bob je napisao/la:Nac.Potosi-Bolivar 1 @ 2,05, 1-1 - razlog je taj sto sam procitao da ce gosti veceras nastupiti uglavnom sa rezervnim i mladjim igracima, uglavom gosti su imali tezak raspored u poslejdnje vrijeme zbog kupa libertadores, putovali su dugo + imaju povrijedjenih i suspendovanih igraca zbog ceka je trener najvaio da ce odmoriti i jos neke igrace, domacini zadnji na tabeli al u par bodova te ce htjeti pobjedom primaci timovima iznad....
Napoli-Juventus - (oba daju go),2-0 - koliko sam vidio vec. bez teveza a domacini zele ici na to drugo mjesto ili se bar malo primaci romi, iskreno mislim da ce ovdje biti x al mislim da obi obje ekipe trebale zabiti bar po go...
Sparta Prag-Znojmo (pobjeda domacina i 3+ golova), 3-0 - sparta je najbolja u ceskoj gledao sam ih par puta i dosta jednostavno i napadacki igraju pogotovo kuci gdje imaju sve pobjede, Znojmo toplo hladno igra a 11 su na tabeli, 5 poslejdnjih meceva samo jednom nije bilo 3+ kad je sparta pobjedila 02 u gostima, mislim da veceras bi gosti mogli i do gola jedno 31 dosta![]()
Colo Colo - Univ.Concepcion preko 2,5, 1-2 - Colo Colo sad za sad igra najbolji fudbal u cileu, jednostavno na njihovim tekmama padaju golovi, od poslejdnjih 10 meceva samo 2 puta nisu isli preko 2, gosti osmi an tabeli i sa pobjedom bi se popeli na 6 mjesto, ocekujem od gosta kao sto je to cinio u proslosti da zatrese mrezu a vjerujem da ce biti golova...
odg/Aalborg -FC Kopenhagen, 2-1- duel 2 i 3 na tabeli, Aalborg igra dosta dobro te nakon poraza u gostima u proslom kolu sigurno ce zeljeti veceras da se iskupe protiv indisponiranog Kopenhagen cime bi prisli prvom na samo dva boda, Kopenhagen ne igra nesto pretjerano dobro kako se ocekivalo poslejdnje dvije imaju dva remija te bi pobjedom ovdje prisli domacinu samo na bod, mislim da bi se mreza trebala zatresti na obje strane...
od NBA
12.5/Noah J. preko , 13 - igra dobro ove sezone, boston los pod kosem sto bi Noah trebao iskoristiti, zabio im je 17 koliko se sjecam u prosloj tekmi...
15.5/Vučević N preko, 22 - uzima dosta suteva u posljejdnje vrijeme , orlando se digao nesto te veceras ne ocekujem da ce se neka ekipa pretjerano odvojiti, toronto nije cemu pod kosem tako da bi crnogorac mogao dominirati, jednom je isao ispod a jednom preko 16 poena sa nesto slabijom minutazom te manjim brojem uzetih suteva...
jos sam dodao Waiters D. preko 18, 19 al ga nebi preporucio drugimlik ne da ima los sut al nekako uspije doci do 20 poena , veceras ako nista ocekujem da ne starta sa 07 sutem valjda nesto ubaci a imace dosta slobodnih pa eto trebao bi proci ...
