvojit. Karat cemo vas ko Dinamo Hajduka...
To slusamo iz godine u godinu.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 31 mar 2014, 22:53

old school je napisao/la:ocito neko cita ovaj forum iz kluba,bravo momci svaka cast za novo obavjestenje za ogranicavanje pojedinim novinarima,to je to svaki put ovako treba za bilo sta izaci saopstenjem
ako citate dajte nam bresplatne karte za muskarce sad protiv celika i dajte kakve meze i pica za vrjeme utakmice i napravite onaj wc da se mogu posrat ko covjek na utakmici a ne u onoj sumi

edhem je nije habib ja sam habibov brat veliki zeljin navijac
habib

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 11 gostiju.