Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja nisam rekao da nas niste posteno izbacili, nego da ste nas izbacili a niste ima li tri suta u okvir gola. Vile vas nosale i na Grbavici, ali i na Kosevu. Nebitno prosli i kraj price.sekac je napisao/la:Ako vas je iko pošteno izbacio onda smo to mi ove godine ali dobro teško je to priznati. Rekao sam ako vam bude zavisilo od nas mrka kapa vam je ,jer vi ste to zaslužili. Ako se sječaš utakmice na Koševu bez publike (poslije frke sa Širokim) završeno je 0-0 a trebala nam je pobjeda a vama ništa nije značilo ali opet se Šeha sa prčkom poravnao u 90 minuti i na kraju igrate i slavite i pjevate Ok sportski i pošteno zar ne!? E sad to isto očekujte na vašoj "mercedes" areni pa ako Bog da i gore da vam bude na to sam mislio ako ti šta nije pravo i to me zaboli.Na vašu sreču ne pitam se ja ali se nadam da ima u upravi Sarajeva onih koji se sječaju ovog i pjesme >Bukija i Gredića u loži na Koševu.monsen je napisao/la:Mi vas ne dobijamo jer vam uvijek nesto treba. Prosle godine vam treba za evropu, kao nesto povedete, onda vas malo stisnemo i uzmemo bod. Ove godine u dva susreta opucate tri puta u okvir gola, prodete u kupu bez pobjede, sta reci ? ko me poruku porati ?sekac je napisao/la:Ne znam kako si vidio da smo se provukli ali dobro bolji ste vi bili i ispali ste a reci mi samo kad ste zadnji put dobili Sarajevo a to če potrajati možete onog leotara retardiranog dobiti nas ne znam teško Boga mi ne ležimo vam
Nebitno je to, samo sam se nadovezao jer si rekao ako vas bude nesto zavisilo da on nas nema nista...
Imas u ovom sastavu pet reprezentativaca i ti pitas tako nesto. Aha, ti si onaj sto je upucen u nase stanje fudbala, kao sto sam ja u Indijsko. Izvini, u pravu si. Ne za hateri majke ti.pisac je napisao/la:Kako ste vi samo smijesni sa izmisljanjem price o tim nekim mladim igracima. Jos vam uspjevaju prati mozak sa tim? Koji mladi igraci? Na kome vi od tih igraca mozete nesto zaraditi? Sta bi pricali da imate Zakarica ili jos par igraca iz Sirokog? Protiv raspalog Leotara uveli par igraca da odmorite one standardne i odmah bacanje suplje o nekakvom podmlatku
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Cutahija, Kjosevski, Kvesic, Zolotic, B. Colic itd ...pisac je napisao/la:Jos jednom te pitam na kojem od tih igraca vi mozete zaraditi nesto na kojem mozete zasnivati igru? Cimirot, Kovacevic, Radovac. Ja ne vidim da su ista losiji od tih vasih, cak sta vise. Znas koliko sad Sarajevo ima igraca u mladjim selekcijama u reprezentaciji? Ja cu ti reci, vise nego Zeljeznicar.
Molim te da mi konkretno odgovoris, na kojem igracu vi mozete zaraditi neke ozbiljne pare?
tako ce mo i mi ubaciti kod kuce protiv radnika radovca ,cimirota ,kovacevica ,travancica itd i reci igrali smo s momcima od 20 god .monsen je napisao/la:Imas u ovom sastavu pet reprezentativaca i ti pitas tako nesto. Aha, ti si onaj sto je upucen u nase stanje fudbala, kao sto sam ja u Indijsko. Izvini, u pravu si. Ne za hateri majke ti.pisac je napisao/la:Kako ste vi samo smijesni sa izmisljanjem price o tim nekim mladim igracima. Jos vam uspjevaju prati mozak sa tim? Koji mladi igraci? Na kome vi od tih igraca mozete nesto zaraditi? Sta bi pricali da imate Zakarica ili jos par igraca iz Sirokog? Protiv raspalog Leotara uveli par igraca da odmorite one standardne i odmah bacanje suplje o nekakvom podmlatku
I mene majke mi. Do sada nikad nije bio ovakavShofaII je napisao/la:Ohrabruje me to što je Jarni bio ljut, nisam vidio da je na onakav način do sada bio ljut. Konačno nije opravdavao nego je prihvatio da nešto ne stima, nadam se da će probuditi igrače i da će nas krenuti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa da, Cimirot je vasa skola, kao B.Colic, Zolotic, Sadikovic, Bajic, Cutahija, Kjosevski itd. Zaboravio sam i Kovacevic je vasa skola fudbala (akademija), a zaboravio sam jos i Travancic je vasa skola fudbala (akademija).pisac je napisao/la:Hahahaha. Cudi me da i Sadikovice nisi nabrojaom.