eto nesto sto sam igrao na jednom listicu pa vidjecemo koliko su fulati![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nije niko ispratio al da obavijestimfixator je napisao/la:evo 4 prelaza nisu moji:
17:00 Lil Metropol - Avan Gengan (X-1) 4.70
16:15 Pantrakikos - Apolon Smirnis (X-1) 4.50
21:00 Olimpik Lion - Sent Etjen (X-1) 5.50
20:15 Nasional Madeira - Porto (1-1) 9.80
na sitno ili u sistem
19:00 Nordsjalend - AGF Aarhus / OVER 3.5 gola @ 2.50

Semper Fidelis
Evo vam za veceras 3 tipa koja sam analizirao na jednom drugom portalu, ali sam kasno skontao da ne mogu analizu copy-paste pa cu postaviti samo slike. Ako kome pomogne dobro i jestekrmpotich je napisao/la:Mec koji zatvara ovo kolo Spanske Primere donjet ce nam sasvim sigurno zanimljiv mec. Domaca Valencia ove godine bez izlaza u Evropu, bar sto se tice domaceg prvenstva. U LE sasvim dobro stoje i primjetan je pomak u kvaliteti igre. I pored svega mislim da ce zbog dobrog duha u ekipi pokusati dobiti predzadnju ekipu prvenstva. Cak i Celta iz Viga na poziciji broj 11 je u igri za Segundu ove godine. Getafe kao 19-i ima 28 bodova i do kraja prvenstva imaju poprilicno solidan raspored tako da ce veceras ici po najmanje 1 bod. Druga su najgrublja ekipa u prvenstvu, na prosjeku su od 4,77 zuta kartona po mecu a dosada su zaradili 6 iskljucenja. Mec ce suditi Jesus Gil koji je poprilicno strog sudac. Ove godine je na prosjeku od 5,12 dodijeljena zuta kartona po mecu. Na zadnjih 7 meceva podijelio je 4 crvendaca. I veceras ce imati pune ruke posla, dan je poceo sacrvenim, nastavlja se sa penalom od 19:00 na mecu Villareala i Elchea i bilo bi lijepo zakljuciti dan sa crvenom kartom:) Salu na stranu, Getafe ce veceras pokazati ko je i sta je. Prekidat ce na sve moguce nacine leprsavu igru sismisa. Mislim da ce se sluziti svim i svacim da ovdje izvuku makar jedan bod. Ocekujem iskljucenje u ovih 90 minuta neizvjesnog meca. Sretno.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije bilo tesko

Inter je dvica ko kuca kakav Livorno
5 igraca Intera je na pozajmici u Livornu ove sezone i svi igraju u prvoj postavi zato ce ispasti iz lige.
Veceras nebi trebao Guarin poceti u prvoj postavi. Protiv Udinesea kad je usao Alvarez umjesto njega Inter je poceo da igra.
Paul Ch. (Min-LA C) - -18.5 i Crawford Ja. (Min-LA C) - -17.5+ - VISE
Doc Rivers suggested that Blake Griffin's lower back spasms were triggered by a pre-existing hip injury, and Griffin is considered doubtful to play on Monday.
Randolph Z. (Den-Mem) - -18.5+ VISE
Denver los pod kosem
George P. (Ind-San) - -21.5+ Manje
nevjerujem da pored Leonarda moza dati puno poena
Knight B. (Det-Mil) - -18.5+ VISE
Knight was acquired from Detroit in the Brandon Jennings trade last summer
Green J. (Chi-Bos) - -16.5+ MANJE
5 igraca Intera je na pozajmici u Livornu ove sezone i svi igraju u prvoj postavi zato ce ispasti iz lige.
Veceras nebi trebao Guarin poceti u prvoj postavi. Protiv Udinesea kad je usao Alvarez umjesto njega Inter je poceo da igra.
Paul Ch. (Min-LA C) - -18.5 i Crawford Ja. (Min-LA C) - -17.5+ - VISE
Doc Rivers suggested that Blake Griffin's lower back spasms were triggered by a pre-existing hip injury, and Griffin is considered doubtful to play on Monday.
Randolph Z. (Den-Mem) - -18.5+ VISE
Denver los pod kosem
George P. (Ind-San) - -21.5+ Manje
nevjerujem da pored Leonarda moza dati puno poena
Knight B. (Det-Mil) - -18.5+ VISE
Knight was acquired from Detroit in the Brandon Jennings trade last summer
Green J. (Chi-Bos) - -16.5+ MANJE
- Interista02
- Kontakt:
Može li mi neko reći zašto je pala kvota na K.Love-a na 1.70 ??? Granica mu je 26,5 i jelde trebo' bi ići UNDER ...
P.S.
Večeras poklon kvota na Inter
P.S.
Večeras poklon kvota na Inter

krmpotich je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Mec koji zatvara ovo kolo Spanske Primere donjet ce nam sasvim sigurno zanimljiv mec. Domaca Valencia ove godine bez izlaza u Evropu, bar sto se tice domaceg prvenstva. U LE sasvim dobro stoje i primjetan je pomak u kvaliteti igre. I pored svega mislim da ce zbog dobrog duha u ekipi pokusati dobiti predzadnju ekipu prvenstva. Cak i Celta iz Viga na poziciji broj 11 je u igri za Segundu ove godine. Getafe kao 19-i ima 28 bodova i do kraja prvenstva imaju poprilicno solidan raspored tako da ce veceras ici po najmanje 1 bod. Druga su najgrublja ekipa u prvenstvu, na prosjeku su od 4,77 zuta kartona po mecu a dosada su zaradili 6 iskljucenja. Mec ce suditi Jesus Gil koji je poprilicno strog sudac. Ove godine je na prosjeku od 5,12 dodijeljena zuta kartona po mecu. Na zadnjih 7 meceva podijelio je 4 crvendaca. I veceras ce imati pune ruke posla, dan je poceo sacrvenim, nastavlja se sa penalom od 19:00 na mecu Villareala i Elchea i bilo bi lijepo zakljuciti dan sa crvenom kartom:) Salu na stranu, Getafe ce veceras pokazati ko je i sta je. Prekidat ce na sve moguce nacine leprsavu igru sismisa. Mislim da ce se sluziti svim i svacim da ovdje izvuku makar jedan bod. Ocekujem iskljucenje u ovih 90 minuta neizvjesnog meca. Sretno.
