Bra'o....malo je 5 maraka za one betonske tribine....fuuuujjjjjjjjjGracanicaAA je napisao/la:Ipak drugari da ispravim nece biti 3KM ulaznica ko inace, nego ce biti 5km ....

Moderator/ica: GracanicaAA
Bra'o....malo je 5 maraka za one betonske tribine....fuuuujjjjjjjjjGracanicaAA je napisao/la:Ipak drugari da ispravim nece biti 3KM ulaznica ko inace, nego ce biti 5km ....
Sramota stvarno cijelu sezonu 3 KM i sad povecajustaragarda je napisao/la:Bra'o....malo je 5 maraka za one betonske tribine....fuuuujjjjjjjjjGracanicaAA je napisao/la:Ipak drugari da ispravim nece biti 3KM ulaznica ko inace, nego ce biti 5km ....
Ma sto je najgore em ce dobit jedno 10 hiljada na ulaznicama (2000*5KM) a jos ce gospoda i izgubit....GracanicaAA je napisao/la:Jbg Cesc oni misle ako dolazi Sloboda pa reko da podignemo jel na 5km kartu i tako oni dole zarade.....
Mislim tako oni dole misle ako neko dode jaci da mogu da dignu na 5km kako bi zaradili.
Po meni fakat Smjesno od kluba.
Da, upravu si.cesc4 je napisao/la:Ma sto je najgore em ce dobit jedno 10 hiljada na ulaznicama (2000*5KM) a jos ce gospoda i izgubit....GracanicaAA je napisao/la:Jbg Cesc oni misle ako dolazi Sloboda pa reko da podignemo jel na 5km kartu i tako oni dole zarade.....
Mislim tako oni dole misle ako neko dode jaci da mogu da dignu na 5km kako bi zaradili.
Po meni fakat Smjesno od kluba.
MarcoPolo je napisao/la:Očekivao sam sa slobodom bratsku utakmicu 2-3 međutim danas sam čuo informaciju da od tog nema ništa samo iz razloga što neko hoće da se izbace Banovići radi Kuke a i Tuzlaci izgleda nemogu obezbjedit 5000 glasova za SDP kandidate koji će biti na listi u oktobru sa adresom iz Gračanice a daim je da ostane u lizi i SDA Budućnost.
Za penzionere i nezaposlene nek bude 15 KM,,,,a za uposlenike općine i javnih preduzeća nek bude besplatno,,,ALBOX je napisao/la:napokon da se i ja jednom s tobom slozim![]()
10 km za ovu utakmicu pa ko hoce ko nece
Ma eto meni svejedno koliko god bude ja sam na Lukama**** je napisao/la: Za penzionere i nezaposlene nek bude 15 KM,,,,a za uposlenike općine i javnih preduzeća nek bude besplatno,,,
I ja. Svaku domacu utakmicu Bratstva uredno ispratimALBOX je napisao/la:Ma eto meni svejedno koliko god bude ja sam na Lukama**** je napisao/la: Za penzionere i nezaposlene nek bude 15 KM,,,,a za uposlenike općine i javnih preduzeća nek bude besplatno,,,![]()
hehehehhee zoom jbg ti SnimasZoom088 je napisao/la:I ja. Svaku domacu utakmicu Bratstva uredno ispratimALBOX je napisao/la:Ma eto meni svejedno koliko god bude ja sam na Lukama**** je napisao/la: Za penzionere i nezaposlene nek bude 15 KM,,,,a za uposlenike općine i javnih preduzeća nek bude besplatno,,,![]()
Još jedan mudrac iz SDP (stranka demagogije i prevare),,daj narodu hljeba i igara ,,,m..... v... vašu baanditsku,,,od Bratstva pravite stranačku prčiju ,,,,MarcoPolo je napisao/la:Kakav bolan cirkus Daso već odbrojao 1500 ulaznica za Radončićeve i Harisove zmije po cjeni od 5-15 KM (valja postaklit Vladu) za ostale sa crvenim šalom i kačketom SDP ulaz besplatan (nisu ni razbijali)da se zna koje radničke a ko buržujske krvi i nema bola cirkusa i nema nereda dajte malo veselja i fešte napaćenom narodu i mante tenzija svako neka navija za svoj klub bez vređanja svako neka izbaci svoje provokataore i pokažimo jednu lijepu sliku našeg kantona ostatku države a i gostima koji će doći neka jedno se vidi da ovdje živi normalan narod kojem je potrebno samo malo da bude sretan i zadovljan.Dajte treneri mlade igrače neka igraju i neka se prodaju sretno svima .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nebeskasila, prisonbreak i 9 gostiju.