Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 23:15

izgleda da ima problema i u pripremi ekipe za sezonu, vec drugu sezonu za redom mi svoj zenit dostizemo u prvom dijelu sezone i onda kako sezona odmice i ulog se povecava umjesto da igramo sve bolje mi dozivimo nevjerovatan pad..i prosle sezone u ovo doba je bilo strasno losih utakmica u kojima su nas izvlacili individualni potezi kao i ove sezone..kad ti se 2 sezone isti problem desava u isto vrijeme nije to samo stvar pristupa igraca vec i pripreme ekipe, kao i kratke klupe..za talijanske okvire mi imamo nevjerovatan fond igraca ali ipak imas u timu 5-6 nezamjenjivih koji moraju da igraju i nose teret ekipe inace to ne lici ni na sta... i kako sezona odmice oni se umaraju, trose i padnu u martu i aprilu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:17

Hoću Skudeto, hoću EL!
Allegri je gospodin!

Birindelli
Kontakt:

Post Postao/la Birindelli » 30 mar 2014, 23:20

Bože sačuvaj utakmica,Konteov pristup ovoj utakmici je najblaže rečeno fujj.I pored toga ono sto me najvise nervira sto se mi NEMAMO plan B za ovakve utakmice :!:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:22

Imamo ba, 3-5-2!
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 mar 2014, 23:22

Neko je dobro rekao, izgubili već izgubljenu utakmicu. Ne pada mi ovo nešto teško, pogotovo nezalaganje, ali samo ako se u Četvrtak bude ginulo da se pobijedi. Ako i tad budu ovako igrali, za qrac su se večeras "čuvali".

Ovom što Llorentea proziva. :lolno:

O njemu sam prije par dana sve rekao. Ni danas čovjek nije dobio upotrebljive lopte, jedne jedine, ali on je kriv što smo izgubili. :roll:

Poređenje sa Tonijem; Luca Toni je praktički jedina prava opasnost u 16 kad Verona napada, dobija najmanje 10-15 centaršuteva po utakmici o čemu Llorente samo sanja u trenutnoj situaciji. Toliko o tome.

Kao što sam i rekao, večerašnji poraz je "bezbolan" ako se u dvomeču protiv Lyona pokažu zubi. Ako ne, i bolje da se ne ide dalje, ne smijem ni zamisliti šta bi ovakvoj bezvoljnoj ekipi radila brza krila Benfice i ubačaji u sredinu.

I da, Napolitancima svaka čast za večeras, odigrali su taktički perfektnu utakmicu. :idea:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 30 mar 2014, 23:26

Fakat ali fakat ne kontam sta je igracima i neka panika u odbrani, pa to su igraci koji su igrali EP, SP,LP i sta ja znam koja sve takmicenja, imaju iskustva, znaju kako se igra i oni opet panicare. Kuci punimo svakog a na strani patnja i samo cekam kada cemo primit gol i onda se malo trznut pa ko fol napadat. Kao sto rece ne mogu zamislit sta bi Benfica radila nasoj odbrani ako im bude ovakav pristup.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:28

Oplodit će nas i našu 3-5-2 formaciju.
Allegri je gospodin!

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 30 mar 2014, 23:28

Ocekivan poraz,vec dva mjeseca nije ekipa na nivou i bilo je samo pitanje samo vremena kada cemo izgubit,nisam uopste razocaran ovim porazom,samo se nadam da on nece previse utjecat na EL,jer sam popzelio gledat Juve da igra u maju evropske utakmice (to se nije desilo vec punih jedanaest godina :? ) 8-)
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 mar 2014, 23:29

Jbt ekipa ima 81 bod i samo dva poraza u prvenstvu, a vi kukate. Zanimljivo u najmanju ruku.

Pa otkad vi pratite Juve? Mi smo ovdje gubili i kad smo imali duplo jaču ekipu. San Paolo je to, Napoli ... ljudima je bitnija pobjeda protiv nas nego opstanak u Seriji A.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 30 mar 2014, 23:31

Umorni smo, nemotivisani i dekoncentrisani... nekako mučna završnica prvenstva, iako imamo finu prednost, nije to to. Teško je gledati ovakav Juventus, čak i nama koji navijamo za njega.

Odraditi ovo do kraja, bez kikseva i potvrditi Scudetto. Realno, ovako ne možemo ni Evropsku ligu osvojiti... nema te energičnosti, u Seriji A se neće osjetiti na konačan rezultat, ali kad igraš protiv jedne Seville na Pizjunau recimo, mi teško šta možemo napraviti ovakvi kakvi jesmo. Biće **** i protiv Lyona ako Lavovi zapnu do kraja.

Moramo nekako vratiti energiju, očigledno je to najveći problem, jer ovo što igramo posljednji mjesec se ne može zvati fudbalom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 mar 2014, 23:31

L'Avvocato je napisao/la:Jbt ekipa ima 81 bod i samo dva poraza u prvenstvu, a vi kukate. Zanimljivo u najmanju ruku.

Pa otkad vi pratite Juve? Mi smo ovdje gubili i kad smo imali duplo jaču ekipu. San Paolo je to, Napoli ... ljudima je bitnija pobjeda protiv nas nego opstanak u Seriji A.
Smiri se. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 mar 2014, 23:32

L'Avvocato je napisao/la:Jbt ekipa ima 81 bod i samo dva poraza u prvenstvu, a vi kukate. Zanimljivo u najmanju ruku.