Druze svaka cast za ovo,, stvarno si expert za ove kartone,, redovno postavljaj ja cu da te pratim, pa da zajedno dobijamo i padamo,, al sam ubjedjen da cemo vise dobijati njanjanja
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Za veceras takodjer jedan single
GRANADA-LEVANTE - X (20:00h)
Nemam neki poseban razlog, igram ga redovno na x,, pa valjda bude veceras
SRETNO!
GRANADA-LEVANTE - X (20:00h)
Nemam neki poseban razlog, igram ga redovno na x,, pa valjda bude veceras
SRETNO!
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Partizan - Cedevita -139,5+ over/više 1,88
Bet365
Po statistici ne tako izgledan over, ali kada uzmemo u obzir da nijednom timu ova utakmica ne znaci puno, i da u svojim redovima imaju nekolicinu dobri sutera i u jednoj opustenijoj utakmici bez neke grubosti ja mislim da ovaj tip moze vrlo lako doci. U Premieru je granica 140,5
Sretno
Bet365
Po statistici ne tako izgledan over, ali kada uzmemo u obzir da nijednom timu ova utakmica ne znaci puno, i da u svojim redovima imaju nekolicinu dobri sutera i u jednoj opustenijoj utakmici bez neke grubosti ja mislim da ovaj tip moze vrlo lako doci. U Premieru je granica 140,5
Sretno
Zadnja izmjena: LEO10, dana/u 31 mar 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Lillehammer-Stavanger 2 2.10, 1.trećina 2 2.70
Biti će to šesta utakmica norveškog play off-a i iznenađujuće Lillehamer drži konce u svojim rukama,vode 3-2 a pobjede li danas plasirati će se u finale i vjerujem da bi tako iznenadili sami sebe, moglo bi to utjecati ali negativno po ekipu i taj preveliki uteg koji imaju oko vrata ekipa iskusna kao Stavanger trebala bi iskoristiti te izboriti sedmu utakmicu i tako se dovesti u situaciju da odluka pada na njihovom ledu.
Storhamar-Valerenga 2 2.15, 1.trećina 2 2.75
I ova dva velika rivala odigrati će šestu utakmicu play off-a samo je tu malo situacija drugačija obzirom da gosti vode sa 3-2. Nakon što su poveli 2-0 u seriji činilo se da će se prošetati i sa 4-0 otići u finale, no Storhamar je uhvatio priključak i sada ima priliku da izbori sedmu utakmicu no mislim da do nje neće doći te da će gosti pobjedom se plasirati u finale i sa dva-tri dana odmora više mirno sačekati odlučujući sedmi susret drugog polufinalnog para.
Biti će to šesta utakmica norveškog play off-a i iznenađujuće Lillehamer drži konce u svojim rukama,vode 3-2 a pobjede li danas plasirati će se u finale i vjerujem da bi tako iznenadili sami sebe, moglo bi to utjecati ali negativno po ekipu i taj preveliki uteg koji imaju oko vrata ekipa iskusna kao Stavanger trebala bi iskoristiti te izboriti sedmu utakmicu i tako se dovesti u situaciju da odluka pada na njihovom ledu.
Storhamar-Valerenga 2 2.15, 1.trećina 2 2.75
I ova dva velika rivala odigrati će šestu utakmicu play off-a samo je tu malo situacija drugačija obzirom da gosti vode sa 3-2. Nakon što su poveli 2-0 u seriji činilo se da će se prošetati i sa 4-0 otići u finale, no Storhamar je uhvatio priključak i sada ima priliku da izbori sedmu utakmicu no mislim da do nje neće doći te da će gosti pobjedom se plasirati u finale i sa dva-tri dana odmora više mirno sačekati odlučujući sedmi susret drugog polufinalnog para.
