moze li mi neko imenovati ove momke, od-do ?Goalgetter je napisao/la:
hvala
Ps. bez sudije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
moze li mi neko imenovati ove momke, od-do ?Goalgetter je napisao/la:
Ni u kom slučaju se ne osjećaj napadnutim.Niti mi je bila namjera niti mislim da te treba zbog nečega napasti.dubrovnik je napisao/la:Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.
s lijeva na desno, bez sudijePapastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko imenovati ove momke, od-do ?Goalgetter je napisao/la:
hvala
Ps. bez sudije
hvala druzedino-92 je napisao/la:s lijeva na desno, bez sudijePapastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko imenovati ove momke, od-do ?Goalgetter je napisao/la:
hvala
Ps. bez sudije
amer gojak, emir cutahija, vedad gljiva, arman corovic, amir hadziahmetovic, vladimir kremenovic, darko todorovic, adnan kadusic, dario saric, kemal osmankovic i sanjin lelic
Ili na jaja ko MarkicChinaglia je napisao/la:kako je ljepše vidjeti kad igrači stave ruku na srce, poseban osjećaj, nego kad se zagrle, ili stave ruke na ramena jedni drugima ..
znači, da sam nacionalista poput njega, ne bih napravio tako nešto, to je samo odraz onoga što je ponio iz kućeSarajlijc@ je napisao/la:Ili na jaja ko MarkicChinaglia je napisao/la:kako je ljepše vidjeti kad igrači stave ruku na srce, poseban osjećaj, nego kad se zagrle, ili stave ruke na ramena jedni drugima ..![]()
A dovoljno govori o njemu kao covjeku da je ipak igrao za tu drzavu. Da ima karaktera onda ne bi ni igrao za tu drzavu koju ocito mrzi. Smrad dvolicni. Ali nije jedini.Chinaglia je napisao/la:znači, da sam nacionalista poput njega, ne bih napravio tako nešto, to je samo odraz onoga što je ponio iz kućeSarajlijc@ je napisao/la:Ili na jaja ko MarkicChinaglia je napisao/la:kako je ljepše vidjeti kad igrači stave ruku na srce, poseban osjećaj, nego kad se zagrle, ili stave ruke na ramena jedni drugima ..![]()
Oni pozivaju izbjeglice i normalno da imaju taj rizik da oni nekada zaigraju za zemlje njihovih predaka..Samo vezano za pozivanje igrača iz Širokog Brijega, to bi ti isto bilo kao da Nijemci prestanu pozivati sada bosance i hercegovce u svoje kadetske ekipe zbog Kolašinca.. To jednostavno tako ne ide.
zgembo89 je napisao/la:I o jos hiljadu njih koji su ga podrzali..To je ono sto boli sto ne mozemo govoriti o pojedinacnim slucajevima nego o vecini,znaci komplet dole drustvo je bolesno..Oni pozivaju izbjeglice i normalno da imaju taj rizik da oni nekada zaigraju za zemlje njihovih predaka..Samo vezano za pozivanje igrača iz Širokog Brijega, to bi ti isto bilo kao da Nijemci prestanu pozivati sada bosance i hercegovce u svoje kadetske ekipe zbog Kolašinca.. To jednostavno tako ne ide.
A u našim reprezentacijama igraju igrači koji su konstitutivni ovdje predsjednik Federacije ti je Hrvat,5 ministarstava na nivou Federalne Vlade pripada Hrvatima i sve je po reciprocitetu ovo je vaša država koliko i moja ali opet je gazite i još opravdavate to sa riječima mi smo kao Hrvati..nije meni bitan Marić kad bi bio Ronaldo novi zajedno s HAlilovićem ali smeta mi licemjerstvo i zato bi ja Vama uveo fiskalne kase dole kod Gospe pa će te svaku marku uplatit u Federalni budzet,a sve bi mi one Hrvatske zastave poskidali sa bandera i rasvjeta i kačali bi ih tamo na brdu preko puta Neuma..
odlicna ideja, samo se prvo treba pobrinuti da Zeljo,Sarajevo i jos par "patriotskih" klubova uplate one milione koje duguju drzavi...pricati o punjenju budzeta, a istovremeno podrzavati klubove koji su isti ostetili za milionske iznose je smjesno i licemjernozgembo89 je napisao/la:I o jos hiljadu njih koji su ga podrzali..To je ono sto boli sto ne mozemo govoriti o pojedinacnim slucajevima nego o vecini,znaci komplet dole drustvo je bolesno..Oni pozivaju izbjeglice i normalno da imaju taj rizik da oni nekada zaigraju za zemlje njihovih predaka..Samo vezano za pozivanje igrača iz Širokog Brijega, to bi ti isto bilo kao da Nijemci prestanu pozivati sada bosance i hercegovce u svoje kadetske ekipe zbog Kolašinca.. To jednostavno tako ne ide.
A u našim reprezentacijama igraju igrači koji su konstitutivni ovdje predsjednik Federacije ti je Hrvat,5 ministarstava na nivou Federalne Vlade pripada Hrvatima i sve je po reciprocitetu ovo je vaša država koliko i moja ali opet je gazite i još opravdavate to sa riječima mi smo kao Hrvati..nije meni bitan Marić kad bi bio Ronaldo novi zajedno s HAlilovićem ali smeta mi licemjerstvo i zato bi ja Vama uveo fiskalne kase dole kod Gospe pa će te svaku marku uplatit u Federalni budzet,a sve bi mi one Hrvatske zastave poskidali sa bandera i rasvjeta i kačali bi ih tamo na brdu preko puta Neuma..
Pa i Papac je ponikao baš u tom klubu o klubu na koji si mislio. I on i Padža.dubrovnik je napisao/la:Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.
Papac, Pandža, J. Kvesić., I.Sesar itd itd mlađe neću ni nabrajat...levat je napisao/la:Pa i Papac je ponikao baš u tom klubu o klubu na koji si mislio. I on i Padža.dubrovnik je napisao/la:Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.
Papac je ponikao u Velezu. Pandza u Zrinjskom.levat je napisao/la:Pa i Papac je ponikao baš u tom klubu o klubu na koji si mislio. I on i Padža.dubrovnik je napisao/la:Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.
pa Široki ih je sve izbacio...Pandža je kao kadet došao u Široki ako se dobro sjećam..Eborg je napisao/la:Papac je ponikao u Velezu. Pandza u Zrinjskom.levat je napisao/la:Pa i Papac je ponikao baš u tom klubu o klubu na koji si mislio. I on i Padža.dubrovnik je napisao/la:Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.