Ti ocigledno nisi svjestan da se raspadamo, ova ekipa ima tek 5-6 igraca koji cine kostur i bez kojih se ne moze jedan Real ima 14, Bayern ima 18 dok Barca ima 12 :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 mar 2014, 23:33

Kako bolan nije lopte dobio, sve sto je islo ka Llorenteu je bila izgubljena lopta. Nemoj izsmisljas i svrsavat na lika kad je prosjecan igrac i nista vise. Koje gluposti majko moja. Dao nekoliko golova i bog sad. Donese nam fakticki i Borriello titulu pa jel odlican igrac?? Smanjite ba ljudi pricu oko "lava". Momak je solidan igracic al sto se tice inteligencije i fudbalskog znanja Vucinic je opet bolji od njeg. Mozda mu Italija ne godi, formacija... Ma sta god da je al lik uopste nije u 20 napadaca na svijetu a kamoli sta vise. I naravno da ga ne krivim za poraz, ni najmanje. Ovdje je prvo trener izgubio pa onda ekipa. Ko sto Conte grijesi konstantno sa kukavickom igrom. Logicno da cemo izgubit i red je bio.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 30 mar 2014, 23:34

Ah da u krivu sam, ja mislio Llorente loš, kad tamo bekovi nam očajni, ni Licht ni Asamoah ne znaju ubacit loptu, formacija tragična, vezni red loš, trava previsoka, vjetar puše iz krivog smjera, sve se urotilo protiv magičnog španca...
Pa budite ljudi svi vi koji ste dizali Llorentea u nebesa pa recite da je bio najgori igrač u zadnjih mjesec dana, i to daleko najgori. Ne svhaćam kako se može kritizirat sve igrače a jednog totalno nebitnog španca se ne smije taknuti ko da nam je donio trofej LP...
Inače ova utakmica nam ništa ne znači, a Napoliu je to utakmica sezone, sljedeću gube 100% danas su svi bili na 110% svojih mogućnosti.
Obrana bez Barzaglia je puno nesigurnija, ne toliko u fazi branjenja, već i kada napadamo, Caceres kad primi loptu jedva je se čeka rješit, i to obično završi loše, osim ako je ne vrati nazad Bonucciju ili Pirlu...
Sve u svemu Tevez ovu ekipu diže za 50%, baš se vidi da je klasa, ovako sa dva drveta u napadu sve podsjeća na onu patnju kada bi napad činili Amauri i Iaquinta, ili Quaglia i Matri...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:34

Raspalo se jer nisu bili u mogučnosti dovest jednog veznog igrača na zimu. Ko je lud? Daj ba istresi 5 milki i dovedi il' nek ti dijete bude rezerva.

Ljorente igra dobro jer mu ne paše ova formacija. 3-5-2, gluho bilo.
Allegri je gospodin!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 mar 2014, 23:35

IlCapitano je napisao/la:
Smiri se. :mrgreen:
Miran ko beba :mrgreen:

De otključaj temu ba, da se pokoljemo :lol:

10DelPiero je napisao/la:
Ti ocigledno nisi svjestan da se raspadamo, ova ekipa ima tek 5-6 igraca koji cine kostur i bez kojih se ne moze jedan Real ima 14, Bayern ima 18 dok Barca ima 12 :lol:
Dosta i 5 za ovakvu ligu :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 30 mar 2014, 23:37

Ovaj bijes navijaca nije toliko zbg ovog poraza, koliko je zbog opcenito lose forme u posljednje vrijeme, tako da nema potrebe spominjati konkretno pojedince, pogotovo ne Llorentea koji je klasa od napadaca.

Treba zahvaliti Bogu sto imamo takvog golmana, covjeka kojem kako zalazi karijera, sve vise pokazuje svo umijece koje ima i to najcesce protiv jakih protivnika.

Svi vidimo da je formacija problem, nije mi jasno zasto se neka druga ne forsira u EL ili laksim ligaskim utakmicama, al' eto.

Idu nam tri lagane utakmice, Romi dvije malo teze (Parma i Fiorentina). Ne bi bilo lose isprobati par drugacijih taktickih postavki, te tako odmoriti par igraca.

Protv Lyona ocekujem od poceka Islu i Marchisia.

Forza Juve!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 23:38

i prosle godine ista prica "joj sta kukate , prvi smo na tabeli nema veze sto lose igramo"..i to nas je dovelo do katastrofe u LP..sad opet isto, a racunica je jasna : iz dobre igre kad-tad ce doci i rezultati, a kad igras lose samo je pitanje vremena kad ce doci porazi...

za skudeto i dominaciju u Italiji se niko ne sikira, to nikad nije ni dovedeno u pitanje...ali ko moze biti zadovoljan ovim sto mi igramo u zadnje vrijeme..mozes ako inat tjeras i sam sebe zavaravas..pobijedimo , ne znamo ni mi kako..

a i taj "plan B", otkad se prica kako smo jednodimenzionalni i nemamo ideje kad nas protivnik procita..to je vec opcepoznata stvar..tesko je i imati tu ideju kad 2 i po godine igras samo jednu formaciju..ne mozes ti tek tako sad igrace baciti u 4-3-3 ili bilo koji drugi sustav pa jos vise bi se pogubili na terenu, i onako su pogubljeni..treba se igrat vise formacija pa kad promijenis da ekipa zna sta igra a ne koji q je ovo sad...Bajern razvaljuje pa Gvardiola miksa ekipu i postavku..ne moramo se mi slagati sa tim stilom igre "lazna devetka", pa 3 vezna sa sidrasem itd itd ali poenta je covjek bar mijenja..o PSG-u , Murinju, Realu da ne pricam
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:40

Ako iduće sezone ne bude 4-3-3 formacija u pitanje dolazi moje navijanje!
Allegri je gospodin!

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 30 mar 2014, 23:46

Carli je napisao/la:Ako iduće sezone ne bude 4-3-3 formacija u pitanje dolazi moje navijanje!
Carli je napisao/la:Neki ljudi nisu zahvalni, očito.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.