Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti kladionicu, radi Willimas do 7 ona zatvori 15 do 7 **** ti wwin i ****
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nedo ti Bog Shvedova 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa 4 brejk sanse glupaco ne koristis

E jest ogranicena fuj sta se koji **** bavis tenisom

E jest ogranicena fuj sta se koji **** bavis tenisom

Alessandro Del Piero !
debilnije ekipe od belupa u životu nisam vidio, kakvi debili, izjednače i imaju igrača više pola sata i primaju gol i izgube 

- Interista02
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
truts je napisao/la:to tebi nije nepoznanicaInterista02 je napisao/la: A najbolnije od svega je to što je pao na svom klubu![]()
![]()
jel čista dvica večeras ?
Večeras tu dvica ide na veći ulog, ako padnem onda me ništa ne izvadi jedno vrijeme.truts je napisao/la:to tebi nije nepoznanicaInterista02 je napisao/la: A najbolnije od svega je to što je pao na svom klubu![]()
![]()
jel čista dvica večeras ?
Nadam se da prolazi, inače se mogu halaliti sa izletom na kojem bi se gotivilo, morat ću prekinuti s curom jer joj je ubrzo rođendan i još tako neke stvari. :p
Nikad više nisam trebo' Inter da mi prođe :/
ostavi se kocke pod hitno ako je dotle došlo, živi život, have a fun i pošalji meni curu da ti je "sačuvam"Interista02 je napisao/la:
Nadam se da prolazi, inače se mogu halaliti sa izletom na kojem bi se gotivilo, morat ću prekinuti s curom jer joj je ubrzo rođendan i još tako neke stvari. :p

gledaj turcina sto stele prelaz cuj kajaspor mamicu
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj Shvedove sta mi uradi sa zivcima al' dobi na kraju 

Alessandro Del Piero !
- Interista02
- Kontakt:
Dobro, malo sam pretjero' u govoruzgmiky je napisao/la:ostavi se kocke pod hitno ako je dotle došlo, živi život, have a fun i pošalji meni curu da ti je "sačuvam"Interista02 je napisao/la:

Ali vjeruj da ih skoro svake sedmice pratim na veće uloge i samo na njima padam.
Prošla 2 kola su mi skratili život za 2 godine, ali nadam se da će me večeras obradovati kao što su znali dosta puta ove sezone kad samo fine pare dizo' na njima =)
Dolaze mi neke stvari i bilo bi fino da imam lovu...
dobro je dok odlaze pare a kad ode zdravlje onda si u k... onda ode sve i nema povratka, zato oprezno s ulozima jer ne isplati se yebati s tom kladionicom, već odavno nema tu kruha, pomalo i zayebavaj se, izvedi malu negdje, uljepšaj nekome dan a mani se živciranja, normalno je naljutiti se malo i to ali da ti neke druge stvari ispaštaju radi ovoga nema smislaInterista02 je napisao/la: Dobro, malo sam pretjero' u govoru![]()
Ali vjeruj da ih skoro svake sedmice pratim na veće uloge i samo na njima padam.
Prošla 2 kola su mi skratili život za 2 godine, ali nadam se da će me večeras obradovati kao što su znali dosta puta ove sezone kad samo fine pare dizo' na njima =)
- Interista02
- Kontakt:
Ma i to što kažeš. Već neko vrijeme sam se ja distancirao od aktivnog klađenja, samo se ponekad baci koji tiket sa željom za zaradomzgmiky je napisao/la:dobro je dok odlaze pare a kad ode zdravlje onda si u k... onda ode sve i nema povratka, zato oprezno s ulozima jer ne isplati se yebati s tom kladionicom, već odavno nema tu kruha, pomalo i zayebavaj se, izvedi malu negdje, uljepšaj nekome dan a mani se živciranja, normalno je naljutiti se malo i to ali da ti neke druge stvari ispaštaju radi ovoga nema smislaInterista02 je napisao/la: Dobro, malo sam pretjero' u govoru![]()

A ne brini se ti, dobit ce ona svoje bez obzira na ove pare

- diplomatija
- Kontakt:
Hajde cotbus okreni to i da uzmemo lovu
ko ne igra veceras za miami.hvala unaprijed!?
E ne okreni, ja cekam Uniondiplomatija je napisao/la:Hajde cotbus okreni to i da uzmemo lovu

Hajd WH drzi seeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Contentissimo
- Kontakt:
au brate primi moje saucescejasko_juve je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/29 ... _290724838

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
evo ljudi sutra počinje drugi krug pa tko želi neka se priključi, jedno zanimljivo natjecanje a cilj nije nagrada nego eto da vidimo tko je najbolji, malo se igramo a i može se doći do dobrih parova, prolaznost nije loša
obzirom da ne smijem reklamirati svatko tko želi vidjeti o čemu je riječ neka mi se javi na pp, već je bilo tu za ovaj mjesec a od sutra kreće novi krug
obzirom da ne smijem reklamirati svatko tko želi vidjeti o čemu je riječ neka mi se javi na pp, već je bilo tu za ovaj mjesec a od sutra kreće novi krug
- Interista02
- Kontakt:
Iner će da ispoštuje, još samo da Lovin ode ispod i bit će para =)
- diplomatija
- Kontakt:
Sto kasni sat na ovom forumu?
sam ga moras namjestiti :diplomatija je napisao/la:Sto kasni sat na ovom forumu?
profil/postavke -> postavke -> ljetno vrijeme DA
- EmirSioux89
- Kontakt:
Samo Sunderland glupi a bio sam siguran da ce doci do pobjede danas 

Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.