Ako vi na Colicu i Zoloticu ista zaradite, ja te u guticu poljubim. Kvesic da se nije povrijedio, mozda, ovako na zalost jako upitno. Plus, hvalite se nekakvim vasim skolom, a odakle je ono kvesic? Ponavljam jos jednom, sta bi pricali da imate mladih igraca kao Siroki sto ih ima? Pa jedan Zakaric je bolji od svih tih vasih zajedno sto si nabrojao. Isto tako i nas igrac Cimirot.
Mislim da je ovdje ipak rijec o vama. Vi se hvalite kao da imate neke mlade igrace, ali koje samo vi vidite.monsen je napisao/la:Pa da, Cimirot je vasa skola, kao B.Colic, Zolotic, Sadikovic, Bajic, Cutahija, Kjosevski itd. Zaboravio sam i Kovacevic je vasa skola fudbala (akademija), a zaboravio sam jos i Travancic je vasa skola fudbala (akademija).pisac je napisao/la:Hahahaha. Cudi me da i Sadikovice nisi nabrojaom.
Ako vi na Colicu i Zoloticu ista zaradite, ja te u guticu poljubim. Kvesic da se nije povrijedio, mozda, ovako na zalost jako upitno. Plus, hvalite se nekakvim vasim skolom, a odakle je ono kvesic? Ponavljam jos jednom, sta bi pricali da imate mladih igraca kao Siroki sto ih ima? Pa jedan Zakaric je bolji od svih tih vasih zajedno sto si nabrojao. Isto tako i nas igrac Cimirot.
Ispricavam se. U pravu si
cuj iz svoje skole ,ja mislim ako se igrac bori i gine na terenu da i nije toliko bitno da li je rodjen u Sarajevu ,Travniku ili Bugojnu .ja mislim da je sasvim ok i ova nasa sadasnja politika da se dovode dobri mladi igraci u akademiju .pa ja koliko znam i Stanic je bio u mladjim kategorijama u fks pa sad je najborbeni igrac zelje .monsen je napisao/la:Pa da, Cimirot je vasa skola, kao B.Colic, Zolotic, Sadikovic, Bajic, Cutahija, Kjosevski itd. Zaboravio sam i Kovacevic je vasa skola fudbala (akademija), a zaboravio sam jos i Travancic je vasa skola fudbala (akademija).pisac je napisao/la:Hahahaha. Cudi me da i Sadikovice nisi nabrojaom.
Edit: za bordobijeli, nije poenta ubaciti igrace od 20 godina, nego je poenta ubaciti igrace iz svoje skole fudbala, mladice, ali tesko tebi skontati o cemu se ovdje pise... :ugeek:
Kakav si ti kralj.pisac je napisao/la:Mislim da je ovdje ipak rijec o vama. Vi se hvalite kao da imate neke mlade igrace, ali koje samo vi vidite.monsen je napisao/la:Pa da, Cimirot je vasa skola, kao B.Colic, Zolotic, Sadikovic, Bajic, Cutahija, Kjosevski itd. Zaboravio sam i Kovacevic je vasa skola fudbala (akademija), a zaboravio sam jos i Travancic je vasa skola fudbala (akademija).pisac je napisao/la:Hahahaha. Cudi me da i Sadikovice nisi nabrojaom.
Ja u vasoj ekipi ne vidim niti jednog mladog igraca kojeg ste vi promovisali ove godine. A citava vam se prica na tome zasniva. U nedostatku kadra na silu vam igraju pojedini igraci tipa brace Sadikovic ili ovaj sad Ramic, a i sami ste svjesni da oni nisu kvalitet ni za ove nase lige.
Osim povrijedjenog Kvesica, vi trenutno nemate niti jednog mladog igraca koji je nivo Cimirota, Zakarica, Duljevica ili Grahovca.
Tako da tu ublehasku pricu o mladim igracima mozete samo medjusobno prosipati, na drugim mjestima ne prolazi.
Pogledaj tabelu i samo ce ti se ukazati.pisac je napisao/la:Demantuj me
Zahvali se Loncaricu, Svraki, Jamaku, Ari, Tomicu, Stanicu, Urdinovu, koji su iznijeli vasu ekipu do sada.monsen je napisao/la:Pogledaj tabelu i samo ce ti se ukazati.pisac je napisao/la:Demantuj me
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, riki46, WeekendOffender, zagorski i 50 gostiju.