LIVE * Slaven - Split 0:1 HT *
1 13.50 pobjeda Slavena
Jedna utakmica koja je u tijeku i gdje je moguće da dođe do preokreta, Split vodi u Koprivnici protiv Belupa golom u 36.minuti e sad oni imaju nekih dugova pa mislim da bi gosti mogli pustiti domaćinu a kvota je finih 13.5 pa eto ako netko želi može pokušati sa pobjedom domaćina, nije nikakva dojava nego čisto mogući scenario utakmice, nije loše probati ni sa 1X 3.40 kvota.
1 13.50 pobjeda Slavena
Jedna utakmica koja je u tijeku i gdje je moguće da dođe do preokreta, Split vodi u Koprivnici protiv Belupa golom u 36.minuti e sad oni imaju nekih dugova pa mislim da bi gosti mogli pustiti domaćinu a kvota je finih 13.5 pa eto ako netko želi može pokušati sa pobjedom domaćina, nije nikakva dojava nego čisto mogući scenario utakmice, nije loše probati ni sa 1X 3.40 kvota.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 31 mar 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- diplomatija
- Kontakt:
Ja veceras idem sa 2 na cootbus, grcevito se bore za opstanak, union nema nikakvih ambicija, a gledao sam cotbus protiv kelna kojeg su nadigrali, Ali nesretno i nespretno izgubili, 15KM na 2 i jedan rekreativni 1/2 na 2KM, mozda nastave lijep vikend bar sto se prelaza tice..
Nategnem skoro 50 koševa Austrijanaca u zadnjoj četvrtini ali zaboravim na RN Lowen koji je trebao zabiti barem 29 golova a na poluvremenu dali 16 i mislim evo ga, kad tamo imam šta vidjeti. Defosi stali na 27. Oko 40 minute imali 20 golova. Ccc.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
mozel neko napisat ko fali miami veceras od igraca!?hvala mnogo
Betis-Malaga 1 2.15
Betis se bori za opstanak mada nisu u nekoj formi mislim da mogu do 3 boda ovdje jer ni Malagfa nije u nekoj bogzna formi i jedni i drugi imaju povreda al mislim da bi ovo moglo doći, onako po osjećaju.
Utah-Knicks 2 1.6
Knicksima ova pobjeda treba jer se bore za PO, nemam nista pametnije za reć
C. Paul 20,5 over 1.85
Nema Griffina večeras najvjerovatnije pa će vjerovatno preuzet´ dio odgovornosti. Prethodna utakmica 30 poena, 31, 2, 14, 28, a protiv Minesote učinak je 19, 20, 21, 19, 19, tako da mu Minesota očigledno odgovara, a može uzet dva šuta koja bi Griffin uzeo i preći granicu.
Betis se bori za opstanak mada nisu u nekoj formi mislim da mogu do 3 boda ovdje jer ni Malagfa nije u nekoj bogzna formi i jedni i drugi imaju povreda al mislim da bi ovo moglo doći, onako po osjećaju.
Utah-Knicks 2 1.6
Knicksima ova pobjeda treba jer se bore za PO, nemam nista pametnije za reć

C. Paul 20,5 over 1.85
Nema Griffina večeras najvjerovatnije pa će vjerovatno preuzet´ dio odgovornosti. Prethodna utakmica 30 poena, 31, 2, 14, 28, a protiv Minesote učinak je 19, 20, 21, 19, 19, tako da mu Minesota očigledno odgovara, a može uzet dva šuta koja bi Griffin uzeo i preći granicu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
95 % Wade i Chalmers ne igrajuharis10 je napisao/la:mozel neko napisat ko fali miami veceras od igraca!?hvala mnogo
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
znaci Bosh +16???jasko_juve je napisao/la: 95 % Wade i Chalmers ne igraju
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
braćo mila ne ide, ja sam još ovo probao za danas pa eto šta bude, biti će bolje
Real Betis-Malaga 1. pol. 2 3.75
domaćinu gori pod nogama a gosti znaju odigrati dobro kad ne treba
pa eto mislim da če dobiti prvo pol,
ovdje bih probao još sa crvenim kartonom i penalom

Real Betis-Malaga 1. pol. 2 3.75
domaćinu gori pod nogama a gosti znaju odigrati dobro kad ne treba

ovdje bih probao još sa crvenim kartonom i penalom
- diplomatija
- Kontakt:
Jeboga drzava i kladionica, betis crveni da i zuti preko puta 20, zadnji pokusaj Ove sedmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.