Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2014, 10:39
ŠIROKI BRIJEG – Stadion Pecara. Gledatelja 1.200. Sudac: Bojo (Kiseljak).
STRIJELCI: 1-0 Wagner (27-11m), 2-0 Marić (48), 3-0 Wagner (51), 4-0 Kordić (66).
ŠIROKI BRIJEG: Soldo, D. Džidić, J. Barišić, Ćorić (55. Peko), Pehar, Zakarić (55. Kordić), Wagner, Marić, Špikić, Plazonić (67. Ivanković), Ljubić. Trener: Musa.
RADNIK: Zdravković, Šodić, Kojić, Katanec, Antić (62. Mojović), Hasanović, Nikić, Ćosović, Obradović, Ostojić, Mašić. Trener: Bajić.
Rutinsko odradjivanje posla protiv momcadi koja je dosla igrati bunker. Bilo je samo pitanje vremena kad ce prvi gol pasti i koliko jos do kraja susreta.
U momcadi ponovno 8 igraca iz ŠB ili ŠB skole nogometa plus pojacanja iz najuze okolice Hercegovine i ''stranac'' Wagner.
Zrinjski je zakomplicirao situaciju pobjedom u Istocnom Sarajevu, medjutim ima se jos dosta za igrati, po meni je kljuc poslije Zrinjskog 4 kola u kojima igramo tri domace utakmice plus gostovanje Leotaru gdje moramo ubiljeziti 12 bodova, tako da vjerujem da ni poraz u Mostaru nas ne udaljava od kandidature za titulu, no u svakom slucaju treba ici na pobjedu pod obavezno, smatram da smo najvise od svih pokazali ove sezone, odnosno najuvjerljiviju igru, makar u ''velikim utakmicama'', rijec je o najefikasnijoj momcadi u ligi ipak i s najvecom gol razlikom, momcadi koja bilo kome bilo gdje moze zabiti pogodak, tako da se nadam da ce to pokazati i pod Bijelim Brijegom. Nek bude na terenu i tribinama korektno i fer i nek pobijedi bolji, pa ako to bude Zrinjski, ja im prvi cestitam i zelim titulu ako mi ne budemo jer su pod vodstvom jos jednog Širokobriježanina dosli medju 4 najbolje ekipe u ligi ponovno i svakako da su uz nas medju najozbiljnijim kandidatima za raspodjelu trofeja.
...Život za Široki...