Ne znam koliku platu trazi medjutim u malom ima potencijala i nije dobio pravu sansu, ne bi vi pogrijesili kad bi ga uzeli. damnFormat je napisao/la:Vidi sad kad ovog Jevtica mi uzmemo i napravimo igracinu od njega
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- zivinaajkula
- Kontakt:
sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?
Dok svak svoju lovu uzme ostat ce Tan bez kinte,ne zna on medju koju je "bagru" dosao!
Dok svak svoju lovu uzme ostat ce Tan bez kinte,ne zna on medju koju je "bagru" dosao!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Samo sa ovog foruma mozes skontati na koje se medije misli, da ne istrazujes dalje.aleksandar_veliki je napisao/la:A, ko su pojedini mediji.
Sinan Sinanovic, avaz, eventualno onaj prdekavac sa radiosarajeva sto je plocu okrenuo.
Kazes izvjestaj bude na ss, ok bude, ali ga nece uzivo gledati sigurno.
Ako mislis da je bolje svađati se ili podizati besmislene tuzbe, ja mislim da je bolje ovako gospodski bez spustanja na nivo doticnih, a oni ce se sami prepoznati.
Eto budi posten pa reci jel te stid da ides sa ekipama na pripreme i max korektno pratis sport u bh, a pri tom jedes "isti hljeb" ko i jado koji po exkluzivu zna otici u makijato, prelistati ovaj forum ili izmisliti bajkicu? Nije im strano uzimanje para za narucene clanke.
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak.zivinaajkula je napisao/la:sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?

A ko je odgovoran što je on došao kao i još neki što su već otišli,a minute nisu igrali?Dzakmic je napisao/la:hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak.zivinaajkula je napisao/la:sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?

plata,stan,hrana,na ruke
Einigkeit und Recht und Freiheit
Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pozzz plavoj naciji !
kakav nam je igraci kadar za utakmicu sa Čelikom ( po meni jako bitna tekma ) '? ps ... ovi HŠK da hoce odigrat nerijeseno , za nas bi idealno bilo ..., sto se tice zeljo.tv ...evo ulazio sam par puta nista se ne desava, kada da ocekujemo prve video snimke , neki "pregled program" ako nista nek nam pustaju neke utakmice
itd ...

Ma sta ce njima trofeji ? Njih to ne zanima, bolje igrati u evropi, nego osvajati te bezvezne pehare. Oni vole klub i bez pehara.FaraonTM je napisao/la:Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje

Imaju oni više duplih kruna od nas. Hasetov i Bajramski su redovno njihovimonsen je napisao/la:Ma sta ce njima trofeji ? Njih to ne zanima, bolje igrati u evropi, nego osvajati te bezvezne pehare. Oni vole klub i bez pehara.FaraonTM je napisao/la:Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Evo sad opet ocekujem 20 strana svadje sa pitarima.Sad ce doci onaj pisac pa lafoman pa ce pozvati i onog amypitara i ode to u nedogled.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
ocito neko cita ovaj forum iz kluba,bravo momci svaka cast za novo obavjestenje za ogranicavanje pojedinim novinarima,to je to svaki put ovako treba za bilo sta izaci saopstenjem
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Nije trebalo nikakvo obavjestenje da se izda, nego samo poslati Sportu meil da nema vise saradnje i to je to. Ali hajde bilo proslo.
NO PYRO NO PARTY
Pisac ce nam baciti neku statisticku bajku u pitarskoj reziji, a lafmoman ce napisati nesto o gos. Osimu, znam na pamet. Gledajcorleone87 je napisao/la:Evo sad opet ocekujem 20 strana svadje sa pitarima.Sad ce doci onaj pisac pa lafoman pa ce pozvati i onog amypitara i ode to u nedogled..

Druga stvar je to ko je odgovoran, al ovdje se ne radi uopste o tome vec o cinjenici da se "TANOVCI RASPADAJU" i samo sam se osvrnuo na tu konstataciju. Nemam namjeru dalje polemisati o tome na ovoj temi , tako da budi pozdravljendomorocki je napisao/la:A ko je odgovoran što je on došao kao i još neki što su već otišli,a minute nisu igrali?Dzakmic je napisao/la:hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak.zivinaajkula je napisao/la:sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?
Dok svak svoju lovu uzme ostat ce Tan bez kinte,ne zna on medju koju je "bagru" dosao!![]()
plata,stan,hrana,na ruke

hoce li biti pres konferencija ?Dzakmic je napisao/la:Druga stvar je to ko je odgovoran, al ovdje se ne radi uopste o tome vec o cinjenici da se "TANOVCI RASPADAJU" i samo sam se osvrnuo na tu konstataciju. Nemam namjeru dalje polemisati o tome na ovoj temi , tako da budi pozdravljenDzakmic je napisao/la:hahaha, fkt raspad sistema, otisao igrac koji nije minute odigrao u ovoj polusezoni, stvarno ne znam kako cemo nadomjestiti njegov nedostatak.zivinaajkula je napisao/la:sta je ovo vec se Tanovci raspadaju,igraci odlaze?
A ko je odgovoran što je on došao kao i još neki što su već otišli,a minute nisu igrali?![]()
plata,stan,hrana,na ruke
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Kad se igra tekma sub .il ned.?
Kadar za Celik bi konacno nakon velikog perioda mogao biti normalan,Zeljkovic i Bucan su cini mi se odradili kartone,Tomic isto mislim da je u igri za Celik,Leotar je preskocio samo zato sto se igralo protiv Leotaraazmeiljro je napisao/la:pozzz plavoj naciji !kakav nam je igraci kadar za utakmicu sa Čelikom ( po meni jako bitna tekma ) '? ps ... ovi HŠK da hoce odigrat nerijeseno , za nas bi idealno bilo ..., sto se tice zeljo.tv ...evo ulazio sam par puta nista se ne desava, kada da ocekujemo prve video snimke , neki "pregled program" ako nista nek nam pustaju neke utakmice
itd ...

SLOBODA NAVIJAČIMA
To slusamo iz godine u godinu.sarajevo1234 je napisao/la:Dobro zapamtite proslu godinu, jer trofeja necete jos dugo godina osvojit. Karat cemo vas ko Dinamo Hajduka...FaraonTM je napisao/la:Kone k'o Real u vakat. Hiljadu igrača, mjesta samo za 11, a trofeja nigdje
ako citate dajte nam bresplatne karte za muskarce sad protiv celika i dajte kakve meze i pica za vrjeme utakmice i napravite onaj wc da se mogu posrat ko covjek na utakmici a ne u onoj sumiold school je napisao/la:ocito neko cita ovaj forum iz kluba,bravo momci svaka cast za novo obavjestenje za ogranicavanje pojedinim novinarima,to je to svaki put ovako treba za bilo sta izaci saopstenjem
edhem je nije habib ja sam habibov brat veliki zeljin navijac
habib