Ma primili gol bzvz, nisu nas nesto posebno nadigrali. Drugo poluvrijeme smo bili bolji, Pekija glavom pogodio stativu u 93 minuti...skelar je napisao/la:I sta na sve ove rezultate kaze nas dirka Basara? Nista naravno njem kad je to u pitanju a da treba se prepucavati ko sta kaze i pise tu je glavni . Kao sto sam napisao prije ako Rudar opstane u ligi to treba da se slavi kao osvajanje . Ovih par kola sto je ostalo ne znam da cemo osvojiti niti jedan bod kuci iskreno pa cak i sa Travnikom koji igra mnogo bolje nego jesenas . Uzece nam tri boda ladno . Od Zelje i Sarajeva se ne treba pricati jasno ko dan . I tako nam ostaje Zvijezda i li Vitez po meni gdje se jedino moze nesto mozda uraditi . U Banjaluci takodje nemamo sto traziti osim dobiti par komada . Sto se tice Slavije nisu ni oni nesto bolje od nas ali imaju Leotar kuci i kod Mladosti mogu nesto izvuci . Kako god pogledas sami moramo sebe "vaditi " a ne gledati i cekati Slaviju ili kog vec da sve izgubi . Nisam uspjeo gledati protiv Veleza kakva je igra bila mislim jeli bilo icemu ?
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sto ne udje stative ti bod bi bio ogroman ... nego zna li se sta o Bedi tom hoceli zaigraiti barem jednu utakmicu ?
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Ma to je prevara...zna li neko je li on uopste u Prijedoru?skelar je napisao/la:nego zna li se sta o Bedi tom hoceli zaigraiti barem jednu utakmicu ?

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eto mi smo odlicni." ? je napisao/la:По ' % ' ? $ ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Eto mi smo odlicni." ? je napisao/la:По ' % ' ? $ ?
Ako ne pobjedite ovakav Rudar rasformirajte ekipu. Rudar sa ovakvom ekipo tesko da bi bio medju prva 4 u RS, ljudi u 3 utakmice imaju 2 sutra prema golu a jedan u okvir.
Ajmo Rudar naparaviti senzaciju u Subotu ! Svi zapeti kao nikad do sad pa sta bude . Neka izgubimo ali barem de se borimo zbog navijaca . Plus ove Sarajlije se nabrijale isto da ce se prosetati kroz Prijedor . Svi u napad heh
ali i Sarajevo teško daje golove pa bi ovo vrlo lako moglo završiti 0-0. također i zadnja protiv Želje ako im nebude trebalo a vi zapnete možete do boda ili čak sva 3.Vlado PD je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Eto mi smo odlicni." ? je napisao/la:По ' % ' ? $ ?
Ako ne pobjedite ovakav Rudar rasformirajte ekipu. Rudar sa ovakvom ekipo tesko da bi bio medju prva 4 u RS, ljudi u 3 utakmice imaju 2 sutra prema golu a jedan u okvir.
Eventualna pobjeda u Subotu bi Rudaru znacila vise nego ikad dosad odkad igra u Premijer Ligi . Bodovalo bi se sa 10 bodova 

Gledao sam zadnja dva treninga, ala koliko smo mi ocajni
Evo 2,10 dvica na Sarajevo ode staviti pola plate, ne znam kakvo je Sarajevo nisam ih nikako gledao ali nas bi realno i Travnik utrpao ovde onako lagano

Evo 2,10 dvica na Sarajevo ode staviti pola plate, ne znam kakvo je Sarajevo nisam ih nikako gledao ali nas bi realno i Travnik utrpao ovde onako lagano

? &
Sanjao sam 2:1... Uzimamo Sarajevo! 

Jeb ga ja mislio utakmica u Subotu ... hoce biti prenos gdje ?
Sretno vam bilo da pobjedite danas jer vama i pobjeda treba tako da vam želim svu sreću odigrajte 4-5-1 CA jer će oni sigurno napadat a vama će ostat prostora za kontre dosta.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kao I moja kona zelim Vam puno srece I da nam se sto prije vratite u Premijer ligu.
ako pitare ne mozete pobijediti ne znam koga mozete
, mozete makar do boda.

Sta je onda reci za vasterabajt je napisao/la:ako pitare ne mozete pobijediti ne znam koga mozete, mozete makar do boda.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ajmoo Rudar gazi samo tako bice nesto
Mogli bi vas ovi ziceri koštati. Bolji Rudar.
EDIT: Opet zicer.
EDIT: Opet zicer.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Steta trebali smo barem jedan uvaliti ovako ko zna sta ce biti...
Joooj vidicu tarabo jedna koliko puta ces promasiti danas ????
- BernardBarnjak
- Kontakt:
skelar je napisao/la:Joooj vidicu tarabo jedna koliko puta ces promasiti danas ????
Ma bit ce bolje u 1ligi RS-a¨!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 8 gostiju.